Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-19, 06:44   #251
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
dziekuje, ze pytasz

dziewczynki maja sie dobrze, Sandra ostatnio przeszla juz z fazy zawstydzenia do fazy zaczepiania wszystkich i jest z niej cwana zgaga
a z Rita poki co nie mam sie czym chwalic ... nawet jakos mi sie nie chce , kiedy wszystkie inne dzieciaczki juz biegaja (a ona nawet sama nie staje), albo gadaja (ona gega po swojemu)...
i wiem, wiem doskonale, ze w koncu sie rozgada i zacznie biegac, ale na chwile obecna, jej rozwoj nie jest tak spektakularny jak u rowiesnikow
Kochana, i na Ritę przyjdzie pora A jak nagle Wam ruszy, to za nią nie nadążycie Do 18 m-cy ma prawo nie chodzić, tak? Noooo, to ma dziewczynka kupę czasu
Z resztą...

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
zreszta podejrzewamy z mezem, iz przyczyna jest wielojezykowosc , bo rozumie juz 3 ...
to może być przyczyną I powiem Ci, że już jej zazdroszczę! Nie musi się spieszyć z chodzeniem - a te 3 języki milion razy w życiu jej się przydadzą!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Aaby, mój kudeł też poluje na ćmy, na komary, na pszczoły...też to zżera...przywykłam chociaż staram się ratować owady, wywalając je za okno
Ćmy, komary, pszczoły... to wszystko jest malutkie i nie tak obleśne jak te cholerne chrząszcze!

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Aaaa miałam przypomnieć o fotach mieszkania
No widzisz, wiedziałam, że zapomnę!
Obfocę

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, witam się w 35 tc
Ależ to leci!

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja już po wizycie, z małym wszystko dobrze, wazy już 2131 g, mały jest ale w normie. Ja oczywiście dostałam reklamówkę leków: jeden na zapalenie układu moczowego, jeden na ciśnienie, dwa na anemie bo hemoglobina spadła i kupę kasy poszło a jutro jeszcze muszę zanieść wymaz na paciorkowca. Ale najlepsze jest to, że ginka zauważyła moją wysypkę z tyłu pleców i kazała mi iśc jutro do dermatologa bo wg niej to półpasiec raczej dziecku już na tym etapie nie zagraża na szczęście. Ja przytyłam 0,5 kg więc równe 10 na plusie. A jeszcze szyjka zaczęła się skracać, ma 3-2,5 ale mam się nie przejmować bo już blisko
Już końcówka

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Myślałam że się posikam z tego chrup-chrup nasza kochana ostatnio się o nas bardzo troszczy bo zostawia nam przed drzwiami myszy i nornice na śniadanie
Tu nie ma z czego sikać, tu trzeba zwiewać!
Jestem przekonana, że mysze i nornice są bardziej sympatyczne niż chrząszcz wielkości kciuka

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Bika, sorki, nie kapuję, jak mogłaś rozciąć brzuch kością biodrową?
Też miałam o to pytać

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Dziś w nocy myślałam, że coś się rozkręci a tu dalej nic. Wody mi się sączą ale nie wiem czy to mam czekać aż odejdą całkowicie?
Te moje objawy ciążowe to do końca takie rozmyte są
Kochana, ale z sączącymi wodami to chyba powinnaś być już na IP

Bry!
Zostawiłam Wam coś w k. Co by nie było, że ściemniam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora