Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-26, 13:02   #3578
oldzinx
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamy 2 miesiące i 9 dni, a nasz rozmiar ubranek to 74 Nawet lekarz ortopeda nie chciał uwierzyć, że dopiero 2 miesiące za nami

Niestety poszła kupa, więc muszę lecieć, ale nadrabiam na telefonie. No i przedstawiam Wam synia, trochę zaskoczony
Załącznik 5303124
Przystojniaczek

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
a macie dziewczyny co polecic do wyprania materaca?
Ale ta gąbkę w środku? Po dzisiejszym zalaniu szybko pokrowiec ściągnęłam i od razu do pralki na 60 w zwykłym proszku, ładnie doprało. a do gąbki nie przesiąkło bo ten pokrowiec jednak gruby. ale kiedyś jak mały kleks Tomkowi poleciał a nie chciało mi się po szmatkę i mydło iść to pokrowiec tarłam jego chusteczkami nawilżanymi i zeszło

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Malutki jest, za kilka tyg i bez MM będzie ładnie spał w nocy, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez misiulka06 Pokaż wiadomość
muszę się pochwalić, że własnie przyszedł jeżyk dla Michałka z lamaze... mamy również słonika. są rewelacyjne
Fajne te miski. Na smyk.com sa wyprzedaze, moze sprawie cos takiego dziecinie. A duże to jest?

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość
przypomniał mi się dowcip:
- Panie, jaki to pociąg?
- zielony
- ale ja się pytam "dokąd"?
- do połowy....

wiem, suchar trochę, ale mnie śmieszy

u nas tż obcina. Ja obcinałam zawsze jak mały spał, a tż normalnie mu obcina, jak się bawi.

A u stópek jeszcze ani razu nie obcinaliśmy, takie ma króciutkie
dobry suchar nie jest zły
O rany, ja to tylko na śpiocha tez, na stopkach dopiero raz przycinałam.

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
a tam 6 to sie w Gimnazjum pilo haha

ale Kupowa Sprawa - oj nie zazdroszcze wiem co to znaczy haha.
w gimnazjum to po 1 browcu miałam śrubę

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak u Was z antykoncepcją. ja jak byłam u gina to powiedział że nie przepisze mi nic przez najbliższe pół roku (dla mojego dobra) bo mogę sobie pochrzanić sprawy z krzepliwością . niby miło że nie wypisał bezmyślnie recepty ale jak pomyślę o prezerwatywach...
niby są jakieś "słabe" dla karmiących piersiom , ale radził żebym poczekała
Mi doradzał jakiś zastrzyk ale nie biorę. Tabletek nigdy nie brałam i raczej nie będę chociaż są dla kobiet karmiących. Pewnie kiedyś na spiuralę się zdecyduję ale to po drugim dziecku dopiero bo planujemy tak za 2 lata następne

Tyle że mi antykoncepcja chyba niepotrzebna bo moje libido na poziomie 0 a nawet na minusie jeszcze. Chyba to przez te hormony chociaż przed ciążą lepiej nie było. Czasami to tak myślę że sex jest mi do niczego niepotrzebny...