Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-23, 19:57   #4641
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
typu Hania, już niedługo będziesz jadła lizaczki/ frytki/ itp itd.... a guzik ! ja zadecyduje kiedy i co wprowadze do diety Hani i w☠☠☠☠i.a mnie jak inni patrzą wtedy jak na matkę która robi źle swojemu dziecku bo nie chce dać lizaka....

Hania dziś jadła winogronka z siateczki ale wcinała

I dostałam też od wujka młodą malutką marcheweczkę i zrobie Hani jutro obiadek z ziemniaczkiem i pietruszką
o kuźwa, ja dostaje regularnej qrwicy, jak słysze: jeszcze troszke i bedziesz jadł miesko (taaaaa, schaboszczaka najlepiej...), cukierki, pepsi sie napijesz.... albo sytuacja z wczoraj: siedzi mi młody na kolanach, ja piję kawe rozpuszczalną a tesciowa do mnie: daj mu niech spróbuje z łyzeczki
jak dawałas to winogorno? bo ja tez mam ochote Bartulowi dac tylko nie moge rozkminic jak mu wsadzic w ta siateczke dzisiaj jadł jabłuszko kwaskowe (ale miny strzelał ), wczoraj bananem wysamrował nawet łepetyne, a kiwi można juz dac? bo brzoskiwnie chyba tak skoro w słoiczkach jest

uciekam na łozko bo mam fajną ksiazke a dzis wieje pustką
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora