Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-22, 19:27   #4591
Agnexx
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Mnie ciekawi ta Iris Noir... Może wypróbuję w stacjonarce.
Czy otoczenie wyczuwa na Was MdB? Mój nos szybko się przyzwyczaja i w sumie nie wiem, czy jest trwała czy nie.
A ja długo go czuję na sobie i otoczenie też

Przejrzałam sobie ofertę zapachów na YR i już jest wiele braków , chyba większość w ramach prezentu wybiera wody perfumowane

Edytowane przez Agnexx
Czas edycji: 2013-06-22 o 19:49
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:59   #4592
gosus
Rozeznanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Witam wszystkich w niedzielny poranek. Ciekawe czy do zamowien z happy days beda dolaczac plecaki i kremy. Tak jak poprzdnio kosmetyczki i elixiry?
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:31   #4593
Enchanted7
Raczkowanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Witam wszystkich w niedzielny poranek. Ciekawe czy do zamowien z happy days beda dolaczac plecaki i kremy. Tak jak poprzdnio kosmetyczki i elixiry?
Dzień dobry wszystkim
Mogliby faktycznie dołączyć nam coś do przesyłek, tylko jak to robią to każdemu, a nie losowo..
Enchanted7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:35   #4594
Agnexx
Zadomowienie

Witam
Też jestem ciekawa, czym zaskoczy nas YR
Mam nadzieję, że tylko pozytywnie
Stary 2013-06-23, 09:43   #4595
Fenris
Czekam na Ragnarok

Byłoby super. Mi nigdy nic gratis nie dołożyli.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:51   #4596
gosus
Rozeznanie

Jak sie wejdzie na baner happy days to w tym stymulowanym zamowieniu jest oprocz prezentu zelu jeszcze krem bb i krem cs. Taka symulacja ?????
Jak by bylo fajnie dostac dodatkowe suweniry ;-)
Stary 2013-06-23, 10:02   #4597
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ;gosus
Jak sie wejdzie na baner happy days to w tym stymulowanym zamowieniu jest oprocz prezentu zelu jeszcze krem bb i krem cs. Taka symulacja ?????
Racja detektywie gosus
Może to są przewidziane gratisy dla nas

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 10:05   #4598
Enchanted7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnexx Pokaż wiadomość
Racja detektywie gosus
Ostatnio też tak było.. A takie gratisy chyba były w kwietniu jak dobrze pamiętam
Enchanted7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 10:10   #4599
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Enchanted7 Pokaż wiadomość
Ostatnio też tak było.. A takie gratisy chyba były w kwietniu jak dobrze pamiętam
Może mają dużo produktów w magazynie i mało zamówień
Stary 2013-06-23, 10:19   #4600
gosus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Enchanted7 Pokaż wiadomość
Dokladnie. Ja w poprzednich zamowieniach z happy days oprocz perfum dostalam dodatkowo kosmetyczke i eliksir prezenty z maja. Ale sobie robie nadzieje ;-)

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Racja detektywie gosus
Mysle ze prezenty ewentualnie bylyby zaktualizowane czyli w tym miesiacu plecak i za zamowienie powyzej 99 zl krem bowiem michy sie wyczerpaly
Stary 2013-06-23, 10:22   #4601
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Dokladnie. Ja w poprzednich zamowieniach z happy days oprocz perfum dostalam dodatkowo kosmetyczke i eliksir prezenty z maja. Ale sobie robie nadzieje ;-)

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Mysle ze prezenty ewentualnie bylyby zaktualizowane czyli w tym miesiacu plecak i za zamowienie powyzej 99 zl krem bowiem michy sie wyczerpaly
Może być plecak i krem nie jestem wybredna wtedy dostałabym 11 produktów za 100zł, w tym Yrie

Mam nadzieję, że jutro przytulę moją paczuszkę

Edytowane przez Agnexx
Czas edycji: 2013-06-23 o 10:23
Stary 2013-06-23, 11:11   #4602
eternitymoment
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Mnie ciekawi ta Iris Noir... Może wypróbuję w stacjonarce.
Czy otoczenie wyczuwa na Was MdB? Mój nos szybko się przyzwyczaja i w sumie nie wiem, czy jest trwała czy nie.
hmmm ja przestaje czuc go po jakis 10 min , ale komplement dostalam po godznie, wiec cos tam pewnie czuc
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 11:19   #4603
gosus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eternitymoment Pokaż wiadomość
hmmm ja przestaje czuc go po jakis 10 min , ale komplement dostalam po godznie, wiec cos tam pewnie czuc
Moglabys opisac zapach???
Stary 2013-06-23, 11:53   #4604
eternitymoment
Zadomowienie

Cytat:
A ja długo go czuję na sobie i otoczenie też

Przejrzałam sobie ofertę zapachów na YR i już jest wiele braków , chyba większość w ramach prezentu wybiera wody perfumowane
u mnie poszla CUE 100 ML :p
Stary 2013-06-23, 12:02   #4605
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
u mnie poszla CUE 100 ML :p
u mnie Yria, trzeba korzystać
Stary 2013-06-23, 12:19   #4606
eternitymoment
Zadomowienie

dziewczyny pomozecie ? gzdie sie sprawdza historie zamowien ? , niemoge znalesc, i zobaczyc co sie dzieje z moim zamowieniem :/

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
u mnie Yria, trzeba korzystać
oszzz YRIA jasne ze trzeba kozystac

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Moglabys opisac zapach???
dla mnie pachnie jak rozana konfitura
Stary 2013-06-23, 12:41   #4607
sparkle83
Raczkowanie

Cytat:
Ten komplement był od płci męskiej czy damskiej?W kwestii zapachów, wolę słuchać komplementów od M

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
dziewczyny pomozecie ? gzdie sie sprawdza historie zamowien ? , niemoge znalesc, i zobaczyc co sie dzieje z moim zamowieniem :/
Logujesz się, i potem po lewej u góry jest napis witaj...i Twój login,klikasz w login,potem wybierasz Moje konto,a potem Moja historia zakupów.

Edytowane przez sparkle83
Czas edycji: 2013-06-23 o 12:43
sparkle83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:47   #4608
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Śmiem twierdzić, że komuś MdB pomyliło się z RA (bo to właśnie RA w uproszczonym skrócie pachnie jak różana konfitura).
Natomiast MdB jest zapachem świeżym, przypominającym woń młodych pęków róż smaganych batem. Zapach różowo- zielono - metaliczny. Jest lekki i rześki, jednak trwałością nie grzeszy (ale taka jest specyfika lżejszych woni). Napisałam jego recenzje na KWC, także jeśli ktoś ma ochotę może zajrzeć.

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2013-06-23 o 12:54
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:49   #4609
czarownik88
Raczkowanie

Dziewczyny z góry przepraszam jeżeli się powtarzam, ale nie mogę znaleźć informacji Czy wiecie co może jest czerwcową niespodzianką kosmetykiem w stacjonarce w czerwcu? Nie wykorzystałam jeszcze swojej ulotki i nie wiem czy warto bo już złożyłam zamówienie z internetowym z extra Tendere Jasmin. Z góry dzięki za odpowiedź.
czarownik88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:55   #4610
zaczarowana
Zadomowienie

Hej LASKI
I ja wczoraj doczekałam się deszczu. Padało krótko, niespełna godzinę, ale tak że głowa mała... Ojczym był wczoraj w pracy na drugą zmianę, przyjechał o 23:00 do domu i mówi, że dziś też musi iść do pracy (na pierwszą zmianę!!!) bo zalało zakład, po kostki wody. Wrócił o 23:00, a do pracy musiał wstać o 4:00! 5 godzin snu, nie mówiąc o tym, że przecież musi się umyć, zjeść i zanim uśnie też trochę czasu minie. Masakra. Abstrahując od tego, ze to nie zgodne z przepisami prawa pracy bo musi być min.12 godzin przerwy...

Cytat:
Napisane przez _Koniczynka_ Pokaż wiadomość
Absolutnie nie jesteś dziwna, bo ja mam podobnie, a już 2ml filtra ciężkiego i tłustego codziennie to już wogóle sobie nie wyobrażam. Wiem że są dziewczyny które nakładają taką warstwę codziennie przez cały rok i nie wyjdą z domu bez tego, podziwiam
Ja w tej chwili na dzień nakładam tylko naturalne mleczko winogronowe, jest leciutkie, wchłania się całkowicie i mam poczucie że jednak coś mam na twarzy. Może nie jest to ideał i powinnam coś więcej, ale nie mogę, mam takie samo wrażenie jak ty. Za to na noc jojoba i żel hialuronowy, mam nadzieję że to uzupełnia braki dzienne
Ja w tym roku tylko raz użyłam filtra Jest tak gorąco i duszno, że nie potrafię się przemóc Ale będę musiała bo mnie opali , a tego nie chce!
O jakim mleczku winogronowym mówisz? O Eliksirze winogronowym z BU?
Ja wracam do używania na noc serum rozjaśniającego Extra (zanim przyszły te upały, używałam serum oliwkowego Renew, a że się nie filtruję to odstawiłam, ale wrócę na jesieni).
Musze rozrobić serum FlavoC. Mam nadzieję, ze w dzień dam radę go używać.
Źle mi z tym że nie używam nic w dzień, ale jakoś nie mogę

Cytat:
E tam, od razu dziwna ja też nie lubię się smarować w taki upał, bo wydaje mi się, że wszystko zaraz spłynie ale czego się nie robi dla urody a już na noc obowiązkowo
Ja nie lubię tego uczucia zatkania i oblepienia twarzy
Z tym spłynięciem to dobrze mówisz, ja się nawet nie maluję bo tak mi się bez niczego gęba poci, że szok. Musze się obcierać chusteczką, więc nakładanie podkładu byłoby bez sensu

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Rozumiem. Musisz wypróbować różne oleje- jedne są lżejsze.
Będę próbować

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
w poniedziałek przytulę paczuchę z balsamem i gratisowym kremem ADN wszystko za niecałe 42 zł
Za 42zł Co tak tanio? Z jakiego to kodu, czy ja znowu o czymś nie wiem?

Cytat:
Hej Ciekawe wcale byśmy się nie pogniewały za gratisy
Cytat:
To chyba zbyt piękne aby było prawdziwe?
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:02   #4611
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

lepiej się nie napalać na dodatkowe prezenty

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:05   #4612
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez czarownik88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z góry przepraszam jeżeli się powtarzam, ale nie mogę znaleźć informacji Czy wiecie co może jest czerwcową niespodzianką kosmetykiem w stacjonarce w czerwcu? Nie wykorzystałam jeszcze swojej ulotki i nie wiem czy warto bo już złożyłam zamówienie z internetowym z extra Tendere Jasmin. Z góry dzięki za odpowiedź.
Szampon Ecolabel

Złożyłam zamówienie na stówkę ale teraz widzę, że nie wykorzystałam kodu -50zł. Zupełnie nie pomyślałam, że te promocje się łączą. Czy ten kod jest jednorazowy?

Edytowane przez tymena
Czas edycji: 2013-06-23 o 13:07
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:10   #4613
pat0
Wtajemniczenie

witajcie
chcialabym zlozyc zamowienie w opcji katalogowe ale nie pamietam swojego nr klienta , i com teraz?
Stary 2013-06-23, 13:10   #4614
eternitymoment
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sparkle83 Pokaż wiadomość
Ten komplement był od płci męskiej czy damskiej?W kwestii zapachów, wolę słuchać komplementów od M

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Logujesz się, i potem po lewej u góry jest napis witaj...i Twój login,klikasz w login,potem wybierasz Moje konto,a potem Moja historia zakupów.
komplement byl od obu plci

logowalam sie, ale ze jest to moje pierwsze zamowienie z Polskie YR, online, to nawet niemam tej tabliczki '' historia zamowien '' : /
Stary 2013-06-23, 13:11   #4615
mamaAmelka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część

Cytat:
Napisane przez zaczarowana Pokaż wiadomość

Za 42zł Co tak tanio? Z jakiego to kodu, czy ja znowu o czymś nie wiem?
Skorzystałam z oferty wysyłkowej ze znaczkami, piszę z telefonu więc nie skopiuję nr, ale jest to oferta ze znaczkami z kwietnia. Wybieram jeden tańszy produkt, który wychodzi za niecałe 42 zł i w prezencie dostaję ADN lub krem Global, wysyłka jest gratis
Ale to Magnolia zainspirowała mnie do złożenia pierwszego zamówienia z kremem A. Global teraz czekam na drugie
Stary 2013-06-23, 13:15   #4616
eternitymoment
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Śmiem twierdzić, że komuś MdB pomyliło się z RA (bo to właśnie RA w uproszczonym skrócie pachnie jak różana konfitura).
Natomiast MdB jest zapachem świeżym, przypominającym woń młodych pęków róż smaganych batem. Zapach różowo- zielono - metaliczny. Jest lekki i rześki, jednak trwałością nie grzeszy (ale taka jest specyfika lżejszych woni). Napisałam jego recenzje na KWC, także jeśli ktoś ma ochotę może zajrzeć.
co nos to obyczaj , mnie sie kojazy jako rozana konfitura

a matain au jardain, wersja rozana, pachnie jak rozwodniona wersja MdB

Edytowane przez eternitymoment
Czas edycji: 2013-06-23 o 13:16
Stary 2013-06-23, 13:19   #4617
czarownik88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Szampon Ecolabel

Złożyłam zamówienie na stówkę ale teraz widzę, że nie wykorzystałam kodu -50zł. Zupełnie nie pomyślałam, że te promocje się łączą. Czy ten kod jest jednorazowy?
Tak kod jest jednorazowy jak się okazało. Ja swój wykorzystałam, więc zamówienie z -50 zł złożyłam na chłopaka.
Dzięki za odpowiedź!
czarownik88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 13:30   #4618
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez czarownik88 Pokaż wiadomość
Tak kod jest jednorazowy jak się okazało. Ja swój wykorzystałam, więc zamówienie z -50 zł złożyłam na chłopaka.
Dzięki za odpowiedź!
Dziękuję a wiadomo do kiedy jest ważny?
Stary 2013-06-23, 13:33   #4619
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość
lepiej się nie napalać na dodatkowe prezenty
Fakt, lepiej być miło zaskoczonym, niż się rozczarować

Cytat:
logowalam sie, ale ze jest to moje pierwsze zamowienie z Polskie YR, online, to nawet niemam tej tabliczki '' historia zamowien '' : /
Jak chcesz wiedzieć co się dzieje z Twoim zamówieniem, to napisz maila do BOK

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Skorzystałam z oferty wysyłkowej ze znaczkami, piszę z telefonu więc nie skopiuję nr, ale jest to oferta ze znaczkami z kwietnia. Wybieram jeden tańszy produkt, który wychodzi za niecałe 42 zł i w prezencie dostaję ADN lub krem Global, wysyłka jest gratis
Ale to Magnolia zainspirowała mnie do złożenia pierwszego zamówienia z kremem A. Global teraz czekam na drugie
Dziękuję Amelko Myślałam, że tam tylko jest krem Global, a tu piszesz, że jest wybór, zaraz to sprawdzę

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Dziękuję a wiadomo do kiedy jest ważny?
Nie, nie wiadomo. Kod jest niby jednorazowy, ale któraś z Nas zamawiała z niego kilkanaście razy o ile dobrze kojarzę. Niedawno o tym pisała, podawała innego maila robiąc zakup jednorazowy o ile dobrze pamiętam.
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:37   #4620
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Dziękuję Zaczarowana w takim razie kusi mnie kolejne zamówienie a może kod w lipcu już nie będzie działał?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości