Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2009 cz.I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-11, 15:35   #105
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Panny Młode 2009 :)

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!! Cieszę się, że istnieje ten wątek. W końcu jakieś bratnie duszyczki Dołączam się do Was jeśli można

My z moim TŻ mieliśmy oficjalne zaręczyny 2 dni temu, było wspaniale! Chcemy się pobrać sierpień/wrzesień 2009. Jeszcze nie mamy dokładnej daty. Akurat bedziemy już po studiach.

Myślałam, że nie ma jeszcze wątku na 2009, bo wiele osób uważa, że to głupota już planowac tak wcześnie. Ja tak nie uważam. My panujemy na razie, ale w głowie. Rozmawiamy z TŻ jakbyśmy chcieli, żeby wyglądał ten nasz wielki dzień. I szczerze byłam w szoku, że można już powoli coś przygotowywać, rezerwować. Nie wiedziałam, że są już terminy ponad 2 lata do przodu. Może i ja powinnam się zorientować z salami.

Aha i jeszcze jedno, bardzo się cieszę, że jesteśmy prawie w tym samym wieku. Patrzyłam na Wasze profile i macie po 21,22 lata itp. Ja mam 20.
anula - witaj w gronie narzeczonych i przyszłych panien młodych

ja co prawda, panna młoda 2008, ale siedzę sobie w tym wątku, bo ciekawe osoby w nim uczestniczą i chyba najstrasza tutaj jestem - 23 lata (rocznikowo 24).

co doo sali - to musisz się zorientować jak z rezerwacją w Waszym mieście Ja , jak z narzeczonym oglądaliśmyw Kielcach sale na nasz ślub w czerwcu w 2008 roku i jak pojechaliśmy do jednej z sa; to zostaliśmy na wstępie powitani informacją, że oni na miesiące od kwietnia do końca października 2008 wszystkie soboty i niedziele mają już zajęte weselami i że trzeba było rok temu już to rezerować ale i tak nie chciałabym mieć w tej sali wesela
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora