Dot.: W czerwcu mała wymiana kosmetyczna
- Iwostin, Oftalin, łagodzący roll-on pod oczy, pojemność 7,5 ml – pozostała ilość widoczna na zdjęciu, data ważności: 12.2013
- Bourjois, żel odświeżająco-oczyszczający do twarzy, użyty dwukrotnie, ubytek nieznaczny, jak widać na zdjęciu, otwarty we wrześniu 2012, ważny 18 miesięcy od otwarcia.
- Pharmaceris F, Delikatny fluid intensywnie kryjący SPF 20, kolor Ivory 01, data ważności: 22.03.2014, otwarty w maju tego roku, użyty kilka razy – poziom pompki mam nadzieję dość dokładnie ilustruje pozostałą ilość.
- tonik Kolagen + Nagietek, Celia, została ponad połowa z 200ml (powyżej napisu "kolagen" na opakowaniu), data ważności: 04.2015.
- żel do mycia twarzy dla cery normalnej i mieszanej, Biały Jeleń, z aloesem i ogórkiem, ilość jak na zdjęciu (około połowy z 200ml), data ważności: 28.09.2013.
+ próczekczki nuxe i biodermy
wydaje mi się, że to by wyszło podobnie cenowo, bo te ostatnie dwie rzeczy są za grosze, a fluidu wydaje mi się, że jest 2/3, mogę ci dać 30 x 2 ml emulsji matującej, 20 x 2 ml maseczki i próbeczki bb kremu
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------
mam, gdyż podejrzewam, że znajdę ich punkt we wrocławiu. podaj mi kody z próbek nuxa to sobie sprawdzę daty ^^
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------
właśnie sprawdziłam, że mają punkt pod moim domem i ceny wyglądają zachęcająco, tylko powiedz mi czy mogę wysłać list w swojej kopercie czy muszę w ich?
Edytowane przez BeatriceM
Czas edycji: 2013-06-06 o 19:04
|