Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Hej Kochane, jeju ile mam nadrabiania.
My już po chrzcinach, msza przepiękna, chyba pierwszy raz w życiu tak mi się podobała msza.. na dodatek trwała prawie 2 godziny bo przyjechala jakas grupa z Hiszpanii i msza byłą prowadzona w 3 językach, super, postanowiliśmy z tztem chodzić co niedziela do koscioła ;p Acha, Amelke chrzcił czarnoskóry, bardzo sympatyczny ksiadz, i jak robił jej znak krzyża to prawie się popłakałam jakos tak mnie to bardzo wzruszyło...przyjęcie baaaaaaaaardzo udane  wróciliśmy po 23 : D a ja o 8 rano egzamin, licze ze bedzie 2 termin bo nigdy nie napisalam tylu głupot
No i przed chwilą bylismy ogladac mieszkanie, mega mini 27 metrów ale damy rade, bierzemy je, na poczatku lipca bedziemy sie wyprowadzać i wprowadzać  tylko nie wiem, gdzie ja wózek pomieszcze  ale juz nie mozemy/nie chcemy tu mieszkac
|
za udane chrzciny 
Cytat:
Napisane przez laurka23
Dziś o 9 rano nawiedzili mnie teściowie  Mam wyłączony domofon, bo mieszkam pod jedynką i ciągle ktoś dzwoni i budzi małego. Dzwoni teściu i mi mówi żebym im drzwi otworzyła!  Teściowa to chyba się lubuje w straszeniu Michałka  Ciągle tylko słyszę, babcia Cie zabierze, pojedziesz z babcią, no i znów ta MAMCURA na brzuchu cię położyła babcia zaraz weźmie! Nienawidzę jak ktoś mi się zwala na kwadrat niezapowiedziany! A jak bym sobie nago chodziła bo lubię na przykład? Albo gdzieś się wybierała? Oni to w dupie mają.
Poza tym brat męża miał być chrzestnym Michałka. Już przez to że nie mógł 16 czerwca, przełożyliśmy chrzciny na 7 lipca. Dzwoniliśmy do niego od tygodnia, nie odbierał. Dziś Łaskawca zadzwonił, i co? Nie może 7 lipca. Noż cholera jasna krew mnie zalała, a co z mężem się działo nie będę wspominać! Jeszcze zadzwonił mąż do teściów, a mamusia że mógł do braciszka jechać, ustalać z nim, prosić go! Ta, a moja rodzina to psy! Oni zawsze i wszędzie muszą być zwarci i gotowi. Ja pitolę, taka jestem zła że aż mi się płakać chce
Idę dalej nadrabiać.
|
Za tą MAMCURĘ to bym powiesiła!!!
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Wiecie, jak ten Mały grzdylek mnie straszy??? Słyszę takie szkob szkrob szkrob z sypialni, i jęk, lecę jak poparzona, a ten jak spał na pleckach, tak przeturlał się na brzuszek i .....śpi dalej  poszkrobał paznokietkami w kołderkę i tyle 
|
akrobata mały 
Cytat:
Napisane przez djerba
Ojjj tam uparła 
taaaa w 6teczkę się gdzieś zmieścić to kiepska sprawa 
|
jaką szósteczkę?? dzieci tam nie widać 
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa
bokeh i TZbokeh - widzę, że romantyczny wieczór macie 
|

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
moje szkrabko zjadło i po odłożeniu do łóżeczka jak mnie zobaczyło to zaczęło majtać nóziami i się chichrać
zostawiłam póki co w łóżeczku, kurczę, mamy w planach go przenieść do jego łóżeczka na noc, ale nie wiem czy jest sens, skoro dalej mi je w nocy co 2 godz? zmieni się to kiedyś? 
|
Nasza też spała w łóżeczku, ale śpi po 2h więc postanowiłam,że śpi z nami, tak jest mi wygodniej...
Cytat:
Napisane przez bokeh
no romantyczny jak diabli... jeszcze nie wrócił z pracy bo m sie zapomniało mi powiedzieć że na piwo idzie 
Walić ide spać w takim razie.
Aha i stwierdził że nie napisze do was bo on was czyta żeby poszerzyć swoja wiedze w opiece nad Hanią  to może weźcie mu tu napiszcie że porządni ojcowie nie chadzają na piwo bez uprzedzenia wcześniej matek swoich dzieci 
|
Drogi TzBokeh - porządni ojcowie nie chadzają na piwo bez uprzedzenia wcześniej matek swoich dzieci 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41138476]
na nutra i pepti, tak
Fewcia, ale moment, piszesz, że od miesiąca nabiału nie jesz a teraz buzia tak wygląda?
zrobisz fotkę? najpierw bym do pediatry szła, bo nie wydaje mi się, że to skaza nie po takim czasie
i nie gastro, tylko alergolog jeśli skaza
[/QUOTE]
mam zdjęcie w telefonie, poszukam i już wstawiam ! dziękuję
|