Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-18, 20:03   #3570
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

weszłam do Was i jakoś troche mi lepiej..... ale ja dziś wysiadam ;( mam dość ile można ! jestem tak wykończona tym że tż ciągle nie ma że sobie nie wyobrażacie, ja wiem dużo kobiet same wychowują albo są w takiej sytuacji jak ja... ale dziś mam dość zjadłam dopiero przed chwilą....a jak siadłam nad naleśnika Hania zaś się rozpłakała wiecie ja ją kocham i uwielbiam się nia opiekowac tylko zauważyłam że coraz częsciej race cierpliwośc i przez to nie jestem taką mamą jaką bym chciała być ;(
ech... mogę przybić piątkę???!!! My też jesteśmy cały dzień same, tyle, że od 6 do 18
Sciskam Cię mocno, mam nadzieję, że dzisiaj masz lepszy humor

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Buziaki od naszej Szajopedii, dojechali, Agatka szaleje z dzieciakami, Dorotka ma full wypas nawet swoje lozeczko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Gdzie jest Fewcia? Ciekawe co jej lekarz powiedział
: cmok:

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak mi pięknie w mieszkaniu pachnie świeżym sianem teraz po całym dniu otworzyłam okna żeby świeżego i chłodnego powietrza naszło i akurat wokół są pola, które należą do tej stadniny i dzisiaj zbierali to siano; uwielbiam ten zapach
uwielbiam ten zapach!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no i mam tulowego niusa
w ciągu mniej więcej miesiąca mają być dostępne w Polsce 4 nowe wzory nosidełek, które na razie tylko w USA są; akurat jeden mi się podoba, więc zaczekam; w związku z tym zostanę baaaardzo z tyłu w rankingu
a jakie dokładnie? skąd to wiesz??

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
ale się dziewczyny wściekłam normalnie jestem pełen zbulwers.
Dzwoni dziś moja szanowna t. do tż i oznajmia mu, że ona w lato do nas przyjedzie zająć się Małym, żebyśmy UWAGA my z tż mogli pobyć trochę sami. A wiecie co jest najgorsze, że tż jest jak najbardziej za. Normalnie mam ochotę rozszarpać tylko nie wiem kogo najpierw...
nie ma co, genialny pomysł, bo pewnie przy niej będziecie czuć się swobodnie ;/
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora