Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-29, 11:43   #447
rumpleteazer
Zadomowienie

Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Nie zauważałam intensywności słodkości Albo różnica tak minimalna dla mnie, że nie wyczułam jej. Za pierwszym razem bardzo zaskoczyła mnie ta słodycz, za drugim razem już wiedziałam czego się spodziewać, ale i tak za słodko mi było.
Ja akurat robiłam eksperyment z długością knota podgrzewacza paląc Pianki i Puchar Lodowy. I czułam różnicę w słodyczy. Ale jak widać, czytając wrażenia zapachowe w tym wątku, każda z nas ma inny nos

Cytat:
Napisane przez xsahara Pokaż wiadomość
Niestety nie "Za około tydzień".
Ale zamówiłam sobie u nich paczkę z miksem 20 wosków i ze skompletowaniem mi jej czekają na tę dostawę. Więc pewnie jeśli już mi ją skompletują i zamówienie będzie jako "do odbioru", to będzie znaczyło, że w sklepie jest masa nowości
Na pewno dam jeszcze znać ^^
A mi woski potrzebne na początek tygodnia Daj znać, jak będziesz miała "do odbioru"

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
oj a mi child's wilsh śmierdzi jak perfumy dolce&gabbana light blue, bleh... także nie polubiłam i zmieszałam z czymś, ale już nie pamiętam z czym...
Uwielbiam Child's Wish, natomiast Light Blue --> I nie widzę żadnego podobieństwa. Kolejny dowód na to, że każdy zapach trzeba samemu przetestować