2013-06-02, 10:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Część dziewuszki 
Ludzie kochani, ale mnie gardło boli jakie to uciążliwe nawet oddychanie sprawia mi ból, nie mówiąc o przełykaniu śliny TŻ mówi, że mam infekcję wirusową i tak szybko mi nie przejdzie... super pomijając fakt, że już mnie męczy od dwóch tygodni... i jest coraz gorzej 
Cytat:
Napisane przez patiuszka
To mam nadzieję, że Cię nie podtruli tym nowym wynalazkiem  Może skład też zmodyfikowali 
|
Może ale chyba się doprawiłam tym redd'sem... moje gardło 
Cytat:
Napisane przez paulownia
Dziewczyny - napoj wedlug przepisu Jillian Michaels: 2,25 litra wody, 2 lyzki stolowe soku z cytryny, 1 lyzka soku zurawinowego (czystego, nieslodzonego, nie z koncentratu) torebka herbaty z korzenia mniszka lekarskiego. Wypija sie taka porcje codziennie przez 7 dni, jedzac normalnie. Usuwa nadmiar wody z organizmu - spadek na wadze do okolo 2 kilogramow. Oczywiscie to tylko woda  nie tluszcz.
|
Dzięki brzmi interesująco wiadomo, że tłuszczu się nie pozbędziemy, ale utrata 2 kg (wody) poprawi humor tym bardziej, że ja mam tendencje do zatrzymywania wody w organizmie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|