2013-05-27, 08:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Napisane przez gochaa_p
mnie nie było BO - niestety znów byłam z Ewcią w szpitalu  Tym razem zapalenie oskrzeli  dziś wyszłyśmy
|

Buziaczki dla Ewci!
Cytat:
Napisane przez elllmi
TŻ nie ma, więc nic nie dostałam od Fifka poza uśmiechami i marudzeniem  ale poza Dniem Matki mam też dzisiaj imieniny i Filip też ma, więc z tej okazji dostałam różyczkę i pycha czekoladę, której nie zjem, bo mi brzuch nie znika 
|
ooo, w takim razie spoznione ale szczere podwojne buziaczki dla Was! 
Kubus wczoraj byl bardzo gzeczny, jadl, pobawil sie troche i szedl w kimono na godz, dwie, rekord to 2,5 
ja tak jak pisalam - dostalam kwiatka od meza, qupke szczescia rano od Kubusia i na koniec jeszcze od meza 
Blogerko - ehhh brak słów na tego twojego łosia 
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Pstryczku- Berodual miałam na receptę.
Idź idź do lekarza-niech zobaczy co i jak i doradzi. Ja inhalacje miałam zalecone na zapalenie oskrzeli i gdyby nie to wylądowalibyśmy w szpitalu. Nosek też ładnie oczyszcza.
NAWIJKO-Nic nie dostałam,z mojego tż to jakiś kilof jest 
A specjalnie mu dawałam do zrozumienia że mógłby on w synka imieniu,ale gdzie tam jak to taki ćwierćmózg jest  Niech on czeka jaki dzień ojca będzie miał ... 
|
Dzia! 
kilof 
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Poza tym wczoraj jeczalam Wam, ze malo guga i nie wyciaga raczek do zabawek.
Dzis "gada" jak szalony, a jak wyciagam do niego zabawke to chwile sie popatrzy i probuje w nia celowac łapka
Jaki wniosek? Musze Wam czesciej marudzic!! 
|

No widzisz, a tak sie matrwilas 
, zuch chłopak!
Cytat:
Napisane przez meduzza
Mój też nic  Jeszcze mówię przy nim jak nosił małą-co dostanę od Ciebie na dzień mamy Julianko? A ten mnie kopie jej nogą No super.
|
przepraszam, wyobrazilam to sobie...
|
|
|