2013-05-27, 16:33
|
|
Lurker ;)
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Napisane przez YellowSheep
Hej laseczki!
Przez weekend mnie nie było i tyyyle nadrabiania  szalone! Nie lubię pisać, jak nie wiem co u Was
Postaram się ogarnąć zaległości, Oli zasnął, to mam chwilkę, powiem Wam tylko że nienawidzę matki tż, naprawdę, coś jej odwaliło i od kilku dni wydzwaniała, później Wam napiszę o co chodzi, w każdym razie przez jej złośliwość aktualnie jestem bez prądu i zabrali nam licznik bo ta @#%!% kobieta rozwiązała umowę nic nam nie mówiąc (jest właścicielką mieszkania i umowa z Tauronem była na nią), nie wiem o co chodzi, wszystko popłacone na bieżąco, mogła zadzwonić nas uprzedzić żebyśmy przepisali ją na siebie, zresztą nie wiem po kiego bo to i tak formalność, zresztą bez niej nic nie załatwimy bo musi być protokół przez nią podpisany, nie rozumiem jak można zrobić coś takiego, już wcześniej Wam pisałam że szukamy mieszkania żeby się stąd wynieść, a teraz to czekam aż tż wróci z pracy i zobaczymy co dalej bo jestem w stanie dzisiaj zacząć pakować rzeczy i wynieść się na dniach... A kiedyś tak się fajnie dogadywaliśmy, widać tam gdzie kasa kończy się rodzina przynajmniej dla co niektórych...
W każdym razie, jakby mnie nie było, to jestem z Wami myślami, baterii w laptopie mam ponad połowę to może zdążę nadrobić trochę :P

|
Ona jest po☠☠☠.ana? Po co pytam, jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym! Zostawic wlasne dziecko i wnucze bez pradu? Co za babsztyl  Dacie rade jakos?
Przegladalam spodnie na allegro, ale dostalam rachunek za gaz(670zl !!) i wiem, ze nie mam co patrzec. Raczej zastanawiac sie jak wyzyjemy za 400zl 
Nawet z tej zlosci wydarlam sie na kluske bo plakala  
And supergirls don't cry
|
|
|