2013-06-04, 12:01
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Napisane przez kooocur
Dziewczyny nadrabiałam Was przez ostatnie dni z telefonu.
Była moja mama i wysprzątała mi domek.
Niestety Jej wizyta nie byłą dla mnie dobra...  Już nigdy nie zgodzę się na pomoc innych z rodziny. Choćbym miała brudem zarosnąć...
Wczoraj wypłakałam wszystkie ze emocje a i tak mi smutno
Nie będę się rozpisywać bo szkoda słów
Dzięki za miłe słowa     : cmok:
|
nie wiem co Ci powiedzieć kochana.. 
Cytat:
Napisane przez iza243
Witam.Color witamy Tymka  Monini nie poddawajcie się  Ruda co się dzieje?
|
sama nie wiem co się dzieje. chyba się boje, że coś z nami nie tak, że sobie nie poradzimy jak by się udało, a Tż boi się jeszcze bardziej niż ja.. więc może lepiej odpocząć od tego wszystkiego, skupimy się na sobie, bo oboje jesteśmy chyba tak sfrustrowani, że szkoda gadać.. a jeszcze wszyscy nam gadają dookoła, żebyśmy wreszcie się postarali o maleństwo, a my się tylko głupkowato uśmiechamy i walimy ściemę, że jeszcze niby nie chcemy..
Cytat:
Napisane przez pszczola189
Brzuszek śliczny, pokoik też bardzo mi się podoba 
Kciuki za wizytę!
Aaaaaaaa witamy Tymusia!
Jutro jadę do miasta, to kupię test, w czwartek go zrobię o ile @ nie przylezie.. Zobaczymy.
Jeśli chodzi o koty, to mój TŻ też ma alergię na sierść ogólnie zwierząt, ale mamy tu taki zwierzyniec, a on się biedak ratuje jak może, jakieś tam kropelki do nosa stosuje, ale zwierzątek się pozbyć nie chce - a wręcz przeciwnie, jeszcze by znosił jakby tylko się dało
Teraz oczekujemy na małego kociaka, bo nasza kotka ma już kawał brzucha, więc to kwestia czasu, kiedy nam się rodzinka powiększy
Kurcze ale fajnie, że Tymek już na świecie  ha ha cieszę się jakby to było moje dziecko 
|
mój Tż nie przepada też za kotami, więc na pewno nie poświęci się i swojego nosa niestety a tak mi się marzy kociak niebieski rosyjski !
|
|