2013-06-13, 02:36
|
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41292973]nie wydaje mi się
a jak z wilgotnością powietrza u ciebie? może zwyczajnie za sucho?
obojętnie jaką, byle bezmleczną
tzn. obojętnie w sensie holle 
a poważnie - bezmleczna obowiązkowo, nie wiem, czy ty gluten wprowadzasz teraz czy nie? jak nie, to patrzysz też by bg była
Pasteryzować nie można w słoiczkach po obiadkach
nie, bo one się po otwarciu nie zamykają już
u nas 1 usg w szpitalu, kolejne w 4-6tygodniu i następne na przełomie 3/4 mca
na jedno skierowanie
można taką mannę zwykłą, pewnie, ja dla siebie robię nieraz mannę błyskawiczną ale... szczerze mówiąc, ją by trzeba zagotować, to chce ci się tak? kup dzieciową kaszkę obojętnie jaką z glutenem, to nie musi być manna, może być orkiszowa na przykład holle czy jakaś manna typowo dla dzieci, wówczas dodajesz trochę do obiadku czy owoców 
A Agatce gluten wprowadziłam po prostu - dając biszkopta nie chciało mi się chrzanić z kaszką
dziękować 
A ja wezmę spacerówkę i też do noszenia coś, tulę chyba by się dziewczę przyzwyczaiło trochę... Albo może wreszcie nati? bo ciągle w tym elastyku nosiłam. O, nati wezmę, a ty mi się pomożesz omotać, co?

upycha się pomiam, że cały bok tuli był mokry od ciumkania 
ok, pod żyrafę 
a bana to tramwaj, jak można nie wiedzieć 
A wspomniana żyrafa wygląda tak:
http://bi.gazeta.pl/im/9/9522/z95225...fy-w-WPKiW.jpg[/QUOTE]
A w tuli nie ma ochraniaczy, ktore mozna odpiac i wyprac? Polecam, bardzo przydatne.
(Wstawilabym zdjecie, ale przez aplikacje nie dziala...)
---------- Dopisano o 03:33 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ----------
Cytat:
Napisane przez djerba
Hej laseczki
Nie wiedziałam, że już kolejny wątek powstał 
U nas wszystko ok..chociaż trochę w sumie za dużo spraw na głowie i nie mam nawet czasu żeby odpocząć 
Teraz przysiadłam, żeby Was nadrobić...ale bez szans!!! ponad 80 stron nie jestem w stanie hehe
Buziaczki  
Aaa do klubu wrzuciłam takie tam 3 fotencje 
|
Hej!! Jak milo, ze znalazlas fla nas chwile!
Slazaczki - milego spotkania!!
U nas noc spokojna, chociaz Yae pierwszy raz od ok. miesiaca obudzila sie o 3.30 - kupsztal, karmienie i poszla spac juz do rana. Nie wiedzialam, o co sie rozchodzi, tak mnie rozpuscila przesypianiem calej nocy
---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ----------
pstryczku ten kwiatek, ktory wkleilam w k., to w najlepszym przypadku moglaby byc mini mini miniaturka hortensji. On taki maciupenki, te kwiatki wielkosci niezapominajek
|
|
|