|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
także tego...Cytat:
Cytat:
Elaine za start z blogiem Dzizas, sąsiedzi nad nami od zimy coś remontują, wyje jakaś maszyna po 2 h dziennie ja bym nie wytrzymała, jak można tak przeciągać |
|||
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Czekamy jeszcze na Karolajn z Hanią i na Ghie- swoją droga dawała znać co u niej i jak sie czuje??
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41506060]Idziemy do domku
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
|
|
|
|
#3065 |
|
Zadomowienie
|
Super cieszymy sie razem z tobą
![]() Neni - byłam na zabobrzu |
|
|
|
#3066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41506060]Idziemy do domku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Hehe, Surka ale mięsniaki
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Perse, cudowna wiadomość!
|
|
|
|
#3068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i będzie mi bardzo miło![]() Cytat:
dobreSammi: a wiesz,nie widziałam żadnych maili od all... muszę spojrzeć. Ale nie mam jakiegoś ciśnienia. Strasznie mi się podoba i jak jej nie sprzedam to też płakać nie będę
|
|
#3069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałaś rodzić dzień po mnie oj bardzo nieładnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
|
Sammi ale widzisz jetem głupia, bo czekałam, aż się ktoś inny weźmie za naczynia, ale widzę, że stanie przed lustrem jest ważniejsze, więc poszłam i sama umyłam
|
#3072 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Hej zagldam sie przywitac i powiedziec ze u nas ok. Antonio jest grzeczniutki wbrew pozorom. Ładnie nam idzie karmienie i spanie, ale przewijanie i zmiana ubranek to ewidentnie cos czego on nie znosi
![]() Dla zainteresowanych porodem sama cesarka pikuś ale potem jest masakra. Chodze i zajmuje sie moim skarbem, ale wszystko okupione dużym bólem. Jeszcze cos mi jelita nie chca pracowac musze sie zapytac lekarza co z tym fantem. Buziaczki dla Was. Nie nadrabiam bo nie mam jak. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
a do przebieranek może sie przyzwyczai I jeszcze żeby tak nie bolało |
|
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
super że sobie radzicie z karmieniem |
|
|
|
|
#3076 |
|
Wtajemniczenie
|
Ghia
. Kurczę nie strasz cc, bo ja przecież będę ją miała
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i oby ból po cc szybko minął
|
|
#3078 | |||
|
Zadomowienie
|
No to pojechałaś- "Nie rzucim ziemi, skąd na ród!"- Ty się dziwisz, że Michaś nie wychodzi?
Dzielna Kobieta! Super, że końcówka ciąży taka pozytywna Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41506060]Idziemy do domku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Cudowna wiadomość- i wszystko skończyło się pozytywnie Ghia- super, że u Was ok. Współczuję bólu ale za kilka dni wszystko powinno się unormować
Nasze małe, niespełnione Szczęście 07.10.2012 "Zrozumiałem - by żyć musisz chwytać dzień..."Edytowane przez cynamon_owa Czas edycji: 2013-06-26 o 14:38 |
|||
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Hej brzusie
Nie odzywałam się od wczoraj ale czytam i jestem na bieżąco więc nie bijcie Wczoraj zajmowałam się siostrzenicą i nie dało rady chociaż słowa napisać bo to diablica mała jest, cud, że chociaż podczytywać mogłam bo nie chcę sobie wyobrażać jakie zaległości bym miała, tyle spamu EVEEWE jakby moją Lenkę z twoją Mery skonfrontować to zasiałyby totalne zniszczenie![]() ![]() Dzisiaj leżę cały dzień w łóżku i boję się ruszyć bo już którąś noc z rzędu miałam te bóle miesiączkowe, całe szczęście jak leżę to teraz to nic się nie dzieje bo ja chcę wytrwać do 4 lipca, czyli następnej wizyty a potem to niech Domiś wychodzi kiedy chce ![]() Wybaczcie, że nie polecę z odpowiedziami jak CYNAMONEK (podziwiam ) ale nie mam siły na to![]() Na początek za wszystkie rozpoczęte tc!GHIA gratulacje kochana! Już możesz tulić swojego Antonia ![]() PERSE już po 14, wiecie czy wychodzie? MADI super, że już w domku możesz być ale szkoda, że z tym F. musisz się męczyć ![]() ARRABIATA współczuję wczorajszych stresów, dobrze, że nie zalało wam domku CZAROWNICZKO gratuluję terminu cc nie dziwię, się że wariujesz ja tam chyba wolę nie znać dnia ani godziny![]() OLIATH piękny opis ![]() Ciągle nachodzą mnie myśli, że nie będę dawać sobie rady z małym, będę zmęczona i poirytowana i przez to nie będę potrafiła okazać mu tyle miłości ile bym chciała, nie chcę zostać wyrodną matką przez głupie zmęczenie i nieporadność:banghead: nie wiem czy rozumiecie o co mi kaman, nie umiem tego dokładnie ubrać w słowa:banghead: Jeszcze na pewno milion rzeczy chciałabym skomentować ale już nie pamiętam co ![]() Może jeszcze napiszę, że na obiad dzisiaj makaron z sosem śmietanowo gorszkowym, pycha a szybko się robi, nie mam dziś nastroju do stania przy garach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Perse cudowne wiadomości
Cytat:
|
|
|
|
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za karmienie. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
ONA, powiem Ci, że ja prawie byłam przekonana, że lekarz wyśle mnie na cc, choć nigdy tego wprost nie powiedział, ale ja odczuwałam to między słowami, i dziś mimo tego przeczucia sama jestem zaskoczona
![]() GHIA, pocieszyłaś mnie, że samo cc to pikuś. Oby później stan po-ccwy można było nazwać pikusiem. Trzymam za Was kciuki, żebyście szybko wyszli do domku
|
|
|
|
#3084 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale czasem trzeba sobie odpuścić. Następnym razem dasz radę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
KALLISTO, ja chciałam znać dokłądny termin a teraz jak znam to s.ram w gacie ze strachu
|
|
|
|
#3086 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za roszczeniowa postawa ma byc ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i owszem, tez rozwazalam telefon na takse i samotny wypad do szpitala no ale wszystko to stracilo jakiekolwiek znaczenie, kiedy lezalam na tym lozku cala spanikowana, a on mnie trzymal za reke i mowil, ze nas kocha i dam rade przeciez [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41506060]Idziemy do domku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Jak wspaniale!!! tak cos czulam!!! KAROLAJN, Hania wymiata Tak mi przykro, dziewczynki, ze nie jestem na biezaco z Wami, wisze tylko na pasku i ledwo mam czas rzucic okiem czasami, ale juz cytowac i odpisywac to w ogole marzenie Na pocieszenie zamowilam zakupki wlasnie, truskawy i czeresnie, nektaryny, i szarlotke, i lody waniliowe Grycan plus Manhattan Mojito, duuuzo warzyw, ciemny chlebek, dobre sery i wedliny... no po prostu . Ehh, jeszcze do Was wroce w starym stylu, obiecuje!...
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mam nadzieje, ze my tutaj wszystkie bedziemy w pełni sił i super mobilne zaraz po porodzie |
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
słuchajcie, a jak po cc wezmą mnie na salę poporodową to Tż będzie mógł być ze mną? Bo Lokatorka chyba mi na jakiś czas zabiorą tak?
|
|
|
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
MAGDALENNE wywołuję Cię
jak samopoczucie???
|
|
|
|
#3090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj mój tż wziął ostatnią bułkę i woreczek zostawił na blacie. Więc siedzę w kuchni i wołam go. Przychodzi i pyta się, co się stało? Zapomniałeś woreczka wyrzucić Popatrzył się na mnie krzywo, ale woreczek wyrzucił i wyszedł![]() Cytat:
żebyś szybko doszła do siebie, a ból, jak najmniej doskwierał, a Antoś ładnie i zdrowo rósł. CZekamy na fotki |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

także tego...

za start z blogiem
ja bym nie wytrzymała, jak można tak przeciągać 

Ale dochodzę do wniosku, że nie tylko ja jestem w tym domu i inni też mogą coś czasami porobić, a nie wszyscy czekają, aż ja zrobię

miałaś rodzić dzień po mnie 

Wczoraj zajmowałam się siostrzenicą i nie dało rady chociaż słowa napisać bo to diablica mała jest, cud, że chociaż podczytywać mogłam bo nie chcę sobie wyobrażać jakie zaległości bym miała, tyle spamu

mamy już 112cm a zaczynaliśmy z 68
.