|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Cytat:
u łaaaa faktycznie masz ciężko. I wyżej nie pisałam o takich przypadkach jak ty. Bo faktycznie starsznie się męczysz. Ja pisałam np o mojej znajomej która ma się świetnie a ciąże traktuje jak możliwość urlopu...
![]() |
#872 | |
Zadomowienie
|
Hej
Gdzie ta wiosna ?? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ogarnęłam mieszkanie a teraz popijam koktajl z truskawek ,z działki od rodziców ![]() ![]() Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2013-06-05 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Cytat:
![]() Jeśli nic złego się nie dzieje i nie ma przeciwwskazań do "normalnego funkcjonowania" to po co siedzieć w domu? Owszem, jeśli praca jest taka, że coś się dźwiga albo ma się szkodliwe warunki to co innego- nie ma sensu się narażać bez powodu ale jeśli jest to "praca biurowa" to spokojnie można pracować. Ja mam zamiar pracować do chwili kiedy będę mogła i moje zdrowie i samopoczucie mi na to pozwolą. Na szczęcie mój szef to równy gość i doskonale rozumie moją sytuacje i docenia to, że nie zawinęłam się od razu na zwolnienie ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() mnie jk na razie te przyjemności omijają choć ostatnio mnie muli... tak mi dziwnie w żołądku- ciężko jakoś i tak jakby podchodzi mi wszystko do gardła- no ale jeszcze ptaka nie rzuciłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do zapachów- ja zawsze miałam czuły nos ale teraz to masakra- wszystko mi śmierdzi ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2013-06-05 o 17:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Czytając Wasze rady o zmianie lekarza też miałam takie postanowienie. Ale moja siostra (która pracowała w naszym osrodku zdrowia) poleciła mi abym poszła do naszej pani doktor, która w sumie zleciła mi badanie na tsh i z nią pogadała. Jak zadzwoniłam do rejestracji to nie chcieli mnie przyjąć, bo się limit skonczył, ale recepcjonista poleciła mi abym porozmawiała z naszą doktor to może by mnie przyjęła. Przez telefon powiedziałam doktorce jaki mam wynik tsh i kazała mi natychmiast do niej przyjść ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- justiii87 strasznie współczuję Ci Twojego samopoczucia ale jednocześnie bardzo zazdroszczę Twojego stanu! też już bym chciała być w ciąży, ale wiem, że na razie to niemożliwe....słyszałam, że Twoje dolegliwości do 4 miesiaca miną, więc pomyśl,że niedługo bedziesz pełna wigoru ![]() a kuzyneczka niech nie bedzie tak głupio mądra.......nie cierpię takich ludzi, którzy gadają takie głupoty.....ciekawe czy ona bym czuła się komfortowo w pracy, gdybym non stop wymiotowała......
![]() |
#875 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |||||
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Witam się z Wami w to jesienne wczesne popołudnie ![]() ![]() Udało mi się dostać urlop, ale świętowanie jutrzejszej rocznicy ślubu odbędzie się bez żadnego zaplanowanego wyjazdu... Być może w sobotę po południu wyjedziemy na noc nad nasze jeziorko, ale to już nie rocznica... Może jestem rozkapryszona, ale chciałabym ten calutki dzień spędzić z mężem... Problem tkwi w tym, że on od zeszłego tygodnia robi generalny remont w mieszkaniu rodziców, pracuje codziennie po 11 godzin, a jak wraca do domu, to na nic nie ma sił ![]() ![]() Malgos_12 - spóźnione, ale bardzo szczere życzenia z okazji rocznicy! mam nadzieję, że pięknie spędziliście ten dzień, że zobaczenie Kruszynki na USG było dla Was cudownym przeżyciem i że macie świetny wyjazd! bawcie się dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() monia współczuję Ci tych przeżyć z lekarką. wiem jakie to wkurzające... ja też zastanawiałam się nad wizytą u gin-endo (mam niedoczynność tarczycy, Hashimoto), ale dowiedziałam się, że pani doktor owszem jest endokrynologiem, ale nie zajmuje się hormonami tarczycy, tylko tymi, które odpowiadają za płodność i libido... w każdym razie mam nadzieję, że znajdziesz dobrego lekarza! trzymam kciuki! justiii87 przykro mi z powodu Twoich dolegliwości ![]() Cytat:
![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2013-06-06 o 12:45 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
Tutaj ulewy też bardzo wszystko poniszczyły , tym bardziej ,że my mieszkamy na terenie rolniczym i na prawdę zrobiło ludziom bardzo dużo szkód , w okolicznych miejscowościach huragan pozrywał dachy itp Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio był dzień bez deszczu ,non stop przechodzą jakieś burze z ulewami ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
byłam dziś na zakupach i zaszalałam w ramach poprawy humoru
![]() kupiłam cztery żakiety (jedyna część garderoby, którą w miarę bezpiecznie mogę kupić) i dwie bluzki- takie luźniejsze, przyszłościowe ![]() Umęczyłam się potwornie- nogi mi w tyłek weszły od łażenia po sklepach ![]() Kasiu a czy teściowie nie mogą dać wolnego małżowi choć na jeden dzień-przecież to Wasza pierwsza rocznica- powinni zrozumieć...
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Zakończony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepsze życzenia rocznicowe ![]() Widzę, że nie tylko ja już strasznie tęsknię za słońcem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teściowie też mogliby trochę pomyśleć o Was. ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
U mnie na szczęscie nie było jakiś strasznych burz. Trochę popadało i pogrzmiało. ale nie było to nic strasznego. A co do słońca, miało być dziś u mnie 27 stopni i słońce, ale jak narazie jest pochmurno i 20 stopni. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
3 mam kciuki za pogodę, dla ciebie, dla siebie i dla nas wszystkich. Chyba wszystkie czekamy na słońce. Ja jestem strasznie blada. Co do osamotnienia dasz sobie napewno radę. TAKIE SYTUACJE NAS BARDZO DUŻO UCZĄ. JA WIEM ŻE NAJWIĘCEJ SIĘ NAUCZYŁAM JAK JUŻ BYŁAM SAMA W BIURZE I MUSIALAM SAMA JAKĄS DECYZJĘ PODJĄŚ/. dASZ NA PEWNO RADE
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się poważnie zastanawiam nad kupnem spodni na gumkę- takich letnich do kolan tylko że ona wszystkie takie pumpiaste są i wyglądam w nich jakbym miała dupę jak kosz plażowy... ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Viollet- super, że już coraz bliżej końca remontu i brudna robota już za Wami. teraz zostały same przyjemne sprawy- urządzanie ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- dzisiejszy dzień to chyba u mnie jakieś apogeum ![]() ![]() zaraz padnę trupem- musiałam wysiąść z autobusu 2 przystanki wczesniej bo myślałam że nie dojadę. Tak mnie zmuliło, że czułam pod gardłem dosłownie wszystko co zjadłam. Do tego gardło ściśnięte, żołądek ściśnięty, aż mnie zimne poty oblewały ![]() Coraz gorzej znoszę trząsanie na naszych stołecznych drogach i hamowanie na przystankach- od razu wszystko mi podchodzi do gardła i chyba robię się zielona bo ludzie się na mnie dziwnie patrzą. Mogę jechać nie dłużej jak 4-5 przystanków ![]() Jak wysiadłam to było mi tak słabo że aż się zataczałam- myślałam że nie dojdę do domu no ale jakoś się udało. Ledwo żyję i nadal mi niedobrze i kręci mi się w głowie. Poważnie rozważam wsadzenie sobie palca w gardło bo mi chyba ten żołądek wywinie się na lewą stronę ![]()
![]() |
#883 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Dziewczyny współczuję dolegliwości ciążowych , z drugiej strony sama bym chciała takie mieć ![]() ![]() Ja jutro jestem na uczelni cały dzień i mam ostatni egzamin tym samym proszę Was o kciuki , bo wasze kciuki działają cuda ![]() ![]() Plany na wieczór mamy nie byle jakie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wieczorowych planów- szczęściara.... ja mam zakaz przytulanek od gina ![]()
![]() |
#885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję dolegliwości ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do argumentu, ogrzewania i jego efektów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() super, że już końcówka remontu ![]() u nas wciąż się ciągnie ale dziś dzwonili ze sklepu, że jest narożnik do dużego pokoju ![]() ![]() Cytat:
![]() a świętowaliście wczorajszy dzień pocałunku? ![]() Cytat:
![]() Ja dziś się postarzałam ![]() ![]() Mąż przed chwilą skończył składać artykuły dla kotka - pochwalę się: za tydzień przygarniamy małą kicię ![]()
![]() |
#888 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale wczoraj piłam wodę z imbirem, cytryną i miodem i chyba na mnie zadziałało bo wymioty przeszły, więc polecam naprawdę ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() Owocnego świętowania ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Wyjeżdżam do Szczyrku na warsztaty w ramach studiów - tydzień bez pracy, w miłym otoczeniu i towarzystwie ![]() ![]() ![]() Urlop mamy zaplanowany dopiero w sierpniu. Słyszałam, że na nudności pomaga wąchanie cytrusów. Znajoma nosiła w torebce ze sobą cytrynę i jak nachodziły ją mdłości to sobie ją wyciągała i wąchała ![]()
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
jojla- 100 lat
![]()
#891 |
Zakorzenienie
|
#892 |
Zakorzenienie
|
jojla, wszystkiego najpiękniejszego
![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
#894 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jojla, najlepsze życzenia! I udanego wyjazdu ![]() Mój wyjazd bardzo udany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ wczoraj przysłał mi kilka zdjęć naszych mebli - fajne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Odp: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Viollet dziekuje :-*
Super, ze wypad udany ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#896 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dzięki za kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Wróciłam zadowolona i wypoczęta ![]() Mnie też trochę męczą mdłości od jakiegoś tygodnia i to dość często w ciągu dnia, ale ogólnie nie mogę narzekać bo czuję się dobrze. Starałam się dużo ruszać, ale potrzebowałam też więcej snu i szybciej się męczyłam. Pozwiedzaliśmy troszkę, bo wypożyczenie autka było tanie. Pogoda była spoko, ale nie najlepsza, jednak dzięki temu i ja mogłam troszkę promieni załapać ![]() Justii - współczuję tych wymiotów, ale mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. Jojla - spóźnione życzenia urodzinowe i fajnie, że przygarniecie kotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że wypoczęłaś i juz wróciłaś ![]() Na mdłości to justii ma rewelacyjny przepis na napój- sprawdziłam - pomaga
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - a co to za napój? podrzuć przepis...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.