2013-06-26, 17:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
Napisane przez roxi1980
W Klubie niespodzianka!!!
|
i to jaka słodkaaaa
Cytat:
Napisane przez aremalgos
dzień dobry
byłam w labku, chata lśni, pranie wstawione, popijam koktajl truskawka banan 
Miałam wczoraj wizytę, odebrałam tez morfo i mocz, mocz mi wyszedł syfiasty, tzn wszystko w nim było,  wiec gin kazał dziś zrobic posiew i dzwonić jak będę miała wyniki.
Mój Fifi ma dużą główke i po wczorajszym badaniu gin stwierdził że powinien byc główką niżej i być może moge mieć problemy w wstawieniem do kanału rodnego i może być cc, bo mam wąską miednicę czy jakoś tak. Na następnej wizycie, bliżej tp, powie mi konkretniej, bo teraz nie chciał za bardzo nic mówić. Kurcze a tak chciałam urodzić sn, wiem że jeszcze nic nie jest przesądzone ale mam przeczucie że będzie to cc.
lece nadrabiać bo tyle naprodukowałyście 
szalone... 
|
O kurcze.... moze jeszcze sn da rade?
Cytat:
Napisane przez sammi24
[
Ja też muszę się pożalić.
Wczoraj ginka na wizycie tak mi szperała w szyjce (oczywiście wyczuła główkę małego), że całą drogę powrotną i do końca dnia czułam bolesne twardnienia brzucha  i dzisiaj rano ok 6.00 miałam bóle tylko typowo jak na okres, promieniujące od krzyża ale bez przerw. Zasnęłam i przeszło. Podejrzewam, ze jak już trafię na porodówkę i zaczną mi "tam" grzebać to to szybko na mnie podziała...no i od wczoraj mały jakoś tak inaczej się rusza  dziękuję za uwagę 
|
Mnie ostatnio po badaniu tez brzuch bolał.Aaa i jak gin konczył grzebac to stwierdzil ze moze po tym badanku cos ruszy ale nie ruszyło az do dzis.!!!!!!
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
Rocky- Tobie nie poklaszczę za tc  - Ciebie trzeba już mobilizować do wypakowania 
[:
|
przekaże córeczce 
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
[
Ha- mój mąż wymyślił pomysł na biznes- skaner do oceny długości i rozwarcia szyjki macicy  Że niby sobie w zaciszu domowym skanujesz tamte okolice i wiesz, że nie musisz 4 raz (oby się Młody zdecydował za 4 razem wyjść   ) na marne do szpitala jechać 
|
Toż to On kupe kasy na tym zbije!!!!!!!!!
|