Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-04, 11:45   #1594
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
kochana! i odwazna
a tam sama zaproponowala ze zostanie ... no ale nie chce spac u ''nas'' z wiadomych powodow wiec Milus idzie do niej i jak powiedziala
- przyjedziesz po niego jak sie wyspisz

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
nie chwal sie takimi rzeczami!
a tak na serio to baardzo zazdraszczam
oka nastepnym razem .. beda milczec jak w grobie

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla Karola bo ma dziś imieniny

Yyyyyy pogoda się popsula
dolaczam sie do zyczen dla Karolkow

a u mnie dalej slonce

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość

Kasia zazdroszcze disco.. zle ja jakos siebie nie widze na dyskotece teraz. Na weselu ledwo zylam, chyba sie postarzalam ;D udanego wypadu
dzieki .. a po czemu zle sie bys widziala ... wlasnie teraz jestemy jeszcze bardziej SEXy ... eh juz sie nie moge doczekac .... az nawet kiecke w koncu wyciagnelam i wypralam ooo dziwo z Cubusa rozmiar L i sie mieszcze ... yhmmm

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
czesc

uuu super!
ja pójdę pewnie dooooopiero na potańcówke w senatorium
chyba ,ze pozyczysz siostre a tak to na wesele ide we wrzesniu -z dziećmi .
taaa jak ci sily kochana bd starczylo ... czego ci zycze

co do Kubusia .. eh dziwne sa teraz te metody ''nauczania''

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość
no to miłej zabawy na Disco wyszalej się za nas wszystkie. A John też będzie bo wiesz - piwko,disco, John - jest szansa na przestanie być dziewicą
no wlasnie nie bedzie ... bo ide na Disco z innymi Polskim Mamusiami z miasta .. taki babski wypad - ale moze za 2 tyg .. jak mlodsza przyleci tez pojde hihi

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
hmmm ja już pisałam kiedyś co się zmieniło ale napiszę Wam jeszcze raz

* Miśka mniej śpi szczególnie w dzień - to tak od 3-4 dni bo wcześniej spała bardzo ładnie!!! teraz ma dwie drzemki w dzień po 30 minut!
* w nocy to jak widać nie jest chyba zależne od wieku dziecka bo są tu dzieciaczki co śpią całe noce jak skończyły 2-3 tygodnie więc chyba nie ma co porównywać, no ale Miśka się budzi średnio 3 razy w nocy na jedzenie yh...
* jest bardziej kumata
* na macie zaczęła się bawić jak skończyła 2 miesiące
* ostatnio sama wzięła do ręki pluszowego słonika i zaczęła go gryźć
* śmieje się na głos (zaczęła jakieś 2-3 tygodnie temu)
* jakieś 3 tygodnie temu odkryła, że ma rączki i się nimi bawi zaplata dotyka
* kupy bardziej regularne bo wcześniej były co 2-3 dni a teraz są codziennie. Bardzo rzadko się zdarza, że nie ma.
* aaaaaa i jeszcze zapomniałam podnoszona za łapki przyciąga się do siadu - to tak już z ponad tydzień temu a wczoraj się odpychała już sama gdy była w pozycji półleżącej u mnie na brzuchu i się sama podnosiła do siadu i ogólnie próbuje się podnosić jak leży w wózku i w nosidełku.

To chyba tyle
dla Misku zuch zdolna Dziewczynka

i witam sie ponownie ... mialam dzis ''szybkiego'' goscia yhmm raczej Emilian mial - przjechala na 15min doslownie moja kolezanka bo przy okazji ze gdzies tam jechala byla w poblizu i co Mlody dostal od niej - Buty z Reeboka rozm 22 .... bialo-niebieskie ... ale CZAD jest taki ze na jednym najwiekszym pasku niesbiekim sa ''lampeczki'' i ladnie swieca ooo taki MEGA PRZYSTOJNIACHA z niego bedzie.

dzis Ladnie spal .... bylam wczoraj jak wiecie na miescie od kolezanki wyszloam o 19 ... zaszlam jeszcze do ''dawnego'' sklepu znajomych odwiedzic ( przy okazji kupilam inna marganryne :P - moze sie udadza w koncu te rogaliki :P ) - oczywscie Mlody od razu usnol .... w domy bylam jakos o 20.15 ... zawsze sie budzil jak schodzilam po schodach - tym razem NIE ... wiec tylko odpielam kurteczke kocyk z nozek zdjelam by sie nie zapocil i spal do 00.20 - we wozku !!! az w szoku bylam pozniej na prawie spiaca dostal 120 wypil wszytsko i poszedl spac dalej ... i obudzil sie o 4.30 - pozniej do 7 podziwial sufit - zjadl troszke kimalo mu sie oko ale wiecej mial zabawy z karuzela ... i 30min temu zjadl 100 lezy kolo okna na lozku i SPI

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując