Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 09:24   #2014
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cześć.

Ale mnie T. wkurzyła: pala:

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
cześć

Witam po całym dniu, wyszliśmy po 13 wróciliśmy po 20
ale... wybraliśmy wózek
Decydujemy się na Tako City Move (kolor Sydney) + fotelik Cybex Aton 3 Teraz tylko przekazać dziadkom którzy obiecali sponsoring, i załatwione
Byliśmy w Askocie na ul. Sztabowej i tam nam świetnie doradzili i zaproponowali naprawdę sensowne ceny
A i widziałam twojego Tako Acoustic z bliska Motylku rzeczywiście fajne mają te tapicerki. Mojemu Mężowi bardzo się te tkaniny podobały, żałował że City Move nie jest z takich zrobiony

Dziękuję Ci bardzo
Jeszcze tylko dopytam na 100%, mówimy o Sage Femme?
Bo tam właśnie chciałam się zapisać, zaczęłam niedawno 6 miesiąc, i cały czas doradzają żebym zaczęła tak 2 miesiące przed porodem. A mi się to późno/na styk wydaje.

Super widać że jak stres odpuścił to od razu czujesz się lepiej

oo mam podobne marzenia
Ooo i jaki bierzecie kolor tego Cybexa?
A pytaliście jak to jest z tą bazą Aton Base?

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
tak czytałam, że dzieci je lubią choć to też różnie może być, ale kupić kupię bo fajny taki się wydaje

kurde a ja oglądam wanienki, i wybieram... wybieram.... jakby to miało jakieś znaczenie jaki kolor itd?
Też mam zamiar go kupić

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
im mniej kosmetykow na poczatek tym lepiej

ja tym razem kupilam kosmetyki mixy, zobaczymy co to za cudo. mam cos do kapieli, balsam chyba, krem do tylka i do twarzy. oliwke hippa, bephanten do tylka i tyle z kosmetykow.
Hmm ja mam tylko płyn do kąpieli Cethapil, mleczko do ciała z tejże firmy i do pupy Linomag.
A oliwka to po co?Bo słyszałam,że lepiej tak nie natłuszczać skóry jak nie trzeba?
To ja już nie wiem jakie kosmetyki potrzeba...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora