2013-06-18, 20:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Napisane przez bokeh
weszłam do Was i jakoś troche mi lepiej..... ale ja dziś wysiadam ;( mam dość  ile można ! jestem tak wykończona tym że tż ciągle nie ma że sobie nie wyobrażacie, ja wiem dużo kobiet same wychowują albo są w takiej sytuacji jak ja... ale dziś mam dość zjadłam dopiero przed chwilą....a jak siadłam nad naleśnika Hania zaś się rozpłakała  wiecie ja ją kocham i uwielbiam się nia opiekowac tylko zauważyłam że coraz częsciej race cierpliwośc i przez to nie jestem taką mamą jaką bym chciała być ;(
|
ech... mogę przybić piątkę???!!! My też jesteśmy cały dzień same, tyle, że od 6 do 18
Sciskam Cię mocno, mam nadzieję, że dzisiaj masz lepszy humor 
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Buziaki od naszej Szajopedii, dojechali, Agatka szaleje z dzieciakami, Dorotka ma full wypas nawet swoje lozeczko
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|

Cytat:
Napisane przez insolito
Gdzie jest Fewcia? Ciekawe co jej lekarz powiedział
|
   : cmok:
Cytat:
Napisane przez elllmi
dziewczyny, jak mi pięknie w mieszkaniu pachnie świeżym sianem teraz po całym dniu otworzyłam okna żeby świeżego i chłodnego powietrza naszło i akurat wokół są pola, które należą do tej stadniny i dzisiaj zbierali to siano; uwielbiam ten zapach 
|
uwielbiam ten zapach!
Cytat:
Napisane przez elllmi
no i mam tulowego niusa
w ciągu mniej więcej miesiąca mają być dostępne w Polsce 4 nowe wzory nosidełek, które na razie tylko w USA są; akurat jeden mi się podoba, więc zaczekam; w związku z tym zostanę baaaardzo z tyłu w rankingu 
|
a jakie dokładnie? skąd to wiesz??
Cytat:
Napisane przez nancykenator
ale się dziewczyny wściekłam  normalnie jestem pełen zbulwers.
Dzwoni dziś moja szanowna t. do tż i oznajmia mu, że ona w lato do nas przyjedzie zająć się Małym, żebyśmy UWAGA my z tż mogli pobyć trochę sami. A wiecie co jest najgorsze, że tż jest jak najbardziej za. Normalnie mam ochotę rozszarpać tylko nie wiem kogo najpierw...
|
nie ma co, genialny pomysł, bo pewnie przy niej będziecie czuć się swobodnie ;/
|
|
|