|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Napisane przez kwitka13
Co do zdolności kierowniczych to ja zdając egzamin na prawko przez pół miasta jechałam bez świateł i egzaminator się mnie kilka razy pytał czy aby na pewno jestem przygotowana do jazdy... "myślę se WTF? - pasy mam, kierownica jest...no to jedziem!!" W końcu kazał mi się zatrzymać, wyłączył kamerę i mówi: może włączy pani światła?  ZDAŁAM
zmykam 
|
u nas w szczecinie w WORDzie nie można wyłączyć kamer , są 4 aż i nie działają jak silnik nie dzieła..trzeba by zgasić auto by sie nie nagrało - tj jakiś manewr
Dziś moja gwiazda włączała włączony silnik 5 minut!
Cytat:
Napisane przez MarudexuS
Dzień dobry!
Miałam hormonalne, 3 dni w szpitalu i badali wszystko co się dało i w sumie oprócz prolaktyny niby wszystko w normie było. TSH lekko za wysokie jedynie.
Ale ja się boję LUFu a to nie jest łatwi zdiagnozować
Ale!
Dziś moja tempka skoczyła o 3 kreski do góry :P
|
Po czym wnosisz LUF? wcale nie jest ciężko zdiagnozowac..dobre usg i 2-3 monitoringi. Da sie wychwycić wzrost pęcherzyka co do 0,3 mm + badanie dwa - trzy cykle progesteronu ( w 3 dpo , w 6dpo , w 9 dpo). Jak na usg pęcherzyk dojdzie do pewnego wzrostu i potem się zmniejsza/nic sie nie dzieje/zanika/znika ale nie ma pływnu w zatoce to poziom progesteronu co 3-4 dni wskazuje czy pękł czy nie jak wskazuje ze owu była ale jest mały progesteron to znaczy ze jakość jajeczka była nie halo ( no i oczywiscie niedomogę)
tak samo jak jest pęcherzyk nieregularny i jakiś taki pofałdowany - ale pęka to znaczy ze jakośc jest słaba
Cytat:
Napisane przez nuna2
Ciekawe ile jeszcze będę w ciąży chodzić 
|
tyle ile my :P tzn do porodu grupowego!
Cytat:
Napisane przez Kejthx
Dziś oddałam krew, prolaktynę robię  Zobaczymy w pon. jakie cuda mi tam wyjdą 
|
pierwszy raz robisz???
Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2013-06-14 o 11:25