Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-24, 16:28   #3313
Tasia34
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Hej
My po spacerze, 3 i pół godzinki maszerowaliśmy, w międzyczasie 2 razy padało, ale niedużo na szczęście Poczekaliśmy na TŻ-ta i razem wróciliśmy do domu, już po obiedzie wszyscy jesteśmy

Jeśli wczoraj wieczorem piłam tę maślankę to już Krzyś miałby reakcję uczuleniową, czy jeszcze mogłaby nie wyjść?

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Słuchajcie... popłakałam się ze wzruszenia! Bawiliśmy się na łóżku z Filipkiem jego nóżkami i zaczął się chichrać na głos! W końcu się doczekałam! Nie spodziewałam się, że tak na mnie to zadziała ale taki ludzki chichot był po prostu cudny!
Ooo, ale słodko! Nasz zaczyna też, czasem Mu się wyrwie, ale czekam na taki właśnie "ludzki"

Cytat:
Napisane przez kmagg81 Pokaż wiadomość
Po piątkowym ważeniu mamy już 4850 czyli w końcu Maksio zaczął przybierać
Niestety nadal jesteśmy na najniższym 10 centylu bo 1940 w dwa miesiące to jednak niewiele, ale mam nadzieję, że już będzie coraz lepiej.
Tylko coś słabo synek główkę trzyma, ale będziemy ćwiczyć.
za wagę. A 194o to mało w 2 mce Chyba całkiem nieźle, uważam...
I za ćwiczenia główki, my też ćwiczymy.

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
(aaa...kupilam raid do kontaktu- mam go w przedpokoju- zapachu żadnego nie czuć, włączam tylko wieczorem- mimo świateł, otwartych okien od dwóch dni ani jednej muszki ani komara)
O, serio? Taki dobry ten Raid, że z przedpokoju wystrasza? To może nabędę...

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za wsparcie.
No niestety - autyzm dziecięcy. Niby byłam przygotowana, a jakoś ciężko nie płakać. Ech...

Łeb mnie nawala.

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy, na szyjce w faldkach mamy odparzenie (tak przynajmniej wyglada), i nie wiem czy to trzeba natluszczac czy wysuszac?
Jak natluszcze to robi sie bardziej czerwone i jest wilgotne a jak posypie pudrem to znowu robi sie sucha skorka i boje sie by nie porobily sie pekniecia, bo wtedy o zakazenie latwo. Hmm.. I co z tym robic?
Mamy ten sam problem. A najgorsze jest to, że Krzyś nie pozwala mi się do tych fałdek dobrać... Nawet, jak odegnie głowkę, to jak zaczynam przecierać szyjkę, od razu dociska główkę w tym miejscu i dupa :padam:
To przez te upały nieszczęsne...

Dalej Was nadrabiam
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując