|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41502427]Czekamy do 14 na wyniki i jak będą ok to idziemy do domku
![]() [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() życzę wypełnienia wszystkich planów |
||||
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Dziś znów dużo roboty i załatwiania ![]() postaram się troszkę nadrobić popołudniu ale pewnie znów nie ogarne wszystkiego ![]() Perse oby wyniki były dobre ![]() Roxi Niespodzianka klubowa Cynamonka padłam z maila przełożonego Dziewczyny za Tygodnie i udane wizyty ![]() U mnie dziś też Nowy tydzień już 35 ![]()
08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś Rośnij kruszynko rośnij Edytowane przez Guuusiaa Czas edycji: 2013-06-26 o 12:05 |
|
|
|
#2914 |
|
Wtajemniczenie
|
bolal mnie o 11.15 i na razie nic, wiec pewnie przypominacze, ale koope juz 2 razyz robilam
bo jak jest ten bol to przy tym jelita pracuja ![]() no to jest bol typowo menstruacyjny, a u Ciebie jak? |
|
|
|
#2915 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wow, nie czuje jak rymuje ![]() Cytat:
Neni my nie mamy zwierzaczka i pewnie nigdy nie dotrę na ostatnie piętro u nas Tweed za 33 tc
|
||||
|
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
Hej...ja dzis sie zle czuje:-( cos mnie boli a sama nie wiem co czy to plecy czy nerka czy brzuch tak kręci promieniuje ze nie wiem co. Bylam juz z ubikacji ale nie przeszło,wzięłam nospe i leze. Mnie tak właśnie nie raz na okres bolało aż kolana kręciły teraz tez tak...prześpie sie chyba moze przejdzie.bo sama nie wiem co mi jest...
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
a gdzie nasza cynamonkowa
? Mam nadzieje że jej maluszek nie robi sobie znów żartów i nie przegania mama po ip co do obiadu dzisiaj gołąbki , ale to później niedawno jadłam śniadanie ![]() ide po kawe |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
aa, to nie.
śniło mi się, że używasz rimmel perfect match
|
#2919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41502427]Czekamy do 14 na wyniki i jak będą ok to idziemy do domku ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() słuchał i myślał 'czego ona kuwa ode mnie chce?' Cytat:
![]() ![]() To ja mykam.. suszę włosy, ubieram się i wychodzę |
|||
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
To dziwne masz sny
|
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Rety! Jak Młody mnie tłucze od środka
|
|
|
|
#2923 |
|
Zadomowienie
|
Ta pogoda mnie dobija. Jak nie gorąco to deszcze. Gratuluje tc. Ja jutro dopiero zacznę 32 a mógło by być juz dalej chociaż o 4 tygodnie...
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2925 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41502427]Czekamy do 14 na wyniki i jak będą ok to idziemy do domku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Trzymam za dobre wyniki ![]() Cytat:
Ja z Vichy Dermablend nie mogłam dobrać odpowiedniego koloru, zawsze miałam wrażenie maski Z colorstay już lepiej ![]() Cytat:
I trzymam jednak za sn ![]() Koniec miał być w ubiegłą sobotę, mam nadzieję, że w tą się uda ![]()
|
||||||
|
|
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
Gusia
za tydzieńTeso przy którymś z ostatnich ddtvn wspominali, że w wakacje nie będzie programu. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale chyba w weekendy teraz będzie tylko Ja też muszę się pożalić. Wczoraj ginka na wizycie tak mi szperała w szyjce (oczywiście wyczuła główkę małego), że całą drogę powrotną i do końca dnia czułam bolesne twardnienia brzucha i dzisiaj rano ok 6.00 miałam bóle tylko typowo jak na okres, promieniujące od krzyża ale bez przerw. Zasnęłam i przeszło. Podejrzewam, ze jak już trafię na porodówkę i zaczną mi "tam" grzebać to to szybko na mnie podziała...no i od wczoraj mały jakoś tak inaczej się rusza dziękuję za uwagę ![]() Coś bym porobiła ale teraz to ja sie boję za cokolwiek doniosłego brać Muszę wymysleć co na drugie danie dzisiaj zjemy (zupę mam, rosół albo czerwony barszcz ugotowane na zapas)..przedwczoraj była ryba, wczoraj mielone...może jakich filet z kurczaka zapiekany z serem
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Może zjadłaś mu coś niedobrego Matko!
![]() |
|
|
|
#2928 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie piździ jak w świętokrzyskim
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
NENI, jak mi gdzieś kicia się zbukruje i wreszcie wyjdzie to pierwsze co robie to się jej pytam: co się nie odzywasz jak wołam
PERSE, jaka super wiadomość ![]() MADI, cieszę się że wychodzisz ![]() usiadłam na chwilę cosik podjeść. Boli mnie podbrzusze, rwa nadaje, plecy bola... ehhh cięzkie jest życie ciężąrnej
|
|
|
|
#2930 |
|
Zadomowienie
|
Ale się wyspałam ![]() iwona- sorry- przesłałam Ci zgodnie z Twoim życzeniem kilka skurczy żebyś wiedziała o co chodzi- a, że moje jakieś takie wybrakowane i rozjechane to już nie moja wina Trzymaj się- może coś się dzisiaj ruszy ![]() arrabiata- super, że sytuacja się unormowała... Współczuję przeżyć ![]() magolina- za wizytę ![]() madi- super, że wychodzicie Neni- wydrzyj się na Kindziora- żeby tak "matkę" stresować roxy- dobrze, dobrze- chamstwo i buractwo trzeba tępić ![]() ![]() Rocky- Tobie nie poklaszczę za tc ![]() tweed- a Tobie poklaszczemy za tc ![]() ![]() i balonikowi i Ewusi też i Myszolce i idzi i Guuusi i chyba nikogo nie pominęłam dzoan- kiepską noc miałaś- może też coś się powoli rusza... ![]() Perse- brawo za 2kg Arturka ![]() za wyniki- będziecie już w domku wszyscy razem ![]() surka- ogarniecie remont... kejt- za dentystęKathe- Ty też się zbieraj do rozpakowania Magdalenne- proszę się wziąć w garść bo jak Cię jakiś paskudny dół złapie to ciężko będzie się z niego wygrzebać z takim dużym brzuszkiem ![]() ![]() kiss- Ty się delektujesz zapachem chusteczek do pupy a mnie ten zapach nie odpowiada - chyba kuwetę Adasiowi kupię, niech się chłopak sam oporządza Sofina- za ujawnienie córeczki
|
|
|
|
#2931 |
|
Wtajemniczenie
|
co moge kupic swojej chrzesnicy na 3 urodziny? dodam, ze przyleciala z Anglii i nic duzego nie kupie bo za chwile wylatuja z powrotem...
uwielbia robic sobie make up ;d |
|
|
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
elaine- u nas zupa kalafiorowa w planach ale jakoś nie chce mi się ruszyć żeby ją zacząć gotować
A na drugie może placki ziemniaczane- o, tak- jak mąż wróci z pracy bo dzisiaj na kilka godzin pojechał do biura- to będzie ścierał ziemniaki ![]() Muszę pomyśleć o jakimś robocie kuchennym w ramach prezentu dla mnie sarna- oby przeszło Wam jeszcze chwilka do porodu została więc nie strasz nas... kiss- przesadziłaś teraz z tymi gołąbkami... ![]() lachryma- a Tobie to pomacham Co do oliwki dla Małego- planuję (ale ja to sobie mogę planować nauczona ostatnimi doświadczeniami ![]() Ha- mój mąż wymyślił pomysł na biznes- skaner do oceny długości i rozwarcia szyjki macicy ) na marne do szpitala jechać
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Idę wstawić pranie i ogarnąć kuchnię.
Ja chyba dziś nie gotuję. Mam z wczoraj zupę chrzanową i ruskie pierogi. Wyjemy resztki i nam wystarczy.
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Surka, a u Was kiedy koniec remontu łazienki?
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio mam "faze" na pierść z kurczaka zawiniętą w środku z pokrojoną natką pietruszki i plastrami masła mniaaam robiłam w niedziele to ledwo udało mi sie zgarnać 2 dla siebie
|
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo praktyczny gadżet, podstawowe wyposażenie każdej ciężarnej
|
|
#2940 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonowa mąż ma dobry pomysł ale obawiam się, że wystarczy kupić sobie USG dopochwowe
Margosia to sobie mały z ojcem porozmawiał |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

Wyżyłam się na TŻ, a on nie umie odpuścić i przytulić, to wyszła awantura niezła
Dzisiaj zaczynam 39. tydzień i już tracę nadzieję, że urodzę w tym tygodniu

za Tygodnie i udane wizyty 

a te bóle to moze przepowiadacze, na tym etapie to już im chyba wolno??

i dzisiaj rano ok 6.00 miałam bóle tylko typowo jak na okres, promieniujące od krzyża ale bez przerw. Zasnęłam i przeszło. Podejrzewam, ze jak już trafię na porodówkę i zaczną mi "tam" grzebać to to szybko na mnie podziała...no i od wczoraj mały jakoś tak inaczej się rusza
dziękuję za uwagę

i balonikowi
- chyba kuwetę Adasiowi kupię, niech się chłopak sam oporządza
robiłam w niedziele to ledwo udało mi sie zgarnać 2 dla siebie