|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
witamy Tymka!
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sexi eksi będę hahahahaZdjęcia będą jak wszystko będzie skończone na 100% |
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i witamy Tymusia na swiecie |
|
|
|
|
#1985 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Tęskniłyście za mną troche ![]() taki miałam czas zabiegany że ciężko było się ogarnąć...i teraz już po weselu, poprawinach, oczywiście dziś musiałam iść do pracy bo urlopu nie dało rady wziąć i teraz właśnie odpoczywam i nadrabiam zaległości. Ale jestem skonana... mam nadzieję że wytrwam od razu do ostatniej strony ![]() a tak wogóle to witam się w 18 tc Cytat:
no wreszcie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() cebulova jeeeeeeeeeeeeeeee! gratuluję Kochana!!!!!! misia piękny brzuszek! i imię cudowne! też bardzo mi się podoba dzastin a Ty czujesz już ruchy? ja tak czekam i czekam i nic jeszcze.... ![]() nuna ![]() isia ten pamiętnik to genialny pomysł!
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-06-03 o 21:32 |
|||||
|
|
|
#1986 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
witamy witamy ![]() czekamy na was buziaki ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- kocurek śliczne wyglądasz i słodki pokoik |
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Pszczoua wiem, że głupie porównanie ale mój psiak nowy ma na imię Julian, wiec imię mi sie podoba
a Ty masz prze zgrabny brzuszek ![]() Cebulova za betę. No i czekamy co będzie z tych 2 ciałek ![]() Linka, Spinka głupia @ Kocur piękny brzuszek! I pokój się prezentuje nieziemsko. A poza tym podoba mi się TWoja opaska. Koniec Witam TYMKA ![]() Bry dziś 11 dc - wracam do Męża
|
#1988 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Nooooo witamy Tymusia!!! Dużo zdrowka dla mamy i synka! I czekamy na fotki malenstwa.
![]() Skierka gratki za 18tc. To już zaraz półmetek
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
Mi sie zawsze podobalo imie Filip (w dziecinstwie nazywalam tak moje chomiki ) ale juz brat tak nazwal swojego synka. Imie Julek tez zawsze mi sie podobalo tylko musze przekonac TZta do wersji Julian ![]() To skoro 11 dc to seksic tam sie ostro przez kilka kolejnych dni Skierka to juz 18 tc? Wow ale ten czas leci... Mysle ze lada dzien powinnas poczuc ruchy. Chyba ze masz lozysko na przedniej scianie... |
||
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam Tymka
Iza powiem Ci że mimo wszystko rozumiem Cię i Twoje zachowanie oraz stosunek do teścia. Też mam super teścia jak Ty choć może i lepszy aparat z niego zresztą nie raz opisywałam i ja do niego nie czuję nic oprócz nerwy jak go widzę oraz widze jego sztuczność i obłudę Już nie wiem co mam pisać z tego wszystkiego pisać mi się ogólnie nie chce byłam dziś u lekarza wyniki Tż odebrane i zarówno u mnie jak i u niego nie jest za kolorowo Ale może od początku wyniki Tż marne zaledwie 1% procent prawidłowyc plemników żywotność słaba poniżej 40% A umnie typowe PCOS owulacji brak było w tym cyklu i lekarz nam powiedział ale niestety w naszym przypadku nie możemy liczyć na cud naturalnego poczęcia. No chyba że taki się zdarzy czego nam bardzo zyczy. Przepisał mi i Tż leki na poprawę jego nasionek a mnie już od następnego cyklu będzie stymulował do inseminacji. Na leki poszło 200 zł a nie jest powiedziane że nam się uda. Ogólnie jestem załamana wszytsko nam się ☠☠☠☠☠☠☠i po prostu ostanio mamy takiego za☠☠☠istego pecha że szkoda gadać eh |
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję color!
już masz Tymka przy sobie!!!!!
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Zostaje nam dzisiaj i jutro, bo sobie jedzie znowu
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy Tymka na świecie
Gratulacje Colorku! Monini ![]() Ja chyba boję się takiej diagnozy i dlatego ciągle zwlekam z konkretniejszymi badaniami, moimi i TŻ .. Ehhh
|
#1994 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
|
|
#1995 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Witam, ja na chwilę
GRATULUJĘ COLORKU TYMKA ! Ściskam mocno ![]() Cebulowa- świetna beta, super że w końcu się udało, bardzo Ci kibicowałam ![]() Monini- przykro mi pamiętaj, że mimo wszystko cuda się zdarzają, nie poddawaj się A u mnie niby wszystkie wyniki z obu stron są dobre, a dalej dopa! Dziś mam 14 dc, więc wczoraj i dziś szaleliśmy A ze smutnych wieści- jakaś godzinę temu jak wyciągałam z fotela tż do łóżka, to niestety zachwiałam się i całym ciężarem ciała z dość dużą szybkością postawiłam stopę.. zamiast na podłogę trafiła na ładowarkę od kompa osunęłam sie na podłogę i wyłam z bólu. No i spuchła mi podeszwa stopy od zewnętrznej strony. Nie mogę chodzić Skaczę na jednej nodze ... ja to zawsze sobie jakąś krzywdę zrobię...
|
#1996 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
|
|
|
|
#1997 |
|
Rozeznanie
|
Iza- niefajna syt z rodziną tż, niestety mam podobnie więc wiem co to znaczy... Najgorsze, że Ci faceci to zapominają. Z moją teściową była walka na noże. Nauczona doświadczeniem mogę śmiało powiedzieć, że mój sposób się sprawdził. A mianowicie, ja z nią utrzymuję sporadyczne kontakty od święta, oczywiście pozdrawiam przez tż itd. Jego nie odciągam od matki, żeby nie wyjść na jędzę ale delikatnie daję do zrozumienia że nie odpowiada mi że jest na każde jej zawołanie i ustaliliśmy że najpierw konsultuje się ze mną, bo ja też mam dla nas jakieś plany np. No i akurat jak dzwoni to niestety zajęci jesteśmy
Mój mąż sam do niej jeździ, a ja mu nie zabraniam dopóki mnie nie ciąga ze sobą na siłę. Jak zaczyna coś smędzić, że jej nie odwiedzam, to mówię, że nie mam ochoty spędzać z nią czasu ze względu na stare dzieje, bo wybaczyłam, ale pamiętam i dalej mnie to boli i że wolę unikać takich sytuacji. Przypominam mu jakie uczucia wtedy przeżywałam i wtedy daje spokój a wręcz przeprasza, że na nowo otwiera stare rany.Ale co kraj to obyczaj. Na mojego działają akurat takie rzeczy a na Twojego Tżta może być to coś innego. Grunt że mam spokój z nią (powiedzmy... bo dalej pier.do.l.nię.ta pozostaje i nerwy potrafi zepsuć po całości. Ale gdy zdałam sobie sprawę, że wygrałam, to jakoś mnie już jej słowa nie ruszają. Bo mam coś czego nie chciała mi "oddać" i ona może się głośno nie przyzna bo jest egoistką (a może jej to nigdy nie obchodziło) że jeje syn ma ze mną dobrze i jest szczęśliwy. No to teraz spadam
|
#1998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
głowa do góry, poprawicie wyniki Tż, przejdziecie inseminację i będzie dzidzia
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
Witamy Tymusia!
monini nawet nie masz pojęcia o jakich cudach się nasłuchałam w klinice, nie poddawaj się! Ostatecznie, inseminacja nie jest końcem świata.
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
kocurku no w końcu się pojawiłaś
Pokój cudowny I jaki śliczny brzusio![]() color pisałam Ci na mamusiowym, ale pogratuluję i tu ![]() monini ale cuda się zdarzają!! W najmniej oczekiwanych momentach Mam nadzieje, że lekarz was dobrze poprowadzi i niedługo będziesz mamą![]() dziś na obiad serwuję naleśniki z nutellą i bananami, lub naleśniki z truskawkami i bitą smietaną ![]() ![]() I chcę upiec babkę cytrynową
|
#2001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() lulam wlasnie malego na rekach bo go brzuszek boli ![]() wczoraj tez go tak lulalam i mowie " Ty masz oczy jak pieciozlotowki" a on sie usmiechnal i na glos "hehe" myslalam ze poprostu tak wyszlo, ale powtorzyłam i znowu i tak trzy razy moje dziecko smialo sie na glos Cytat:
pokoik jest prze piekny! tylko łózeczko znajac zycie przeniesiecie do sypialni ![]() a Ty masz piekny ten brzusio, i jak patrzec do Twojej figury to wcale mały nie jest 34 tydzien, dopiero co ja w nim byłam... ![]() Cytat:
![]() czekamy na zdjecia! Cytat:
dobrze ze plemniki mozna poprawic a z inseminacji mamy Leosia pieknego takze nie wazne jak, wazne zebys byla w tej ciazy! I bedziesz, zobaczysz |
|||
|
|
|
#2002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki za wizyte
|
||
|
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Witam Tymka! Gratulacje Color dla Ciebie i meża, oraz chłopaków ! Prosimy o fociszkę małego! ![]() Monini przykro mi, cholercia jasna, miejmy nadzieję, że jednak jak dziewczyny piszą spotka Was szczęście i się uda! Ależ ten świat niesprawiedliwy.... to bardzo smutne, że jakieś "wywłoki" maja nie chciane dziecko, a ludzie którzy go pragną napotykają na kłopoty!!! Kochana, całuję się mocno i ściskam! Kocurku super wyglądasz, ciąża Ci służy! Sexi mama, bez dwóch zdań! ![]() Nuna chyba Twoja kolej teraz....
|
#2004 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Witam
Mam chwilkę wolną to trochę poodpowiadam ![]() Cytat:
Cytat:
Także trzymam kciuki, żebyście i wy doszli do jakiegoś porozumienia, w końcu czekacie na maleństwo! Cytat:
i trzymam kciuki za bliźniaki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do lelarza nie doszła..akurat miała 2 razy owulację :P a męza faszerowała na własną reke salfazinem i macą ehm..skad ja to znam...moj maz zawsze jest do mojego 12dc..jak na złość a owu 14... zebyś dobrego czasu nie przeoczyła ze strachu... |
|
|
|
|
#2006 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a pokoik piękny, czekam na więcej zdjęć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki za wszystkie pękające jaja w najbliższym czasie oby starania były owocne ![]() no cóż, a ja jakiegoś doła złapałam.. nie wiem czy będziemy się starać w najbliższym czasie, jesteśmy w totalnym zawieszeniu.. nie wiem, co będzie dalej i nie wiem czy chcę o tym myśleć.. masakra.
|
|
|
#2007 |
|
Zadomowienie
|
Hej!!!
Pocytowałam i mi laptop padł i wszystko wcięło. To lecę z pamięci. Color - gratulacje dla Ciebie i TŻ i witamy Tymka na świecieSkierka - to już 18 tydz? Jezu, kiedy to zleciało? Teraz przed Tobą najpiekniejsze chwile. Monini - nie smutaj się Nuna - teraz za tydzień Ty do porodu i będziemy witać Julkę I już nie wiem co komu ![]() U nas pogoda się zepsuła. Zimno, buro... chyba dziś spaceru nie będzie Jutro przyjeżdża do nas brat z rodziną, ale się cieszę
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nadrabiałam Was przez ostatnie dni z telefonu.
Była moja mama i wysprzątała mi domek. Niestety Jej wizyta nie byłą dla mnie dobra... Wczoraj wypłakałam wszystkie ze emocje a i tak mi smutno ![]() Nie będę się rozpisywać bo szkoda słów ![]() Dzięki za miłe słowa |
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.Color witamy Tymka
Ruda co się dzieje?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2010 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kciuki za wizytę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o koty, to mój TŻ też ma alergię na sierść ogólnie zwierząt, ale mamy tu taki zwierzyniec, a on się biedak ratuje jak może, jakieś tam kropelki do nosa stosuje, ale zwierzątek się pozbyć nie chce - a wręcz przeciwnie, jeszcze by znosił jakby tylko się dało ![]() Teraz oczekujemy na małego kociaka, bo nasza kotka ma już kawał brzucha, więc to kwestia czasu, kiedy nam się rodzinka powiększy ![]() Kurcze ale fajnie, że Tymek już na świecie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

hahahaha
i witamy Tymusia na swiecie
Tęskniłyście za mną troche 
postaram sie jutro zajrzeć. Całuję wszystkie i każdą z osobna
klask i:
głupia @ 

żywotność słaba poniżej 40% 

.... Ale jakoś dzielnie wytrwałam do końca