Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 18:55   #3422
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Koniecznie to skonsultuj Zawsze to jednak będzie jakieś info z rożnych niezależnych źródeł. Może uda Ci się wydębić monitoring na nfz, przynajmniej przy jednym cyklu A jak nie to śmigaj prywatnie.
Szkoda tylko, że tyle to kosztuje

Dziewczyny zafasolkowane - prowadziłyście pomiary temperatury jak się starałyście? Widziałyście jakąś różnicę w udanym cyklu? Podzieliłybyście się wykresem?
Ja nie prowadziłam, żadnych pomiarów bo to dla mnie dodatkowe nakręcanie się, ale to jest moje zdanie

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość

Nie było mnie cały weekend, bo dużo się działo... Zakupy, sprzątanie, imprezy ze znajomymi i czas zleciał, a ja nawet nie miałam czasu ani chęci, żeby komputer odpalać. Ale jak zwykle podczytywałam na komórce

Żyję już wakacjami, jeszcze tylko trzy dni robocze, parę spraw zawodowych do ogarnięcia i wyjeżdżamy Niestety coś czuję, że @ przylezie, więc zaliczyłam nieznaczny spadek nastroju. Temperatura mi spada, brzuch już pobolewa, więc ewidentnie małpa się szykuje na najazd Ale staram się znajdować pozytywy: będę mogła pić włoskie wino i jeść całą masę owoców morza
Ale cudownie czekają Was wspaniałe wakacje , obyście załapali się na dni płodne na polu namiotowy Na długo jedziecie?? Jak długa trasa przed Wami ? Uwielbiam podrożę
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora