Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-26, 12:52   #3106
kala2505
Zakorzenienie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
U mnie nie ma nigdzie odtluszczonej ricotty

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ricotta jest chyba w biedronie albo w lidlu, w każdym razie trzeba zobaczyć ile ma % tłuszczu...
Ale powiem Wam generalnie że ja ostatnio nawet jem mozzarellę zwykła z biedry, w sensie ta nieodtłuszczoną i jakoś mi z tym źle nie jest

Cytat:
Napisane przez Arschen Pokaż wiadomość
no grzesze sobie nooo nie jem duzo ale ciagle coś wpadnie nie zgodnego z SB nie chce znowu przechodzic odpoczatku na diete nie wiem co robic
Jak co ??? Wziąć się w garść !!! I im szybciej tym lepiej bo wiesz że nie dużo trzeba żeby popłynąć...
Więc koniec z codziennym grzeszeniem - raz na tydzień wystarczy
I jakieś ćwiczonka dołączyć proszę

Pamiętaj jak długo na to pracowalaś i nie możesz teraz tego tak "o" sobie odpuścić....

Cytat:
Napisane przez Arschen Pokaż wiadomość
wogole cos pracy nie ma byłam w agencji to są ale w innych miastach trzeba sobie dojezdzać... dzisiaj składam aplikacje do KFC porażka nie chce tam robić no ale musze sie łapać czego kolwiek bo chce z tż wynając domek albo mieszkanko z ogródkiem...pozatym w pazdzierku jest wesele kuzynki TŻ i jesteśmy drużbami więc kasa potrzebna Zycie jest do dupy składałam Cv do luksuswego hotelu ale też praca nie najlepsza jako pokojówka ale płaca dobrze może sie uda
W KFC nie jest tak źle przecież... Każdy pieniądz dobry
Nie ma co się żadnej pracy wstydzić
A w hotelu zawsze możesz spróbować i zobaczyć
Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
spróbuję ale nie dzis bo dzis juz się wykąpałam bo moim turbo umylam wlosy i te sprawy
I know, i know

Co do pracy to przykro mi
Ale będzie następna

kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora