2013-07-04, 13:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
Napisane przez 89Beatka
czyli takie zwykłe dogadywanie, moja z kolei ogólnie nie komentuje ciąży ale coś w stylu że przejęłam nazwisko męża  a zrobiła dokładnie to samo, pomimo że jej uwagę zwróciłam dalej potrafi tak powiedzieć, może nie to samo ale podobnie, plus teraz jets taki ze pojechała za granice na 2 miesiące i narazie cisza
Ktosiula udanej posiadówy 
|
Nie rozumiem jej, z jednej strony mówi, że się cieszy z wnuczki a z drugiej takie teksty, jeszcze ostatnio powiedziała, ze teraz będę musiała nosić luźniejsze rzeczy, żeby ukrywać brzuszek. To się cieszy, czy może jednak wstydzi, że zaszłam w ciąże przed ślubem...?
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------
Cytat:
Napisane przez magalska
moja mama też jest przewrażliwiona, ale staram się ją do pionu ustawiać  ostatnio byłyśmy razem w sklepie i spotkałyśmy moją ciocię i temat zszedł w stronę urlopów to powiedziała że trzyma urlop jak się dzidziuś urodzi a ja mina dosłownie WTF??  nic wcześniej na ten temat nie wspominała a my chcemy sami być z maluchem...
|
moja też ma taki plan a TŻ właśnie też zaplanował, że od razu po narodzinach chce być z nami i wtedy nie będzie przez pewien czas pracował.
|
|
|