2013-06-24, 16:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Hej 
My po spacerze, 3 i pół godzinki maszerowaliśmy, w międzyczasie 2 razy padało, ale niedużo na szczęście Poczekaliśmy na TŻ-ta i razem wróciliśmy do domu, już po obiedzie wszyscy jesteśmy 
Jeśli wczoraj wieczorem piłam tę maślankę to już Krzyś miałby reakcję uczuleniową, czy jeszcze mogłaby nie wyjść?
Cytat:
Napisane przez Sorceresss
|
Ooo, ale słodko! Nasz zaczyna też, czasem Mu się wyrwie, ale czekam na taki właśnie "ludzki"   
Cytat:
Napisane przez kmagg81
Po piątkowym ważeniu mamy już 4850  czyli w końcu Maksio zaczął przybierać 
Niestety nadal jesteśmy na najniższym 10 centylu  bo 1940 w dwa miesiące to jednak niewiele, ale mam nadzieję, że już będzie coraz lepiej.
Tylko coś słabo synek główkę trzyma, ale będziemy ćwiczyć.
|
za wagę. A 194o to mało w 2 mce Chyba całkiem nieźle, uważam...
I za ćwiczenia główki, my też ćwiczymy.
Cytat:
Napisane przez despa
(aaa...kupilam raid do kontaktu- mam go w przedpokoju- zapachu żadnego nie czuć, włączam tylko wieczorem- mimo świateł, otwartych okien od dwóch dni ani jednej muszki ani komara)
|
O, serio? Taki dobry ten Raid, że z przedpokoju wystrasza? To może nabędę...
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Dziękuję Wam za wsparcie.
No niestety - autyzm dziecięcy. Niby byłam przygotowana, a jakoś ciężko nie płakać. Ech...
Łeb mnie nawala.
|

Cytat:
Napisane przez Moderna
Dziewczyny pomocy, na szyjce w faldkach mamy odparzenie (tak przynajmniej wyglada), i nie wiem czy to trzeba natluszczac czy wysuszac?
Jak natluszcze to robi sie bardziej czerwone i jest wilgotne a jak posypie pudrem to znowu robi sie sucha skorka i boje sie by nie porobily sie pekniecia, bo wtedy o zakazenie latwo. Hmm.. I co z tym robic?
|
Mamy ten sam problem. A najgorsze jest to, że Krzyś nie pozwala mi się do tych fałdek dobrać... Nawet, jak odegnie głowkę, to jak zaczynam przecierać szyjkę, od razu dociska główkę w tym miejscu i dupa :padam:
To przez te upały nieszczęsne... 
Dalej Was nadrabiam
|
|
|