Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-28, 09:13   #4829
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
ja używałam musteli do tej pory, ale niewiem czy podwójnie działającej ale przeciw rozstępom, a nie na rozstępy na zamiene z rossmanowymi mazidłami i poki co nie mam ani jednego rozstępu. mysle co teraz kupic.. póki co smaruje się rosmanową oliwką i balsamem tak raz dziennie... po kapieli.

Mi ta ginka na IP własnie tlumaczyła o tym krążku.

Moja szyjka ma 2.9 cm ale się skraca, ale ja nie potrafie leżeć

Dziewczyny mi się Jaś i Staś podoba ale czy Jan, Janek, Stanisław, Staszek Wam się podoba??
ja mam taki mętlik z imieniem, że szok TŻ niepomaga, ja chce Tymona TŻ nie chce słyszeć, najbardziej spólne typy to Filip i Alan

Samba ja mam dokładnie to samo co Ty tyle ze moja ma 2.9 i sie skraca, mialam propozycje zostać w szpitalu ale nie chciałam, mam kontrolować szyjkę co 1.5 tygodnia. Czy ty też to kopanie po pipce odczuwasz jako ból całego krocza??

I na jakim rozmiarze staneło z tymi skarpetkami bo widziałam fajne granatowe w 3 paku w h&m ale nie wiedziałam na jaki rozmiar mam się decydować i nie wziełam, najmniejsze były rozm. 10-12

Mój TŻ będzie ze mną w pierwszej fazie porodu, trzymać za rączkę, masować itd ale ja wiem, że on nieda rady dalej bo mu pikawa stanie, on odrazu ma ciśnienie 180/ 100 i puls ze 120 w takich syt- oczywiscie niechce isc do kardiologa ale pracuje nad tym. W domu ma ok 140 /100 powiedział że jak da radę to przetnie pepowine, ale myślimy o tej krwi pepowinowej więc sama niewiem jak to będzie

Ja mam na to patent. Do szpitala kupie PAMPERSYa do domu kupie: pampersy, dada, te rosmanowe i inne i bede sobie testować, a jak jakieś uczula, to poprostu będę wiedziała które

Moja kuzynka nakupowała całą szafkę chusteczek nawilżających jak były promocje w ciąży i niestety połowa na oddanie, bo uczulały.. ale niewiem które dokładnie więc czasami niema co robić zapasów.

nieee... ja czuje poprostu kopniaczki w dolnej czesci brzucha...ale krocze mnie nie boli... w ogole lekarz sie mnie pytal czy mam skurcze, a ja na to "a co to?"

zbieram sie do tego szpitala... torba spakowana, maz przywiezie popoludniu jezeli mnie zostawia... masakra ale mam pietra... na domiar zlego powiedzialam wczoraj Bartkowi ze ma mnie przestac kopac po pipce bo sie otworzy i wyleci... i kurde posluchal bo od wczoraj wieczor jest baaaardzo malo aktywny i znow mi zle... nio ok ide... do uslyszenia pewnie za pare dni...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora