Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 08:06   #3861
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Dziewczyny
, moja też płacze przy karmieniu - w ciągu dnia nie zawsze oczywiście, ale wieczorem, jak mamy karmienie przed spaniem, to jest histeria straszna! Zassie się, po chwili nerwy i płacz. I tak w kółko, dopóki nie wstanę i nie zacznę z nią chodzić, karmiąc ją na rękach... Po chwili się uspokaja i wtedy mogę normalnie z nią usiąść. Nie wiem, z czego to wynika...
Jakbym czytała o mojej Darii
Też wieczorem po kąpieli nie chce jeść. Wierci się, płacze, nie chce złapać butki. I tez dopiero jak wstanę i zacznę z nią chodzić to łapie tą butlę. No ale to tylko na chwilę. I takim oto sposobem wczoraj ZNÓW wieczorem NIC nie zjadła. Ostatnio piła o 18.00, zasnęła o 21.20 a obudziła się o 3.00 w nocy... I tak jest dzień w dzień. Nie wiem czemu nie chce po kąpaniu jeść

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
mi jest smutno, plakusiam sobie, ale nie mam kiedy wygadac sie w klubie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
rano jedziemy do tego zusu, bede tam srać po gaciach

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
a w ogóle to facet rzucił moją siostrę......nosz qrwa yebak leśny zasr.any..... Biedna jest tak załamana, że nie wie, co ma ze sobą zrobić, oby głupoty jakiejś nie strzeliła, bo ona strasznie emocjonalna jest...... Jak nie jeden idiota psychopata tak drugi qrwa wielki naukowiec a we łbie zero, no szlag jasny by go trafił płakałam razem z nią przez telefon, jest przy niej teraz przyjaciółka i mama, jutro przyjeżdża do nas, no za jaja powieszę kretyna zidiociałego

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
ja nie wiem, u mnie było jak u Black - na noc cyrki w dzien git i przeszło

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Błagam, nazwijcie mnie szpadlem. Mam od groma nauki na jutro z prawa górniczego i wiecie co włączyłam?! http://www.lasy.gov.pl/zubr
pooglądam se żubry online, a co

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

nie wiem ocb, ale te żubry się pokitrały po krzakach i nie chcą wyjść
Cytat:
: hahaha:
taaa, a Ty żubrami sie zajmujesz, przyznaj, że ich jajka Cie interesują, bo Ty lubisz wygrzewać wielkie jajca!! ot co! :brzyda l:
Cytat:
Proszę panstwa, Mamy zubra!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
o, coś wylazło
Cytat:
jak na moje oko to nie żubr!! nie oszukuj widowni!!

to dzik dzik dziiiiiiiiiiiik!
Cytat:
no i się wydało
skąd wiedziałaś, hm hm?? masz z tym coś wspólnego?

Ja spiżdżam spać, a Wy obserwujcie, rano Was zmienię na warcie

WARIATKI