Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 06:44   #3163
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Czeeeść.Nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
stroić się też nie zamierzam, ale nie muszę być taka z łóżka bo jeszcze sobie pomyśli coś

przykro mi miałam nadzieję, że będzie teraz dobrze

mąż mnie wrobił zamówił sobie nowe opony i kurier ma być w środę mam nadzieję, że mi przytoczy te opony pod garaż bo jak mi pod bramą zostawi to co? będę je turlać
Ja zawsze ładnie proszę,żeby mi wnieśli i nie ma problemu Tylko na to trzeba już wyglądać w miarę wyjściowo, więc się ubierz jakoś w miarę i umaluj, a potem błyśnij ząbkami i urokiem osobistym

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
A to moj bebzonik w 27 tc. Przez ten pepek wyglada, jakbym miala nos na brzuchu
I chyba sie ciemna kreska pojawia...
TZ dzis zamowil aparat, wiec licze na ladniejsze zdjecia...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Śliczny!!
Ja do przodu mam sporo mniejszy,ale i na boki sporo większy
Ja mam już taką jasniutką kreskę, nie wiem czemu bo myślałam,że to się częściej pojawia przy ciemnej karnacji

Cytat:
Snow super bandzioszek

a ja mam nadal pępek wklęsły tak jak miałam
Ani trochę Ci nie wybiło?Bo ja zawsze miałam wklęsły ale już na samym początku ciąży zauważyłam,że połówka poszła troszkę do góry i dłuuugo tak było. Ostatnio wybiło bardziej,ale nadal dużo mu brakuje do wystającego.

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
no coraz więcej mamuś już ma wózek super, fajnie
tyle, że mnie stresujecie

Nie stresuj się, ja też będę zamawiać dopiero w lipcu, a czeka się na niego 3 tygodnie.

Cytat:
no ja dużo piję

dobra toczę się spać, dobranoc
Ta woda też chyba Ci fajnie nerki przefiltruje
Chyba też poszukam tej wody

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

O a jaki aparat kupujecie?
Miałam Was właśnie ostatnio pytać o aparaty. Też zamierzamy z mężem kupić w końcu coś porządnego. Chciałabym dokumentować ciąże, ale co ważniejsze mojego maluszka po na rodzinach
Macie jakieś sprawdzone modele do polecenia?
Jesteśmy z Tżem amatorami, potrzebuję aparatu który "sam" (na ustawieniach automatycznych) zrobi mi dobre zdjęcia nie tylko w dzień, ale i w nocy i w ruchu?

Ja tam paznokcie mam ok.szybko rosną i są twarde,ale włosy do masakra...

Znajomi mają taką lustrzankę cyfrową - SONY SLT-A37K + SAL-1855
i są bardzo zadowoleni.Też chcemy kupić przed urodzeniem małej.Teraz mamy fajną cyfrówkę,ale jednak te lustrzankowe robią lepsze zdjęcia,więc się przyda Mój mąż myśli nad jakimiś Canonami lub Nikonami,ale po poradę udamy się do brata-specjalisty od wszelakich agd,rtv i kompów (jest informatykiem)

Cytat:
ja też nie mogę spać a na kaszel to nie wiem- jedynie sok z cebuli mi do głowy przychodzi, ale to musi odstać, a tak na już to nie wiem
Ojeju współczuję Ci tak wczesnego wstawania, bo dzień leci wolniej.
Żeby chociaż pogoda była ładna, a tak to co robić?

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Pewnie już nie może się maluch doczekać aż wyjdzie na świat to szaleje

Ja bym brała tą:
http://allegro.pl/fisher-price-karuz...298876742.html
(nawet przy okazji najtańsza )
Mi też się ta bardzo podoba, nawet bardziej od nowszej Rainforest, tylko ta nowsza ma wyraziste kolory a ta takie bardziej pastelowe-boję się,że nie zainteresuje dziecka

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora