2013-05-24, 17:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Mam wyniki badań
- progesteron 31,90 ng/ml
- beta 924,90 mlU/ml
Progesteron w normie dla I trymestru (11,22 - 90,0 ng/ml) ale i tak zalecił luteinę 3x dziennie.
No i mam problem z odczytaniem bety.
Przedziały są podane dziwne i mój wynik mieści się w 2 z nich:
2-3 tydzień 100-5000
3-4 tydzień 500-10000

Czyli który to tydzień?
Wczoraj gin kazał mi zrobić 2x betę - właśnie dzisiaj i w poniedziałek i dzisiaj powiedział, że w poniedziałek powinno być powyżej 2000. To tak szybko, w 3 dni (bo w zasadzie piątek liczę cały, krew pobieraną miałam ok 7.30) ma wzrosnąć ponad dwukrotnie?
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------
Cytat:
Napisane przez Luna0
ja dokladnie rok temu bylam w szpitalu i wiedzialam ze moje dziecko juz jest w niebie... jednak lekarze uparli sie zeby badac bete i musialam czekac do jutra na zabieg...
a przeciez byl zarodek, pozniej zarodek rozmyty, a nastepnie tylko zapadniety pecherzyk.. za to moj aniolek w niebie.
nie chce tego rozpamietywac... mam wtedy wyrzuty sumienia wobec Kamilka... gdyby tamto było, nie było by jego, a jest i chce sie nim cieszyc jak najmocniej...
|
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa
A ja dwa lata temu pierwszy raz widziałłam male pikające serduszko, mimo plamienia...
Niestety 24h później serduszko juz nie biło...
|
To odliczanie już zawsze będzie nam towarzyszyło
|
|