2013-06-18, 10:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz
aaa, dobre wieści z rana - LISTONOSZ PRZYNIOSL DECYZJE PRZYZNAJACA PRAWO DO BECIKOWEGO nie zebym na to nie liczyla, ale po tym urzędowym maratonie to naprawdę jak cud 
Cytat:
Napisane przez xal
Diabli bo mi ciągle ucieka odnośnie mleczka tego co skwaśniało. Czy ty czasem nie wlewasz mleczka z muszli laktacyjnych? Zauwazyłam, że jak jest upał to wystarczy krótki czas, czy nie dokładne umycie po 1 karmieniu i zaraz czuję, że to co naleciało kwaśnieje.
Z resztą na szkoleniach mówili, żeby tego co naleci do muszli nie podawać już maluszkom tylko wylewać, coś w tym jest.
|
nie, nie korzystam z muszli. w sumie zaczelam zastanawiać się czy moje kubki smakowe tak nie zareagowaly na to mleko. wyczytałam gdzies, ze lipidy pod wpływem temperatury mogą zmieniac smak i może to wcale nie było kwaśne, a inne niż takie zupełnie swieze? 
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------
Cytat:
Napisane przez Kinga_20
A powiedzcie mi kiedy do pediatry poszłyście na pierwszą wizytę, taki jakby bilans po narodzinach? Wydaje mi się, że powinnam ją zapisać w tym tygodniu, ale nie wiem czy nie poczekać na szczepienia, bo i tak będę musiała pójść wtedy.
|
u nas polozna podczas wizyty patronażowej rozpisala kolejne "wydarzenia": pierwsza wizyte u pediatry, wazenie, szczepienie. mamy caly grafik.
wybierz się najpierw do pediatry, bo u nas lekarz ogladal dziecko, zrobil pogadanke o szczepieniach. musieliśmy podpisac świstek, ze zostaliśmy poinformowani o ich rodzajach i jak to wygląda w naszej przychodni, ze decyzje podejmujemy sami itd. w dniu szczepienia, ewentualnie dzień przed musimy zglosic się po receptę jeśli wybierzemy szczepionke platna. trzeba ja zakupić i wrocic na szczepienie. recepty nie dostaniemy wcześniej, żeby przypadkiem szczepionki nie wozic 2 tyg. w samochodzie 
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------
Cytat:
Napisane przez axella
hejo,my dzis na szczepienie malej,trzymajcie kciuki by bylo ok
dostalam maila ze jutro dostaniemy becikowe, 9dni od zlozenia papierow 
|
dzien dobrych wieści
u nas przyszla decyzja, a w niej info, ze kasa zostanie wyplacona w lipcu hehe. dobre i to...ale dla Twojego mopsu 
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Kim lub czym jest "biedna biała kiełbaska" ? 
Czy to Twój syn? 
|

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------
Cytat:
Napisane przez salviae
np tu 
|
cudny a za te kielbaske to Ci kiedyś synek focha strzeli, zobaczysz!
|
|
|