Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 10:41   #1190
scotasia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Kurde, schizowania ciag dalszy,
Po raz kolejny boje sie, ze Kuba wolniej sie rozwija.
Ma 3 miesiace i tydzien.
Lezac na brzuszku glowke co prawda trzyma w gorze, ale nadal mu sie lekko chwieje.
Zapomnial jak sie obraca na plecki - zdarzylo mu sie kilka razy, ale gdzies od 2 tyg cisza.
Nie wyciaga lapek do zabawek - w ogole grzechotki, zabawki, gryzaki srednio go interesuja. Jak mu wloze do raczki to trzyma je, ale sam do nich lapek nie wyciaga. Woli ogladac sufity, sciany, moje dlonie, wpychac sobie do buzi pieluche, ubranka, a zamiast grzechotek woli probowac trzymac butle.
Nie smieje sie na glos...
Malo guga...

Pediatra 2 dni temu co prawda nic nie mowila, ale sama nie wiem...
Spokojnie moim zdaniem wszystko jest ok, chłopcy podobno troszke wolniej sie rozwijaja od dziewczynek. Moj Domis jest starszy o kilka dni i tak:
tez mu sie główka chwieje na brzuszku, a jeszcze 2 tyg temu prawie wcale jej nie chial podnosic
pierwszy obrot na plecki byl kilka dni temu, i jak narazie wiecej mu sie nie bardzo udaje
"Nie wyciaga lapek do zabawek - w ogole grzechotki, zabawki, gryzaki srednio go interesuja. Jak mu wloze do raczki to trzyma je, ale sam do nich lapek nie wyciaga. Woli ogladac sufity, sciany, moje dlonie, wpychac sobie do buzi pieluche, ubranka, a zamiast grzechotek woli probowac trzymac butle."- moj dokladnie TO SAMO
Nie smieje sie na glos...-baardzo rzadko sie mojemu zdarza i to dosłownie chwileczke
Malo guga...- wlasnie tez zauwazylam, ze ostatnio mniej sie odzywa
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora