2013-07-02, 09:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Cześć.
Ale mnie T. wkurzyła  : pala:
Cytat:
Napisane przez rusałka_1
cześć
Witam po całym dniu, wyszliśmy po 13 wróciliśmy po 20 
ale... wybraliśmy wózek  
Decydujemy się na Tako City Move (kolor Sydney) + fotelik Cybex Aton 3  Teraz tylko przekazać dziadkom którzy obiecali sponsoring, i załatwione 
Byliśmy w Askocie na ul. Sztabowej i tam nam świetnie doradzili i zaproponowali naprawdę sensowne ceny 
A i widziałam twojego Tako Acoustic z bliska Motylku rzeczywiście fajne mają te tapicerki. Mojemu Mężowi bardzo się te tkaniny podobały, żałował że City Move nie jest z takich zrobiony
Dziękuję Ci bardzo 
Jeszcze tylko dopytam na 100%, mówimy o Sage Femme?
Bo tam właśnie chciałam się zapisać, zaczęłam niedawno 6 miesiąc, i cały czas doradzają żebym zaczęła tak 2 miesiące przed porodem. A mi się to późno/na styk wydaje.
Super   widać że jak stres odpuścił to od razu czujesz się lepiej
oo mam podobne marzenia 
|
Ooo i jaki bierzecie kolor tego Cybexa?
A pytaliście jak to jest z tą bazą Aton Base?
Cytat:
Napisane przez Larysa88
tak czytałam, że dzieci je lubią  choć to też różnie może być, ale kupić kupię bo fajny taki się wydaje
kurde a ja oglądam wanienki, i wybieram... wybieram.... jakby to miało jakieś znaczenie jaki kolor itd?  
|
Też mam zamiar go kupić
Cytat:
Napisane przez bajka1807
im mniej kosmetykow na poczatek tym lepiej
ja tym razem kupilam kosmetyki mixy, zobaczymy co to za cudo. mam cos do kapieli, balsam chyba, krem do tylka i do twarzy. oliwke hippa, bephanten do tylka i tyle z kosmetykow.
|
Hmm ja mam tylko płyn do kąpieli Cethapil, mleczko do ciała z tejże firmy i do pupy Linomag.
A oliwka to po co?Bo słyszałam,że lepiej tak nie natłuszczać skóry jak nie trzeba?
To ja już nie wiem jakie kosmetyki potrzeba...
|
|
|