Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-27, 08:12   #1645
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
mnie nie było BO - niestety znów byłam z Ewcią w szpitalu Tym razem zapalenie oskrzeli dziś wyszłyśmy

Buziaczki dla Ewci!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
TŻ nie ma, więc nic nie dostałam od Fifka poza uśmiechami i marudzeniem ale poza Dniem Matki mam też dzisiaj imieniny i Filip też ma, więc z tej okazji dostałam różyczkę i pycha czekoladę, której nie zjem, bo mi brzuch nie znika
ooo, w takim razie spoznione ale szczere podwojne buziaczki dla Was!

Kubus wczoraj byl bardzo gzeczny, jadl, pobawil sie troche i szedl w kimono na godz, dwie, rekord to 2,5
ja tak jak pisalam - dostalam kwiatka od meza, qupke szczescia rano od Kubusia i na koniec jeszcze od meza

Blogerko - ehhh brak słów na tego twojego łosia

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Pstryczku- Berodual miałam na receptę.
Idź idź do lekarza-niech zobaczy co i jak i doradzi. Ja inhalacje miałam zalecone na zapalenie oskrzeli i gdyby nie to wylądowalibyśmy w szpitalu. Nosek też ładnie oczyszcza.

NAWIJKO-Nic nie dostałam,z mojego tż to jakiś kilof jest
A specjalnie mu dawałam do zrozumienia że mógłby on w synka imieniu,ale gdzie tam jak to taki ćwierćmózg jest Niech on czeka jaki dzień ojca będzie miał ...
Dzia!

kilof

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Poza tym wczoraj jeczalam Wam, ze malo guga i nie wyciaga raczek do zabawek.
Dzis "gada" jak szalony, a jak wyciagam do niego zabawke to chwile sie popatrzy i probuje w nia celowac łapka
Jaki wniosek? Musze Wam czesciej marudzic!!

No widzisz, a tak sie matrwilas
, zuch chłopak!

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Mój też nic Jeszcze mówię przy nim jak nosił małą-co dostanę od Ciebie na dzień mamy Julianko? A ten mnie kopie jej nogą No super.
przepraszam, wyobrazilam to sobie...

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora