2013-06-28, 20:38
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
Napisane przez happy blue
właśnie dzisiaj po południu przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku, że chyba niepotrzebnie zaczęłam podawać, że chyba to całkiem normalne, że noworodek, niemowlę tak się pręży i jeśli nie płacze, nie wrzeszczy i nie trwają te próby wypróżnienia godziny to mogłam to uznać za normalne. ja bym na Twoim miejscu działała teraz zgodnie z intiucją, czyli tak jak do tej pory. u mnie tak zdarza się raz dziennie, a ja już lecę z esputikonem.
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------
trzymaj się banka, mam nadzieję, że minie przed 3 miesiącem  a ile razy dziennie podajesz esputikon?
dzięki, kochana  a teraz dziewczyny powiedzcie kiedy jest najlepszy moment, żeby to mleczko odciągać. moge np karmić z jednej piersi, a z drugiej odciągnąć? rzadko mi je Helena z dwóch. zielona jestem, ale w sumie mogłabym poszukać w sieci, zamiast się Wami wysługiwać. Tylko, że Wy macie teorię sprawdzoną w praktyce, więc pomóżcie
i super, że działa 
|
mozna 2 razy po 1-2 krople
|
|
|