Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-07, 07:40   #880
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Cześć Dzisiaj pierwszy dzień mojego ponad 3-tygodniowego osamotnienia, współpracownica poszła na długi urlop wszystko fajnie, tylko mam schiza, że mi wpadnie jakiś niestandardowy temat i sobie z nim nie poradzę, bo nawet nie mam kogo zapytać teraz pracuję w obecnym miejscu dopiero od roku, współpracownica od 10 lat... No ale dam radę nie mam innego wyjścia.

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
i jak? remont zakończony? jakieś fotki efektu końcowego?
Zakończony tydzień temu zamknęliśmy tę "brudną" część, czyli malowanie, czyszczenie podłóg itp. Zostało mi jeszcze wyszorować łazienkę (centymetr po centymetrze, cały dzień tam spędzę ) i umyć okna, ale z tym się nie pali, wprowadzka i tak dopiero w dniu ślubu Po weekendzie przywozimy meble do sypialni i kuchni, są już gotowe A salonowe właśnie zaczynają się robić. Pokażę Wam fotki jak tylko się z grubsza urządzimy (czyli za jakieś 1,5 miesiąca), obiecuję

Najlepsze życzenia rocznicowe mam nadzieję, że uda Wam się choć trochę poświętować.

Widzę, że nie tylko ja już strasznie tęsknię za słońcem Jutro nad ranem jadę na 2 dni do koleżanek do Przemyśla, mam nadzieję że przynajmniej będzie ciepło i bezdeszczowo, bo inaczej będziemy uwięzione w mieszkaniu / galerii handlowej / knajpie

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora