Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-03, 12:56   #370
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D

Cytat:
Napisane przez renia19941 Pokaż wiadomość
My bardzo chętnie! Tylko ja bym proponowała gdziekolwiek byle nie nad morze. Bylismy w zeszłym roku na weekend to tragedia po prostu. Woda- zimny syf, ludzi tłum, na campingach błoto, ceny z kosmosu a zamiast ryby na każdym rogu można kupić kebab. BEZNADZIEJA. Moze jakieś jeziora albo Słowacja? No i rzecz jasna Pati i Krisa trzeba namówić

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
to jakby to nie był problem, to chętnie bym się dołączyła na jakiś weekendowy wypad

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Słowacja też może być albo Węgry? Też niedaleko
Może się coś uda wymyślić ja bym była bardzo chętna, mam nadzieję, że TŻ też (chociaż jeszcze o tym nie wie)
My nad morzem byliśmy parę lat temu (ale pociągiem), pomijając fakt totalnego spontana i wizji spania na plaży było fajnie. Aczkolwiek fakt, woda zimna a kebab na każdym rogu
aaaa ja chyba pojadę w szczególności, że mam kumpla w Gdyni i zaprasza na kilka dni chociaż jak sądzę pojadę pociągiem, na moto sama w taką trasę jeszcze się boję

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=4IrOVoE1r7M
na głupotę nie ma lekarstwa... prawdę mówiąc w takich przypadkach cieszę się, że zrobili dodatkowe kat. na A.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując