Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-25, 22:00   #4474
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
No ja właśnie najbardziej się boję o ten nabiał bo bez niego boję się o zęby...więc będę kombinowała.

Mysia, wapń, nie wapno
Wapno byłoby łatwe w suplementacji, ale dokładnie mam tą samą rozkminę i codziennie sobie obiecuję, że poszukam czegoś w netcie na ten temat
Pffff mozg mi sie wylaczyl o tej poznwj porze:p ja jestem fanka nabialu, praktycznie polowa mojej diety to mleko, sery i jogurty i nie potrafilabym z tego niestety zrezygnowac mam nadzieje ze mlody nie bedzie mial skazy....

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
a ja miałam owulacje co najmniej 2x w miesiącu
Bo jak byłam u gina to powiedział mi ze jest juz po owulacji kilka dni później miałam śluz płodny znowu kochaliśmy sie i jest dzidziuś

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

DZiewczyny ...pełnia
która rodzi przynawać sie
Pffff bo z tym ogladaniem owulacji na usg to tak jest:/ mi lekarz w czwartek powiedzial, ze jaja nie ma ani sladu po nim ze bylo albo bedzie i ze nie ma owulki, od poniedzialku czulam ze mam plodne i w srode prawie tydzien pozniej wyszedl mi pozytywny owu wiec zaszalelismy dzien pozniej bylam u gina i jaja tez nie bylo wiec mlody powstal przez niepokalane poczecie