2013-06-03, 13:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Cytat:
Napisane przez maharet1092
Teściowa mnie wkoorwia.Na przełomie stycznia/lutego muszę przyjechać do PL bo mam coś do załatwienia, nie wiadomo ile to potrwa, moze sie nawet do końca lutego przeciągnąć.A ona mi truje doopę, że przecież przyjedziemy na Boże Narodzenie i zostanę.Ja mówię, że w świeta to i tak tego nie załatwie co mam załatwić, więc mąż weźmie urlop i przyjedziemy pod koniec stycznia.A ona wtedy z mordą, że przecież w styczniu to on moze nie dostać itp.A w grudniu to na pewno dostanie jak 95 % pracowników wtedy urlop chce!!!Już nie wspominając o tym, że jak będzie miał jakis jeszcze urlop z poprzedniego roku to szef sie ucieszy, że nie bierze go wtedy tylko później i ma kto zostać w firmie.To juz na pewno mu da.
Potem marudzi, że rodzenie w Niemczech to takie problematyczne, bo tyle załatwiania.A tak 300 euro zasiłku przepada (przy Wiki przepadło), a żeby załatwić ten drugi to trzeba było o wiele wiecej papierologii niż z tym, że dziecko sie urodzi w Niemczech.Już nie mówiąc o tym po co ja za maż wychodziłam, żeby mieszkać i wychowywać dzieci osobno.
Nie wiem o co jej chodzi, traci kontrole czy co.
|
czyli nie przyjeżdżacie na święta, a ona strasznie chce żebyście byli no cóż musi zrozumieć że chcieć a móc to czasem się nie nakłada ale nie przejmuj się jej gadaniem
Cytat:
Napisane przez Susanna
Jaaa ale się cieszę  Wylicytowałam leżaczek Tiny Love za 120 zł (używka) i odbiór osobisty w Chorzowie czyli mąż może go po pracy odebrać  Ale się ciesze, tak długo polowałam na okazję cenową 
|
ooo super 120 to nie 320zł...
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811
Może nie powinnam ale muszę się pochwalić: oto mój siostrzeniec, urodzony dzisiaj o 4 40. Waga 3020 gr, długośc 53 
|
śliczny
|
|