Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-10, 08:35   #1010
izzzunia
Raczkowanie

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Ze smutkiem potwierdzam
Tyle, że ja mam jeszcze gorzej, bo mój TŻ jest oczkiem w głowie mamusi. Jeśli rozmawiamy przez telefon czy nawet u niego w domu, to musi być poza domem, bo pakuje się i pokazuje swoje "ja" i to, że jest najważniejsza. Być może dlatego tak rzadko do niego przyjeżdżam..
Ehhhh ... wszytskie takie są - niestety .....

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Ja o swoich byłych teściach to nie powiem nic dobrego. Szczególnie o teściowej. Wynosiła nam z domu jedzenie (wiedziała, że nam się nie przelewa), codziennie przyłaziła, nasłała na mnie i moich rodziców komornika aby ci spłacali ich długi bo oni wielce biedni (on pracuje i emerytura, ona emerytra, kasa od dzieci zza granicy), oczerniała moją mamę i mnie po sklepach (mieszkam w małej mieścince gdzie każdy każdego zna), nigdy nam nie pomogła (nie kupiła nic dziecku, nie posiedziała). Pamiętam sytuację kiedy nie miałam z kim synka zostawić i zapytałam czy z nią mogę zostawić a ona powiedziała, że jak jej dam 400 zł (2 godziny posiedzenia) to się zastanowi... Bogu dzięki rozwiodłam się, moja mama 2 lata już nie żyje a ona dalej łazi po miasteczku i wyzywa moją mamę od k...
Jednym słowem ta z dowcipów przy niej to pikuś...

Dzień dobry dziewczynki Wczoraj spędziłam bardzo miły dzień z Tż i synkiem. Pododa się poprawiła i zaliczyliśmy super spacerek
Moja też siedziała lata za granicą - wiedziała że spłacamy kredyt na mieszkanko ... tylko ja z męzem jesteśmy w polsce - cała reszta siedzi z a granicą - i wiecie co .... kasę wysyła za granicę ... bo za granicą mają się źle - 2 razy do roku jadą na wakacje , przylatują do polski co roku - czasami 2 razy w roku - a mnie kuczwa nie stac żeby polecieć chcociaż raz na rok gdzieś !!!! i co nikt nam nawet złotówki nie dał ... bo nie mamy dziecka - to nam nie potrzebne ....

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

A zresztą ...wiecie co mam w ..... całą ich pomoc - żeby później miała co wypominac mi latami !!! Te z was co mają synów - błagam - nie bądźcie takimi .....

Zajrzyj na http://izzunia.blogspot.com

ja też kocham kosmetyki ....
i za każde dobre słowo dziękuję
izzzunia jest offline Zgłoś do moderatora