Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 11:37   #385
insolito
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Jak ja Ci zazdroszczę...

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
o charczenie to mi chodzi, że jej jakby coś się tak z gardła odrywa taka chrypa czy coś nie wiem jak to określić. A rano zakasłała, teraz już nie, ale jak kicha to właśnie z takim chrypnięciem...

i jest taaaaaaaka smutna
O nie ! Smutny Julasek

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
no no, pięknie śpi

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
śmiej się... a ja jej wczoraj powiedziałam to. Cały tydzień dzieć grzeczny, po niedzieli u niej niedobry jak cholera. TO wiesz co odpowiedziała? Że był też w sobotę u mojej mamy, albo zwyczajnie Dawid za nią tęskni
Ta na pewno tęskni

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

chyba jej się nudziło i to fest....
iiiiiii wiecie co?? Wzięła Darię na godzinny spacer!!! PIERWSZY RAZ !!
Nie wiem co jej się stało. I na dodatek powiedziała że jak się zrobi cieplej to zabierze Darię na dłuższy spacerek haha

dla Piotrusia
Dziękujemy

dla teściowej

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
dba o mamusie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
witam wszystkie mamuśki

Z tego co pamiętam

sylwietta1988 dzięki za książki... jedną już ściągnęłam, musze tylko przerobić na mbook i będę miała co czytać przed snem

Szaja też się zdziwiłam, że bez problemu dostałyśmy miejsce w żłobku Może to dlatego, że w ciągu ostatniego roku powstały u nas 4 żłobki w tym 2 za niecałe 90zł.. Ja akurat zapisałam małą do państwowego, sprawdzonego za 214zł.. Tu na lubelszczyźnie bezrobocie spore i może dlatego no i ten roczny macierzyński przecież jest..

nancykenator napisałaś, że gdybyś wróciła do pracy to połowa pensji poszłaby na żłobek... To ile u Was kosztuje??

więcej nie pamiętam... Wizyta u ortopedy już za nami. Pochwalił bioderka, wszystko ok i już więcej chodzić nie musimy Dziś o 17.20 okulista...

Lecę nadrabiać wczorajszy dzień boście naprodukowały, że hoho
Super, że z bioderkami ok kciuki za okulistę

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Musialas?!
Przepraszam

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
byłyśmy u pediatry i w 2 tyg. przybyło Oli 300g.i to na samej piersi! Nie byłm gotowa i postanowiłam, że spróbuję ostatni raz, usunęłam smoczek, karmiłam wszędzie gdzie Ola chciała i mamy efekt. Bardzo się cieszę, bo nie wiedziałam czy dobrze robię i jej nie zaszkodzę. Teraz bez przymusu możemy po prostu próbować różnych rzeczy Oleńka też raczej nigdy nie będzie grubaskiem bo jej mama (znaczy ja to chuchru- 46kg w kapciach). Mamy 5140 i 62cm długości. Co do bakterii z posiewu to jest to podobna ta bakteria, którą maja kobiety w ciąży,ale w bardzo niewielkiej ilości, i że to nic nie znaczy ( z tej radość z powodu wagi nie dopytałam szczegółów).
Idę czytać co u Was
Dobrze,że wszystko ok i za wagę

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora