Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-30, 11:09   #613
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Heeej

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
Witamy się w 38 tygodniu ciąży
Wczoraj niestety nie miałam okazji już do Was wpaść, ale dzisiaj obiecuję nadrobić cały spam. (opiekowalismy sie domem mojej mamy pod jej nieobecnosc z Tztem i 2 nieznajace sie psy+2 koty dały nam ostro do wiwatu )
To wesoło musieliście mieć
Brawa za tydzień
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej! o 7 wstalam siku i chciałam dalej pospać, ale mąż mnie dziabnął, więc wstaję...
En, gratuluję tyg.
Eno, enooo

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wstałam na siusiu. Chciałam jeszcze pospać, ale mąż mnie dziabnął, więc wstałam
Heheh, jakie zgrane dziewczyny
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
no dziewczyny ja nic nie chcę mówić, ale chyba u mnie poród się zbliża wielkimi krokami, bo skurcze wieczorami dalej wyraźne, a do tego brzuch jak skała co jakis czas..no i brzuch się obniżył z dnia na dzien
No to rewelacja

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dobry

Gówniarstwo wita się w 34 tc
[/COLOR]
Siema gówniarstwo
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Mam problem egzystencjalny... Muszę po ciąży zmniejszyć obrączkę Normalnie nie mogę jej nosić bo mi spada
A jak choć troszkę namoczę ręce to jej od razu nie mam na palcu

I pomyśleć, że 9 miesięcy temu była ciasna
Może weź się za te zapasy ciastek co masz w domu
A z jakiego złota masz obrączkę? Bo jeśli z mieszanego to będzie problem ze zmniejszeniem
Mój TŻ obrączkę zmniejszał zaraz po ślubie, bo mu w noc poślubną (a raczej ranek ) spadła
Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Witam się z rana trochę przeterminowana
muszę was rozczarować bo jak na razie nic się nie dzieje, nawet o dziwo nieźle spałam od godziny 3 do 7.30 nie wstałam na siku
Jedyne co to od wczoraj mam dziwne ciśnienie w uszach jakby mi ktoś ciągle zatykał i odtykał
Wiedz, że coś się dzieje
Jeszcze cały dzień przed Tobą
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora