Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-24, 08:54   #591
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość

Chciałam się pochwalić mam zamiar zmienić przychodnię, dziś mnie nie miłopotraktowano...

Ciekawe jak moj maly zniesie szczepienie
Zmień koniecznie, skoro oni tam mają wy*****e na pacjenta, to nie ma się co zastanawiać.

Trzymam kciuki za Pawełka, żeby mocno nie płakał na szczepieniu.
Faktycznie wielkolud z tego Twojego synkaobejrzałam sobie przy okazji wszystkie fotki

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
wczoraj nawet zjadłam pół tabliczki czekolady jogurtowej - milka heh
Na szczęście 3 dni na koniach spędzę więc spalę maks kalorii
Raz na jakiś czas można ( a nawet trzeba ) pozwolić sobie na małą przyjemność, bo inaczej człowiek by oszalał.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Eluska - nie wiem czy mysle o tym samym ale Jakub czasem tak jakby wyrzuca cagle raczki najczesciej jest to reakcja na jakies nagle bodzce i to normalne u dzieci.

Bylismy u pediatry prywatnie. Mamy skierowanie do kardiologa bo jakis szmer w sercu uslyszala... do tego lista badan z krwi, mocz. No i mam dokarmiac mm. Eeh.. boje sie zeby z serduszkiem cos nie wyszlo powaznego... i tego ze jak bede codziennie dawac mm to juz calkiem przepadnie naturalne karmienie.
Jeśli chodzi o to nagłe wyrzucanie rączek do góry, to jest zupełnie normalne zazwyczaj jak maluch się przestraszy to tak właśnie robi.

Trzymam mocno kciuki za serduszko

Ja mm dokarmiam prawie od samego początku i coś tam jeszcze mam pokarmu. Zawsze najpierw daję cyca, potem dokarmiam mm, jeśli jeszcze jest głodny.
Cytat:

Wychodzicie na spacery jak jest zimno? P
wychodzimy
Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
moni_ka.g jak kazała ci dokarmiać mm to rób tak ze najpierw jeden cyc później drugi i na koniec butelka, mi lekarz powiedział ze w takim układzie max 30 ale możesz i 60 spokojnie bo twój jest starszy od mojej i zobaczysz jak je. ale najważniejsze zawsze w karmieniu pierwsze idą cycki.
dobrze prawisz kobieto
Cytat:
Z butelki ciagnie bo leci a tu musi sie wysilic a po paru min juz mu sie nie chce.
a jaką masz butelkę?ze smoczkiem o wolnym przepływie czy szybkim?
ja na codzień mam tę o wolnym, z szybkim zabieram tylko jak gdzieś jedziemy z małym, żeby szybko go nakarmić ( np. na zakupy ).

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
W międzyczasie przeszliśmy dzielnie przez szczepienia. Róża waży 5800, a ja mam nadwerężoną rękę od jej podnoszenia.
dla Różyczki
Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość

a my dzis na usg glowki, prosimy o kciuki

Cytat:
Napisane przez Tajgusia Pokaż wiadomość
Zaczęłam rozumieć dlaczego niedojone krowy tak muuuczą a potem z taką ulgą dają się podłączyć pod dojarkę

Nikoś też dzisiaj ładnie spał. Po obowiązkowym wieczornym marudzeniu( tym razem nie było tragedii ) zasnłą ok. 21 i obudził się o 2 dopiero. Szybko zjadł ( 15 min ) i dalej lulu. Ok. 5 zaczał popłakiwać, ale widziałąm, że chce mu się spać, bo nawet oczek nie otworzył, to go pogłaskałam, polożyłam na drugi boczek i spał jeszcze godzinkę

A dzisiaj po południu jadę na zakupy - coś dla mamy i teściowej ( ) na dzień matki. No i tż powiedział, że sobie też mam coś ładnego kupić z okazji dnia matki. No to poszaleję troszku Już się nie mogę doczekać
he he, kiedyś się po prostu jechało na zakupy i po sprawie, a teraz jak mam jechać, to cały dzień się cieszę jak głupia i tylko czekam, aż tż wróci z pracy

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując