Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 12:55   #4610
zaczarowana
Zadomowienie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Hej LASKI
I ja wczoraj doczekałam się deszczu. Padało krótko, niespełna godzinę, ale tak że głowa mała... Ojczym był wczoraj w pracy na drugą zmianę, przyjechał o 23:00 do domu i mówi, że dziś też musi iść do pracy (na pierwszą zmianę!!!) bo zalało zakład, po kostki wody. Wrócił o 23:00, a do pracy musiał wstać o 4:00! 5 godzin snu, nie mówiąc o tym, że przecież musi się umyć, zjeść i zanim uśnie też trochę czasu minie. Masakra. Abstrahując od tego, ze to nie zgodne z przepisami prawa pracy bo musi być min.12 godzin przerwy...

Cytat:
Napisane przez _Koniczynka_ Pokaż wiadomość
Absolutnie nie jesteś dziwna, bo ja mam podobnie, a już 2ml filtra ciężkiego i tłustego codziennie to już wogóle sobie nie wyobrażam. Wiem że są dziewczyny które nakładają taką warstwę codziennie przez cały rok i nie wyjdą z domu bez tego, podziwiam
Ja w tej chwili na dzień nakładam tylko naturalne mleczko winogronowe, jest leciutkie, wchłania się całkowicie i mam poczucie że jednak coś mam na twarzy. Może nie jest to ideał i powinnam coś więcej, ale nie mogę, mam takie samo wrażenie jak ty. Za to na noc jojoba i żel hialuronowy, mam nadzieję że to uzupełnia braki dzienne
Ja w tym roku tylko raz użyłam filtra Jest tak gorąco i duszno, że nie potrafię się przemóc Ale będę musiała bo mnie opali , a tego nie chce!
O jakim mleczku winogronowym mówisz? O Eliksirze winogronowym z BU?
Ja wracam do używania na noc serum rozjaśniającego Extra (zanim przyszły te upały, używałam serum oliwkowego Renew, a że się nie filtruję to odstawiłam, ale wrócę na jesieni).
Musze rozrobić serum FlavoC. Mam nadzieję, ze w dzień dam radę go używać.
Źle mi z tym że nie używam nic w dzień, ale jakoś nie mogę

Cytat:
Napisane przez Agnexx Pokaż wiadomość
E tam, od razu dziwna ja też nie lubię się smarować w taki upał, bo wydaje mi się, że wszystko zaraz spłynie ale czego się nie robi dla urody a już na noc obowiązkowo
Ja nie lubię tego uczucia zatkania i oblepienia twarzy
Z tym spłynięciem to dobrze mówisz, ja się nawet nie maluję bo tak mi się bez niczego gęba poci, że szok. Musze się obcierać chusteczką, więc nakładanie podkładu byłoby bez sensu

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Rozumiem. Musisz wypróbować różne oleje- jedne są lżejsze.
Będę próbować

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
w poniedziałek przytulę paczuchę z balsamem i gratisowym kremem ADN wszystko za niecałe 42 zł
Za 42zł Co tak tanio? Z jakiego to kodu, czy ja znowu o czymś nie wiem?

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Witam wszystkich w niedzielny poranek. Ciekawe czy do zamowien z happy days beda dolaczac plecaki i kremy. Tak jak poprzdnio kosmetyczki i elixiry?
Hej Ciekawe wcale byśmy się nie pogniewały za gratisy
Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Jak sie wejdzie na baner happy days to w tym stymulowanym zamowieniu jest oprocz prezentu zelu jeszcze krem bb i krem cs. Taka symulacja ?????
Jak by bylo fajnie dostac dodatkowe suweniry ;-)
To chyba zbyt piękne aby było prawdziwe?
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora