Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 15:56   #483
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej lale, Maly dalej jecYdluje ale juz oki nawet pospi wylulany, uf!!!

Zapomnialam sie pochwalic,Pietraszko wazy 7720 grubasek! Pediatra nim zachwycona, ze towarzyski usmiechniety jeju jeju
Pogadalam z nia o glutenie, wprowadzaniu pokarmow i zdecydowalam sie wprowadzac juz teraz gluten, poki jak najwiecej karmie piersia. Wlasnie robie zamowienie swoja droga chcialam holle zamowic w apteka dziecka, ale tam jakos malo maja? Z allegro znalazlam cos takiego jak marketbio, duzo holle maja, wykoszykowalam i zaraz place mam nadzieje, ze nie przejade sie jak Pstryczek na sklep myszka
za wage!

ooo, ja tez wlasnie chce teraz poki jeszcze tyle o ile jest kp. i jak bedziesz podawac ten gluten? mowila co cos na ten temat lekarka?

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Jak dobrze że mnie rozumiecie. Czasem czuje że w ogóle nie powinnam być matką do tego jak patrzę na męża jak on cudownie zajmuje się Małym, ile na cierpliwości to dobija mnie ze ja tak nie umiem. Mimo że tz rano wstaje do pracy to zawsze w nocy mi pomoże, jak Wiktor płacze on wstaje i go nosi, uspokaja, lula choćby i 2 godz.
A ja ledwo żywa aby patrzę na nich.

Dziewczyny powiedzcie mi proszę od kiedy mogę, tzn od którego miesiąca, kasza manna zagęścić trochę mleko na noc?
no i wlsnie masz odpowiedz
poprostu najzwyczajniej w swiecie jestes PRZEMECZONA!
manna zawiera gluten. jak chcesz tylko zageszczac to chyba bedzie lepszy kleik. one chyba juz od 4 mca sa

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora