Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 14:52   #3102
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Hej brzusie
Nie odzywałam się od wczoraj ale czytam i jestem na bieżąco więc nie bijcie Wczoraj zajmowałam się siostrzenicą i nie dało rady chociaż słowa napisać bo to diablica mała jest, cud, że chociaż podczytywać mogłam bo nie chcę sobie wyobrażać jakie zaległości bym miała, tyle spamu EVEEWE jakby moją Lenkę z twoją Mery skonfrontować to zasiałyby totalne zniszczenie
Dzisiaj leżę cały dzień w łóżku i boję się ruszyć bo już którąś noc z rzędu miałam te bóle miesiączkowe, całe szczęście jak leżę to teraz to nic się nie dzieje bo ja chcę wytrwać do 4 lipca, czyli następnej wizyty a potem to niech Domiś wychodzi kiedy chce
Leż i odpoczywaj i na pewno dociągniesz do lipca

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Tak mi przykro, dziewczynki, ze nie jestem na biezaco z Wami, wisze tylko na pasku i ledwo mam czas rzucic okiem czasami, ale juz cytowac i odpisywac to w ogole marzenie a tyle sie u Was dzieje teraz... jakos wiecej duzo piszecie, lobuzice, na dodatek... my sie uczymy rytmu nowego, a tu nie ma w sumie zadnego rytmu i zadnej prawidlowosci, plus teraz jeszcze Lala i maz w domu... Nawal pokarmu przeminal, Lilo po cycaniu spi gora pol godzinki, po flaszeczce od 3 do 5h, a ja sie uwijam wtedy z normalnymi obowiazkami - choc maz pomaga i dziewczyny sa swietne, to jednak wciaz mam takie poczucie nieuporzadkowania i tymczasowosci, ze glowa mala. Plus dzialam w jakims letargu jakby, na granicy snu - raz z niewiary, ze to sie DZIEJE, dwa ze zwyklego prozaicznego niewyspania.
Na pocieszenie zamowilam zakupki wlasnie, truskawy i czeresnie, nektaryny, i szarlotke, i lody waniliowe Grycan plus Manhattan Mojito, duuuzo warzyw, ciemny chlebek, dobre sery i wedliny... no po prostu .
Ehh, jeszcze do Was wroce w starym stylu, obiecuje!...
Pewnie kwestia kilku dni i wszystko się unormuje i dla rodzinki, że taka pomocna.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora