Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a jego była jest w ciąży
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-11, 14:08   #24
m0niSk4
Zadomowienie

Dot.: a jego była jest w ciąży

Cytat:
Napisane przez Kasik_M Pokaż wiadomość
Macie rację, dziewczyny. Pomału dojrzewam chyba do decyzji żeby się odsunąć albo i odejść ostatecznie. Jest mi strasznie ciężko i będę potrzebować czasu żeby dojść do siebie i odzyskać spokój, ale nie mogę myśleć tylko o sobie; im jest na pewno trudniej niż mnie bo to oni będą rodzicami. Szkoda dziecka (mimo że podejrzewam że nie będę chciała go nigdy zobaczyć), szkoda nerwów i zdrowia jej i moich, żeby komplikować sytuację swoim udziałem.

W przewidywanym miesiącu porodu skończę 21 lat i mimo że już trochę za mną, to nieporównywalnie więcej mnie w życiu czeka, wiem o tym. Mam przyjaciół, dam sobie radę.

A po nim widzę, że jest coraz bardziej zrezygnowany i bez siły, ale może to moje wrażenie.

Dziękuję Wam za rady, mądre z Was babska Jakby co odezwę się tu czasem i skrobnę jak się sprawy mają.
dasz radę, jestem pewna)
nie jeden facet na świecie.. a skoro on jest zrezygnowany to dlaczego Ty masz być pełna wiary i siły???
to normlane, że będzie Ci źle jakiś czas z tym, ale im szybciej z tego wyjdziesz, tym szybcieji ławiej się wyleczysz
zbliżają się wakacje... wyjedziesz, odpoczniesz od tego i wrócisz jak nowo nardzona

3mam kciuki, żebyś jak najszybciej sobie z tym poradziła

Chcę się obudzić, stanąć na szczycie, krzyczeć
Chcę czuć życie,
Chcę czuć luz, by móc krzyczeć,
Nigdy nie zasnąć, czuć serca bicie... !!

m0niSk4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując