Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Cytat:
Napisane przez gucia6
dziekuje, ze pytasz
dziewczynki maja sie dobrze, Sandra ostatnio przeszla juz z fazy zawstydzenia do fazy zaczepiania wszystkich i jest z niej cwana zgaga 
a z Rita poki co nie mam sie czym chwalic  ... nawet jakos mi sie nie chce  , kiedy wszystkie inne dzieciaczki juz biegaja (a ona nawet sama nie staje), albo gadaja (ona gega po swojemu)...
i wiem, wiem doskonale, ze w koncu sie rozgada i zacznie biegac, ale na chwile obecna, jej rozwoj nie jest tak spektakularny jak u rowiesnikow 
|
Kochana, i na Ritę przyjdzie pora A jak nagle Wam ruszy, to za nią nie nadążycie Do 18 m-cy ma prawo nie chodzić, tak? Noooo, to ma dziewczynka kupę czasu 
Z resztą...
Cytat:
Napisane przez gucia6
zreszta podejrzewamy z mezem, iz przyczyna jest wielojezykowosc  , bo rozumie juz 3  ...
|
to może być przyczyną I powiem Ci, że już jej zazdroszczę! Nie musi się spieszyć z chodzeniem - a te 3 języki milion razy w życiu jej się przydadzą! 
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Aaby, mój kudeł też poluje na ćmy, na komary, na pszczoły...też to zżera...przywykłam  chociaż staram się ratować owady, wywalając je za okno 
|
Ćmy, komary, pszczoły... to wszystko jest malutkie i nie tak obleśne jak te cholerne chrząszcze! 
Cytat:
Napisane przez dodaja
Aaaa miałam przypomnieć o fotach mieszkania 
|
No widzisz, wiedziałam, że zapomnę!
Obfocę 
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
Dzień dobry, witam się w 35 tc
|
Ależ to leci! 
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
ja już po wizycie, z małym wszystko dobrze, wazy już 2131 g, mały jest ale w normie. Ja oczywiście dostałam reklamówkę leków: jeden na zapalenie układu moczowego, jeden na ciśnienie, dwa na anemie bo hemoglobina spadła i kupę kasy poszło  a jutro jeszcze muszę zanieść wymaz na paciorkowca. Ale najlepsze jest to, że ginka zauważyła moją wysypkę z tyłu pleców i kazała mi iśc jutro do dermatologa bo wg niej to półpasiec  raczej dziecku już na tym etapie nie zagraża na szczęście. Ja przytyłam 0,5 kg więc równe 10 na plusie. A jeszcze szyjka zaczęła się skracać, ma 3-2,5 ale mam się nie przejmować bo już blisko
|
Już końcówka 
Cytat:
Napisane przez Ana***
Myślałam że się posikam z tego chrup-chrup  nasza kochana ostatnio się o nas bardzo troszczy bo zostawia nam przed drzwiami myszy i nornice na śniadanie  
|
Tu nie ma z czego sikać, tu trzeba zwiewać!
Jestem przekonana, że mysze i nornice są bardziej sympatyczne niż chrząszcz wielkości kciuka 
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Bika, sorki, nie kapuję, jak mogłaś rozciąć brzuch kością biodrową? 
|
Też miałam o to pytać 
Cytat:
Napisane przez tomalinka
Dziś w nocy myślałam, że coś się rozkręci a tu dalej nic. Wody mi się sączą ale nie wiem czy to mam czekać aż odejdą całkowicie? 
Te moje objawy ciążowe to do końca takie rozmyte są 
|
Kochana, ale z sączącymi wodami to chyba powinnaś być już na IP 
Bry!
Zostawiłam Wam coś w k. Co by nie było, że ściemniam