Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-01, 17:56   #3511
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

mielnus za kilera,
ja nadal nie jestem w stanie go zrobić
ale zrobiłam total fitness
Stary 2013-06-01, 18:01   #3512
jua1991
Przyczajenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

2 razy w tygodniu basen (45min pływania żabką bez zatrzymywania się), reszta dni ćwiczenia Ewy. Przeplatam Skalpel, Turbo i Z gwiazdami w zależności jak czuję się w dany dzień.

Przykładowy jadłospis:
Śniadanie jogurt naturalny (Tola z biedronki ta z wapniem) + 2 łyżki musli z biedronki z bananami i czekoladą
II śniadanie 2 kromki ciemnego chleba ze słonecznikiem+ pomidor, ogórek, plaster chudej szynki
Przekąska: Jabłko lub Grejpfrut
Obiad: Np. Talerz zupy pomidorowej z ryżem
Np. Ryba z warzywami z piekarnika
Np. 200g pierogów z owocami
Np. Grillowana pierś z kurczaka z warzywami i ryżem
Np. Kurczak słodko-kwaśny z frosty
Np. Boczniaki z patelni i marchew z groszkiem
Podwieczorek: Najczęściej jakiś owoc bądź warzywo np arbuz, marchew, truskawki
Kolacja: Bułka z dynią, pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką, plasterek białego sera włoskiego

Liczyłam kalorie i nigdy nie przekroczyłam 1400
Moje PPM to 1400 (minimala ilość kalorii potrzebna do utrzymania podstawowych funkcji życiowych)
CPM 2300 (kalorie potrzebne do utrzymania wagi 55kg)
Także bilans powinnam mieć teoretycznie ujemny

Basen, Ewka, dieta 1000kcal od 12.05 i oby jak najdłużej
jua1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 18:10   #3513
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
mielnus za kilera,
da się... tak po 2 części jest małe zalamanie, ale 3 część jest lekka więc szybko leci Spróbuj całego

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez jua1991 Pokaż wiadomość
2 razy w tygodniu basen (45min pływania żabką bez zatrzymywania się), reszta dni ćwiczenia Ewy. Przeplatam Skalpel, Turbo i Z gwiazdami w zależności jak czuję się w dany dzień.

Przykładowy jadłospis:
Śniadanie jogurt naturalny (Tola z biedronki ta z wapniem) + 2 łyżki musli z biedronki z bananami i czekoladą
II śniadanie 2 kromki ciemnego chleba ze słonecznikiem+ pomidor, ogórek, plaster chudej szynki
Przekąska: Jabłko lub Grejpfrut
Obiad: Np. Talerz zupy pomidorowej z ryżem
Np. Ryba z warzywami z piekarnika
Np. 200g pierogów z owocami
Np. Grillowana pierś z kurczaka z warzywami i ryżem
Np. Kurczak słodko-kwaśny z frosty
Np. Boczniaki z patelni i marchew z groszkiem
Podwieczorek: Najczęściej jakiś owoc bądź warzywo np arbuz, marchew, truskawki
Kolacja: Bułka z dynią, pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką, plasterek białego sera włoskiego

Liczyłam kalorie i nigdy nie przekroczyłam 1400
Moje PPM to 1400 (minimala ilość kalorii potrzebna do utrzymania podstawowych funkcji życiowych)
CPM 2300 (kalorie potrzebne do utrzymania wagi 55kg)
Także bilans powinnam mieć teoretycznie ujemny
nie jestem eksperetm w jadłospisach i dietkowaniu ale wydaje mi się że dużo jest dużo węgli w twoim jadłospisie . Zmieniłabym kolację na bardziej warzywno-białkową, a II śniadanie też coś w ten deseń. Ale nie mnie to oceniać. Dziwie się że nie masz efektów. Ewka ostatnio gadała że po 10 ćw powinno być już coś widać Może zrób bardziej intensywne ćwiczonka np. killer. Dla mnie osobiście skalpel jest nudny. Mam w planach przez najbliższe dni robić na przemian killer-skalpel, do końca czerwca. Licze na efekty
Stary 2013-06-01, 18:18   #3514
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Zdejmij ubranie, nic nie powiem mamie xD

Noo...to tak jak ja z fajami masz Szlag by ten nałóg trafił!!!!!!!!!

I cos nie moze trafic

Sam rytułał nas gubi, przyjemnie miec cos w rekach

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Zdrówko dopisuje,póki co U mnie się troszkę przejaśniło i brat już mi wydzwania,czy tam coś po ostatnim grillu zostało,także dziś chyba coś odpalimy

Foty już są,ale plisss nie zwracajcie uwagi na goopie miny.Ja zawsze na fotach wyglądam jak dałn
I superooos Tak trzymac

No tak jak warunki sa, trzeba korzystac
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Czekoladko haha zazdraszczam tego dostatku alko ja mam tylko wódkę, likier kokosowy i desperadosa z czego wódka dziś będzie wypita muszę koniecznie winko kupić ale u mnie ni ma stokrotki poszukam w jakich innych sklepach
Prosze Cie non stop pijana chodze
Nie ma w zasadzie wieczoru zeby cos nie wpadło, no z małymi wyjatkami. Trzeba bedzie skonczyc ta sielanke bo sie zapije

poszukaj poszukaj napewno trafisz
Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
killer pokonany!!!!
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 19:15   #3515
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Japanication Pokaż wiadomość
Po 10 dniach postu, weszła dziś cała paczka:

http://sklep.sante.pl/pl/p/Ciasteczk...kaowe-150g/140

polecam. <3
Z mlekiem jak się zje, to jest siła.
No, ja widze ze juz dziewczyny pisaly ze calej paczki ciastek na raz nie wciagamy. Ale niech ci pojdzie na zdrowie.
Ja dzis troszke slonych precli i trzy jajeczka czekoladowe.

Cytat:

biala czekoalda paco rabane- lady milion??? Dla mnie BOMBA!!!! ) POLECAM!
Testowalam. Uch, stanowczo za slodkie dla mnie, miod w samym otwarciu. Ale ja lubie orientale albo kwiatowo-drzewno-pizmowe zapachy.
Dzis pierwszy dzien detoksu Jillian Michaels nic tylko zlopie ta wode i latam do kibelka. Ale ogolnie niezle sie czuje, zobaczymy po kilku dniach ile wody ze mnie zejdzie. Powinno, bo ogolnie mam tendencje do zatrzymywania wody.
Dietetycznie dzis bylo srednio na jeza, bo wpadly lody czekoladowe, i wyzej wspomniana slona przekaska. Jutro siadam do wiosel, musze zaczac bez migania trzy razy w tygodniu 45 minut, bo inaczej nic sie nie ruszy.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 19:15   #3516
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik a zastanawiałam sie dzisiaj nad tymi Cheetosami, ale myślałam że nie dobre będą Ja próbowałam ostatnio te nowe Lays'y karbowane paprykowe i mniam
A co do odżywki to ja też jestem mega zadowolona tak pachną po niej włosy i są mięciusie mmm

Like o to pogrillowałaś przynajmniej Fajne gatki masz na zdjęciu te szare gdzie takie dorwałaś
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 19:16   #3517
jua1991
Przyczajenie

Cytat:
da się... tak po 2 części jest małe zalamanie, ale 3 część jest lekka więc szybko leci Spróbuj całego

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

nie jestem eksperetm w jadłospisach i dietkowaniu ale wydaje mi się że dużo jest dużo węgli w twoim jadłospisie . Zmieniłabym kolację na bardziej warzywno-białkową, a II śniadanie też coś w ten deseń. Ale nie mnie to oceniać. Dziwie się że nie masz efektów. Ewka ostatnio gadała że po 10 ćw powinno być już coś widać Może zrób bardziej intensywne ćwiczonka np. killer. Dla mnie osobiście skalpel jest nudny. Mam w planach przez najbliższe dni robić na przemian killer-skalpel, do końca czerwca. Licze na efekty
Ja też się dziwię bo byłam sumienna w ćwiczeniach, robiłam je od deski do deski. Czasami po Ewce jeszcze z 20minut hulahopałam a tu nic
Postaram się zrobić coś z jadłospisem, może to coś da.

Podobno organizm potrafi się bronić przed spalaniem tkanki nawet kilka tygodni magazynując ile wlezie ale jak mój miał to zrobić skoro wszystko spalałam!?

Porzucę tez skalpel i na jego miejsce wprowadze ten trening z gwiazdami i wezmę się za kilera bądź będę kontynuować turbo.

Od 12.05 zrobiłam:
skalpel 10 razy
basen 4 razy (chodzę na basen 2razy w tygodniu od pół roku)
turbo 4 razy
z gwiazdami 2 razy

Dzięki za rady! Odezwę się za tydzień przy kolejnym zdjęciu jak to wygląda! Mam nadzieje, że wytrwam psychicznie!

Basen, Ewka, dieta 1000kcal od 12.05 i oby jak najdłużej
jua1991 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-01, 20:12   #3518
Margot85
Wtajemniczenie

mielnus zgodnie z Twoją radą spróbowałam kolejny raz zrobić kilera i całość przejść no cóż, te części z cardio mnie nadal powalają na kolana a serce chce z piersi wyjść i schować się w szafie ale dotrwałam do końca - faktycznie zasadnicze ćwiczenia są do przejścia (oprócz podnoszenia się na boku- tu mam problemy techniczne), z cardio przegrywam ale na pewno będę próbować dalej

Like ale jesteś szczuplutka i tak młodziutko wyglądasz

Czyli dziś ćwiczeń tyle, że aż nie wierzę, że przeżyłam a najlepsze, że maskę i olejkiem pod czepkiem na włosach miałam i w czasie kilera pot ciekł spod czepka jak wodospad dobrze, że już po prysznicu jestem
Stary 2013-06-01, 20:47   #3519
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
No, ja widze ze juz dziewczyny pisaly ze calej paczki ciastek na raz nie wciagamy. Ale niech ci pojdzie na zdrowie.

Testowalam. Uch, stanowczo za slodkie dla mnie, miod w samym otwarciu. Ale ja lubie orientale albo kwiatowo-drzewno-pizmowe zapachy.
Dzis pierwszy dzien detoksu Jillian Michaels nic tylko zlopie ta wode i latam do kibelka. Ale ogolnie niezle sie czuje, zobaczymy po kilku dniach ile wody ze mnie zejdzie. Powinno, bo ogolnie mam tendencje do zatrzymywania wody.
Dietetycznie dzis bylo srednio na jeza, bo wpadly lody czekoladowe, i wyzej wspomniana slona przekaska. Jutro siadam do wiosel, musze zaczac bez migania trzy razy w tygodniu 45 minut, bo inaczej nic sie nie ruszy.
Coz to za detoks?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 21:02   #3520
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Like o to pogrillowałaś przynajmniej Fajne gatki masz na zdjęciu te szare gdzie takie dorwałaś
w miejscowym butiku

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:

fenk ju
Stary 2013-06-01, 21:21   #3521
Japanication
Zadomowienie

Cytat:
Zmieniłabym kolację na bardziej warzywno-białkową, a II śniadanie też coś w ten deseń.
Kolacja = białko + tłuszcz.
II śniadanie = białko + tłuszcz + warzywa.

Cytat:
Na masie jestem także spokojnie, nie wyobrażasz sobie ile potrafię zjeść.
Aczkolwiek wbrew pozorom - przybieranie jest trudniejsze niż redukcja, muszę non stop pilnować żeby mnie tłuszczem nie zalewało i aby przybierać faktycznie na mięśniach...dużo eksperymentów z ćwiczeniami i dietą.

Odchudzanie jest x100000 prostsze, wystarczy dobra dieta, trochę siłowni i sporo aerobów.

Cytat:
chce się ze mną ożenić
No proszę, a jednak tradycyjny model rodziny zawiązywany przez małżeństwo nadal istnieje, co w dobie "wolnych związków", czy wprowadzania innych dziwacznych "związków partnerskich", występuje coraz rzadziej.

Cóż wywołało to u mnie uśmiech na twarzy - jestem konserwatystą, cieszę się z każdego zwycięstwa normalności nad zgubną nowoczesnością.
Stary 2013-06-01, 22:01   #3522
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine u Ciebie pada a ja cały ranek nad jeziorem przesiedziałam, było cieplutko i bez słońca ( a ja uwielbiam taką pogodę bo czytać można na świeżym powietrzu)

Z okazji Dnia Dziecka białego Magnuma pożarłam ( 2 w 1 -ochota na biała czekoladę i smak na loda) cóż nie produkują 20g czekolad a przechowywanie zaczętej tabliczki u mnie się nie sprawdza, podobnie z ekonomicznym pudełkiem lodów- po 28 latach życia nie będę się oszukiwać, że tym razem się uda
Zazdroszczę tego słonka u mnie dziś tak lało, że tylko spać i jeść a i tak musieliśmy jechać na zakupy i trzeba było z domu wylegnąć zimnooooo jutro niby 20 stopni, ale bez deszczu... oby

Ja też poszalałam z okazji Dnia Dziecka trochę namieszałam, ale mówi się trudno ja mam 3 opakowania lodów w zamrażarce ale jem rozsądnie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Foty już są,ale plisss nie zwracajcie uwagi na goopie miny.Ja zawsze na fotach wyglądam jak dałn
Ahhh, super wyglądasz! Chudzina! a synek jaki słodziusi

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine no i super, że ją dorwałaś w takiej promocji ja też będę musiała się rozejrzeć za nią, bo jak nie to rossman mi pozostanie.
Szukaj szukaj, bo w Rossmanie 11 zeta toż to zdzierstwo!

Cytat:
killer pokonany!!!!

Cytat:
i za podejście do killera też

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Coz to za detoks?
Właśnie paulownia, powiedz coś więcej

A mnie tak gardło boli, że chyba nie wytrzymam jesuuu jeszcze na dokładkę wypiłam zimnego redd'sa zauważyłyście, że zmniejszyli objętość redd'sa? cffffaniaki, 400 ml teraz jest przy takiej samej cenie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 22:26   #3523
patiuszka
Zadomowienie

Dobry wieczór wszystkim przed spaniem
Ja się pochwalę, że z okazji dnia dziecka trzecie piwko leci

zooska u mnie z fajkami masakra, a niby ciągle rzucam

meeedzik kupiłam sobie w prezencie taką odżywkę niebieską z Isany, to chyba emolientowa jest, mam nadzieję

Japanication no to się ciasteczkowy potwór odezwał A ja tu myślałam, że chodzący ideał się trafił Żartuję oczywiście, na zdróweczko

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Melduję wszystkim, że u mnie teraz większość ikonek love się wyświetla, ale niektóre nie i wtedy widać napis dużymi literami

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

heroine tak, zauważyłam z tym Reddsem dzisiaj, a już go chciałam kupować i coś mi nie pasowało

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Margot za ćwiczenia No ja jutro to już muszę iść na basen, w ramach odkupienia grzechów
Stary 2013-06-01, 22:29   #3524
heroine86
Zakorzenienie

patiuszka, z tą ikonką love to ja czasami właśnie piszę dużymi literami o tak: :LOVE: wkurza mnie, że jej nie widać
A z tym redd'sem to przegięcie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-06-01, 22:36   #3525
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
patiuszka, z tą ikonką love to ja czasami właśnie piszę dużymi literami o tak: :LOVE: wkurza mnie, że jej nie widać
A z tym redd'sem to przegięcie
To ja już wiem czemu mi widać, bo zawsze wstawiam z obrazków, a nie wpisuję widocznie coś im się porobiło z dużymi literami nie tak
Stary 2013-06-01, 22:39   #3526
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
To ja już wiem czemu mi widać, bo zawsze wstawiam z obrazków, a nie wpisuję widocznie coś im się porobiło z dużymi literami nie tak
Ja też z obrazków wstawiam, ale odkąd nie działa ta ikonka to żeby zaznaczyć w swojej wypowiedzi, że powinna być to piszę duże litery
Stary 2013-06-01, 22:44   #3527
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Ja też z obrazków wstawiam, ale odkąd nie działa ta ikonka to żeby zaznaczyć w swojej wypowiedzi, że powinna być to piszę duże litery
To dziwacznie, nie wiem czemu tak mnie to zainteresowało, ale ja widzę u siebie love. Tylko te dużymi literami nie... Jak to możliwe w ogóle, przecież nie może zależeć od miejsca zamieszkania
Stary 2013-06-01, 22:47   #3528
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
To dziwacznie, nie wiem czemu tak mnie to zainteresowało, ale ja widzę u siebie love. Tylko te dużymi literami nie... Jak to możliwe w ogóle, przecież nie może zależeć od miejsca zamieszkania
No bo te napisane dużymi literami są niepoprawnie napisane a z jakiej przeglądarki korzystasz?
Stary 2013-06-01, 22:48   #3529
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
No bo te napisane dużymi literami są niepoprawnie napisane a z jakiej przeglądarki korzystasz?
Safari.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-01, 22:51   #3530
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Safari.
O ludzie a co to? pierwsze słyszę
Stary 2013-06-01, 22:53   #3531
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
O ludzie a co to? pierwsze słyszę
Na serio? No ma swoje wady, ale jak widać też zalety
Stary 2013-06-01, 22:59   #3532
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Na serio? No ma swoje wady, ale jak widać też zalety
Haha może to rzeczywiście zależy od przeglądarki ja korzystam z Chrome
Stary 2013-06-01, 23:02   #3533
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Haha może to rzeczywiście zależy od przeglądarki ja korzystam z Chrome
Coś mi się zdaje, że to może być racja He,he, nasza heroinka odkryła problem, Mistrzyni Informatyki i Komputerów
Stary 2013-06-01, 23:05   #3534
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Coś mi się zdaje, że to może być racja He,he, nasza heroinka odkryła problem, Mistrzyni Informatyki i Komputerów
Haha dzięki

Ja to chyba się powinnam położyć spać coś mi zimno po tym redd'sie
Stary 2013-06-01, 23:12   #3535
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Haha dzięki

Ja to chyba się powinnam położyć spać coś mi zimno po tym redd'sie
To mam nadzieję, że Cię nie podtruli tym nowym wynalazkiem Może skład też zmodyfikowali
Stary 2013-06-02, 06:34   #3536
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Japanication Pokaż wiadomość
Na masie jestem także spokojnie, nie wyobrażasz sobie ile potrafię zjeść.
Aczkolwiek wbrew pozorom - przybieranie jest trudniejsze niż redukcja, muszę non stop pilnować żeby mnie tłuszczem nie zalewało i aby przybierać faktycznie na mięśniach...dużo eksperymentów z ćwiczeniami i dietą.
A to interesujace... a powiedz mi, jak jesc i cwiczyc, jesli chce sie np. gubic tluszcz i jednoczesnie budowac miesnie?
Ja wlasciwie juz stopuje z gubieniem kilogramow, chcialabym raczej widziec spadki w centymetrach, w obwodach, i nabrac nieco miesni. Szczegolnie zalezy mi na gornej czesci ciala - ramiona, klatka piersiowa. Mam slabe rece, nawet nie potrafie sie podciagnac na drazku. Chcialabym rozbudowac odrobine gore zeby sie wyrownalo z dolna czescia ciala (jest dysproporcja - figura gruszki).

Dziewczyny - napoj wedlug przepisu Jillian Michaels: 2,25 litra wody, 2 lyzki stolowe soku z cytryny, 1 lyzka soku zurawinowego (czystego, nieslodzonego, nie z koncentratu) torebka herbaty z korzenia mniszka lekarskiego. Wypija sie taka porcje codziennie przez 7 dni, jedzac normalnie. Usuwa nadmiar wody z organizmu - spadek na wadze do okolo 2 kilogramow. Oczywiscie to tylko woda nie tluszcz.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 07:29   #3537
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
mielnus zgodnie z Twoją radą spróbowałam kolejny raz zrobić kilera i całość przejść no cóż, te części z cardio mnie nadal powalają na kolana a serce chce z piersi wyjść i schować się w szafie ale dotrwałam do końca - faktycznie zasadnicze ćwiczenia są do przejścia (oprócz podnoszenia się na boku- tu mam problemy techniczne), z cardio przegrywam ale na pewno będę próbować dalej

Czyli dziś ćwiczeń tyle, że aż nie wierzę, że przeżyłam a najlepsze, że maskę i olejkiem pod czepkiem na włosach miałam i w czasie kilera pot ciekł spod czepka jak wodospad dobrze, że już po prysznicu jestem
ja mam zawsze problem z tym 1 ćwiczeniem 3 etapu. Tam trzeba biec w połowie a mi po 1. ręce się ślizgaja po panelach,a po 2 nie potrafie tak długo jak ona. Myślę że kiedyś w koncu sobie poradze z tym. Gratuluje że Ci się udało. U mnie z Cardio łatwo idzie, gorzej z tymi zasadniczymi. Te ćwiczenia na boku to normalnie robie, trzeba się dobrze zaprzeć. Jeśli ćwiczysz na dywanie to na pewno masz problem, moja koleżanka też sobie z tym nie radziła.
Stary 2013-06-02, 08:20   #3538
dzaga1989
Zakorzenienie

Czekoladko, Paco Rabane - o jaaa...Niezły prezent Ja kupuję perfumy w rozlewniach bo jednak taniej, albo jakieś No Name w markietach - też ładnie pachną

Na Ruskiej niestety byłam dość dawno - z 2-3 tygodnie temu. Ale były świetne rzeczy, chociaż oglądając miałam wrażenie że wszystko już było - szyfonowe, prawie przezroczyste koszulinki, tylko z krótkim rękawem, skórzane spódniczki, długie spódnice, trochę sukienek i wysyp T-shirtów i bokserek.

Mielnus, choruję na długą szyfonową spódnicę normalnie! Ale na targu życzą sobie za taką 50zł i to za taką z czarną gumą która moim zdaniem przy pastelowym dole średnio wygląda! Dlatego ja czaję się na szyfon i chcę sobie taką uszyć. Tylko ostatnio byłam i ciągle nie ma jasnych kolorów - same ciemniochy no i biały Ale mój TŻ mówi że takie spódnice są paskudne Na razie zadowalam się kiecką maxi bo mam o taką: https://wizaz.pl/szafa/pics/x600/26974_1.jpg i jestem z niej b. zadowolona, tylko w użytkowaniu jest taka sobie - plącze się pod nogami trochę

Bułą się nie przejmuj - niby buła to węgle, ale dobre dodatki wzięłaś!

Co do TŻ - mój ma ten sam typ sylwetki. Suchar niesamowity i naprawdę chciałabym go trochę "przytyć" ale brak mi sprytnego sposobu

Heroine, no my tak z TŻ dumaliśmy ostatnio nad zakupami, że nie wiemy czy to wszystko podrożało tak bardzo czy to my wydajemy więcej
Kupujemy praktycznie te same rzeczy, w zbliżonych ilościach. I właśnie zauważyliśmy że tak 150zł tygodniowo na zakupy nam idzie, bo koło 100zł w markecie a jeszcze te 50 na lewo i prawo w sklepikach, piekarniach, itp.
Ale z drugiej strony wczoraj byłam w osiedlowym i kupiłam naprawdę spoooooro warzyw (bo i ogórasy i pomidory i sałatę i pieczarki i rzodkiewkę), do tego jeszcze jakieś fety, serki, ogólnie nabiał dla mnie i jeszcze cuś tam i zapłaciłam tylko 32zł.

Margot, jeżeli chcesz małą czekoladę to chyba tylko Danusia Ci zostaje: http://www.gotujmy.pl/czekolada-danu...uly,254g1.html
Widzę je często w marketach. Ale innych faktycznie nie, tylko ten Milka Carmel, ale wiadomo, że tam mniej jest samej czeko, a więcej tuczącego nadzienia.
Ja ciągle wspominam Anglię gdzie wszystko było dostępne w przeróżnych rozmiarach: od mini po xxl, np. takie czekolady. Każda miała swój "batonowy" odpowiednik

Medzik, no to hamburger czy papryka? (reklama )
A ja już naprawdę nie pamiętam kiedy jadłam chipsy To straszne. No z jednej strony to dobrze, ale kurde chipsy albo chrupki (jak np. Cheetosy) to dla mnie smak dzieciństwa).

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Jua, moim zdaniem za mało jesz na śniadanie, bo co to taki jogurt i 2 łyżki musli. I w ogóle wywal to musli i zacznij jeść owsiankę, albo rób sobie musli samodzielnie (płatki owsiane, błonnik, banan, gorzka czekolada - nie przetworzone i o wiele zdrowsze!) - zalej jogurtem i wcinaj. To śniadanie najlepiej napędza metabolizm na cały dzień.
Na II śniadanie spróbuj pokombinować z twarogiem. Od kiedy go jem wystarczy mi 1 kromka chleba a jestem syta o wieeeeele dłużej. Czyli kromka chleba, gruby plaster twarogu, szynka, warzywa.
Na kolację spróbuj jeść pół bułki (prosty trik: miej do dyspozycji 1 bułę dziennie - pół jedz na II śniad a pół na kolację - ja tam robię i jest ok) - dopychaj się serem, ale wiem, że ten typu włoskiego jest bardziej tłusty niż np. twaróg chudy Pilos z Lidla (chyba nawet o więcej niż połowę). Więc może niewielka zmiana?
I pij dużo wody Ewentualnie ziółka jakieś, np. mięta, może jeszcze czerwona herbata (ogranicza przyswajalność tłuszczy).

Like a women, ale super fotki! I fajna stylóweczka. Faktycznie fajne spodniaszki! Ja już czaję się na jakieś pumpy albo jakieś szare dresowe od pewnego czasu ale gdzieś na targ mi nie po drodze

No i tera ja
Wstałam, wypiłam kawę i w sumie Was nadrabiałam. Wczoraj tak się napaliłam na wyżerę, na lody, na smakołyki, a wiecie co? Śniad i II śniad zjadłam normalne - owsianka a potem giga sandwicz kromka chleba a na to sałata, ser biały, pomidor, ogóras i rzodkiewka Ledwo do japy wsadziłam
Potem TŻ wrócił z pracy i koło 17 zabraliśmy się za robienie zapiekanki makaronowej, która wyszła na 18 dopiero I wcale dużo nie zjadałam a tak się zapchałam że już nic nie jadłam. Aż mięte musiałam pić. I te smakołyki które kupiłam tak leżą jak leżały bo żadne z nas nie miało już ochoty na nie.
Jeszcze mi się śniło że mnie TŻ zdradzał Nawet nie pamiętam z kim, pewnie nawet nie znam, no ale...bojku co za niefajne uczucie. Ale sny to zawsze na opak trzeba interpretować więc wróżę nam świetlaną przyszłość pełną miłości i pozytywnych relacji

Idę zrobić sobie śniadanie bo siedzę już godzinę o samej kawie. A potem wkuwanko znowu Co mi się nie chce
Pogoda u mnie w miarę, może potem na jakiś spacerek wyskoczymy

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-06-02 o 08:26
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 09:59   #3539
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze trochę i killera od ręki robić będziesz A tymczasem brawa za total fit!^^

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
A mnie tak gardło boli, że chyba nie wytrzymam jesuuu jeszcze na dokładkę wypiłam zimnego redd'sa zauważyłyście, że zmniejszyli objętość redd'sa? cffffaniaki, 400 ml teraz jest przy takiej samej cenie
Gorąca herbata z lipy z miodem i przejdzie

Hiehie...takich rzeczy to ja nie pijam i nie zauważyłam, zauważyłam za to, że Harnaś 660ml w Li.lu za 2,20

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Dobry wieczór wszystkim przed spaniem
Ja się pochwalę, że z okazji dnia dziecka trzecie piwko leci

zooska u mnie z fajkami masakra, a niby ciągle rzucam
Hiehie....dobrze dobrze, 3 piwka na odstresowanie się należy, w końcu dzieci mają tak bujne psychiczne życie

Ja jestem pewna, że rzucę fajki, jak mój Tż wyjedzie teraz znowu, jak poprzednio wyjechał to od razu tysiąc razy mniej prbl i rzuciłam na kilka miechów

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
U mnie też nic nie widać Normalnie przegięcie...no ale trudno, będzie się pisać LOVE

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 10:15   #3540
heroine86
Zakorzenienie

Część dziewuszki

Ludzie kochani, ale mnie gardło boli jakie to uciążliwe nawet oddychanie sprawia mi ból, nie mówiąc o przełykaniu śliny TŻ mówi, że mam infekcję wirusową i tak szybko mi nie przejdzie... super pomijając fakt, że już mnie męczy od dwóch tygodni... i jest coraz gorzej

Cytat:
To mam nadzieję, że Cię nie podtruli tym nowym wynalazkiem Może skład też zmodyfikowali
Może ale chyba się doprawiłam tym redd'sem... moje gardło

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Dziewczyny - napoj wedlug przepisu Jillian Michaels: 2,25 litra wody, 2 lyzki stolowe soku z cytryny, 1 lyzka soku zurawinowego (czystego, nieslodzonego, nie z koncentratu) torebka herbaty z korzenia mniszka lekarskiego. Wypija sie taka porcje codziennie przez 7 dni, jedzac normalnie. Usuwa nadmiar wody z organizmu - spadek na wadze do okolo 2 kilogramow. Oczywiscie to tylko woda nie tluszcz.
Dzięki brzmi interesująco wiadomo, że tłuszczu się nie pozbędziemy, ale utrata 2 kg (wody) poprawi humor tym bardziej, że ja mam tendencje do zatrzymywania wody w organizmie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości