ja używałam musteli do tej pory, ale niewiem czy podwójnie działającej ale przeciw rozstępom, a nie na rozstępy na zamiene z rossmanowymi mazidłami i poki co nie mam ani jednego rozstępu.

mysle co teraz kupic..

póki co smaruje się rosmanową oliwką i balsamem tak raz dziennie... po kapieli.
Mi ta ginka na IP własnie tlumaczyła o tym krążku.
Moja szyjka ma 2.9 cm ale się skraca, ale ja nie potrafie leżeć
Dziewczyny mi się Jaś i Staś podoba ale czy Jan, Janek, Stanisław, Staszek Wam się podoba??
ja mam taki mętlik z imieniem, że szok TŻ niepomaga, ja chce Tymona TŻ nie chce słyszeć, najbardziej spólne typy to Filip i Alan
Samba ja mam dokładnie to samo co Ty tyle ze moja ma 2.9 i sie skraca, mialam propozycje zostać w szpitalu ale nie chciałam, mam kontrolować szyjkę co 1.5 tygodnia. Czy ty też to kopanie po pipce odczuwasz jako ból całego krocza??
I na jakim rozmiarze staneło z tymi skarpetkami

bo widziałam fajne granatowe w 3 paku w h&m ale nie wiedziałam na jaki rozmiar mam się decydować i nie wziełam, najmniejsze były rozm. 10-12
Mój TŻ będzie ze mną w pierwszej fazie porodu, trzymać za rączkę, masować itd ale ja wiem, że on nieda rady dalej bo mu pikawa stanie, on odrazu ma ciśnienie 180/ 100 i puls ze 120 w takich syt- oczywiscie niechce isc do kardiologa ale pracuje nad tym. W domu ma ok 140 /100

powiedział że jak da radę to przetnie pepowine, ale myślimy o tej krwi pepowinowej więc sama niewiem jak to będzie
Ja mam na to patent. Do szpitala kupie PAMPERSYa do domu kupie: pampersy, dada, te rosmanowe i inne i bede sobie testować, a jak jakieś uczula, to poprostu będę wiedziała które
Moja kuzynka nakupowała całą szafkę chusteczek nawilżających jak były promocje w ciąży i niestety połowa na oddanie, bo uczulały.. ale niewiem które dokładnie więc czasami niema co robić zapasów.