Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 08:26   #612
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Moje dziecko nakarmione, polozone z powrotem nadaje jak radio maryja... az nie klade sie sama bo tak gada i sie cieszy ze siedze i sie gapie chyba mu sie pory dnia poprzestawialy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
A Moj sie obudził na karmienie, po 6 godz
Szok
Kochany synus dał pospac mamusi
Batrek spał 4,5 godziny, później 3 i teraz sobie ogląda karuzelę

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
jest troche rudawy, ale nie mowie tego glosno przy mezu a wloski mu sie juz wycieraja troszke

No nas tez przepuszczaja w sklepie Mamy caboo dx, ono jest jak chusta zwiazana 2x, a pozniej sie taka oslone zaklada, w domu chodze bez. Chusty podobaja mi sie bardziej, ale ja wszedzie dojezdzam autem i nie chcialabym wiazac na parkingu jak maly zacznie siedziec to zmienie na tule, ma fajniejsze wzory, tylko nie wiem czemu najbardziej podoba mi sie w dinozaury Kuba bedzie zadowolony
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mój Bartuś ma malutko włosków, z tyłu głowy trochę więcej a tak to ledwo ledwo

fajne te nosidła! a z chustą to fakt - trochę kłopot jak trzeba motać gdzieś poza domem zwłaszcza jak się ma dziecko takie jak moje - lubi w chuście spać ale zamotać go ciężko

Magiusa no to często Cię ten Twój synek budzi... mój od początku śpi po 3 godziny ciągiem w nocy, choć oczywiście zdarzają się wyjątki. Plus taki, że Darek od razu idzie spać a nie buszuje

Dzień doberek!

Ja dziś nad ranem odłożyłam Młodego (zawiniętego w kokon oczywiście) do łóżeczka i zasnął sam

o 11 jedziemy do mojej babci, mam nadzieję, że Bartek nie będzie protestował przy motaniu chusty bo nie chcę brać wózka - babcia mieszka na 4. piętrze bez windy

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora