2013-06-26, 15:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Hej lale, Maly dalej jecYdluje ale juz oki  nawet pospi wylulany, uf!!!
Zapomnialam sie pochwalic,Pietraszko wazy 7720  grubasek! Pediatra nim zachwycona, ze towarzyski usmiechniety jeju jeju 
Pogadalam z nia o glutenie, wprowadzaniu pokarmow i zdecydowalam sie wprowadzac juz teraz gluten, poki jak najwiecej karmie piersia. Wlasnie robie zamowienie  swoja droga chcialam holle zamowic w apteka dziecka, ale tam jakos malo maja? Z allegro znalazlam cos takiego jak marketbio, duzo holle maja, wykoszykowalam i zaraz place  mam nadzieje, ze nie przejade sie jak Pstryczek na sklep myszka 
|
za wage!
ooo, ja tez wlasnie chce teraz poki jeszcze tyle o ile jest kp. i jak bedziesz podawac ten gluten? mowila co cos na ten temat lekarka?
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------
Cytat:
Napisane przez onaella
Jak dobrze że mnie rozumiecie. Czasem czuje że w ogóle nie powinnam być matką  do tego jak patrzę na męża jak on cudownie zajmuje się Małym, ile na cierpliwości to dobija mnie ze ja tak nie umiem. Mimo że tz rano wstaje do pracy to zawsze w nocy mi pomoże, jak Wiktor płacze on wstaje i go nosi, uspokaja, lula choćby i 2 godz.
A ja ledwo żywa aby patrzę na nich.
Dziewczyny powiedzcie mi proszę od kiedy mogę, tzn od którego miesiąca, kasza manna zagęścić trochę mleko na noc?
|
no i wlsnie masz odpowiedz 
poprostu najzwyczajniej w swiecie jestes PRZEMECZONA! 
manna zawiera gluten. jak chcesz tylko zageszczac to chyba bedzie lepszy kleik. one chyba juz od 4 mca sa
|
|
|