Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-05, 20:18   #4865
De28
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
na pewno macica się rozciąga...dobrze, ze jutro masz wizytę to się uspokoisz

bidulka mała

De ale Wam super z ta plażą nie męczą Cię takie upały??
Narazie jeszcze nie,na szczescie.U nas bylo zimno i buro przez kilka tygodni,wiec narazie tankuje sloneczko.

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Hej

Dziewczynki od rana umieram i źle się czuję boli mnie brzuch na dole i kłuje, już sama nie wiem co jeszcze, nie wiem czy to pęcherz czy macica, dobrze, że jutro usg

Byłam dziś z Milką na rehabilitacji bo podejrzewano krótszą nóżkę, dziecko wyło całe pół godziny, masakra
To napewno rozciaganie sie,nie stresuj sie.
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Jakie śliczności! A te jeansy rządzą

To bardzo pocieszające co piszesz o piersiach Może mi nie obwisną hehe.
A tych szczegółów byś nam zaoszczędziła, u mnie dzisiaj 13 stopni i cały dzień deszcz. Jak wrzucisz foto z plaży z Twojm ślicznym Danielkiem to już się w ogóle pochlastam :P
A właśnie tak mi przyszło do głowy, co robicie z kotami jak wyjeżdzacie na urlop?????

Nie wstawie,bo nie mam kabelka ze soba
Kotami opiekuje sie sasiadka-pomieszkuje u nas w domu mozna by rzec. I kolezanka,ktora tez podczas naszej nieobecnosci korzysta z naszego domu.

Pielegnacja chlopca to przeciez nic trudnego.O tyle co sciagniecie napletka przy kapieli.
Mojemu tez staje,ale ja mam o tyle dobrze,ze szybko go odpieluchowalam i nie nosi pieluch juz ponad pol roku.Mial dwa latka,jak zaczal sam chodzic na kibelek Teraz na urlopie,to sam idzie sobie do ogrodka sie pod krzaczek wysiusiac.I trzyma sobie wszystko jak nalezy nie obsikujac sie

Ale mi dobrze-cieplo,sloneczko,plaza,lo dy panacotta, grilowane krewetki i tunczyk,cukinie i inne cuda.I zero stresu.To pierwsze wakacje z dzieckiem i narazie ostatnie na ok 3 lata,ktore sa takie spokojne,bez rykow,bez stresu, na spokojnie.Dziecko kochane,ja siedze z maseczka na twarzy,zrobie sobie zaraz kapiel i zmolestuje tzeta,o!

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora