Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-04, 14:53   #2007
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
i próbkę pobrać z pieluszki bezpośrednio???

Bokeh a ostatnio robię mleko owsiane, więc mogę mieć namiastkę nabiału, koktajli czy płatków na mleku. Nawet muffinki robiłam z tym mlekiem.
tak, bezpośrednio z pieluszki
a jak takie mleko robisz?
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41633366]Nancy, no właśnie, dlatego ja Agatkę w ciemno odrobaczam i już. Aczkolwiek tu maluszek jest u Fewci, więc nie wiem.[/QUOTE]
ja bym zrobiła, bo takie rozdrażnienie, niemożność uśniecia, płaczliwość musi mieć jakąś przyczynę, każda z nas ma dzieci ale każdej dziecko kiedyś w końcu pada i śpi a u fewci tak nie jest. I owszem to, że jest tak zmęczone że nie uśnie i że się wybudza to też możliwe ale ja bym przyczyny szukała gdzie indziej. Takie moje zdanie.
Co prawda robaki znacznie częściej większe dzieci (żłobek, przedszkole - wiadomo) ale u maluszka też jest możliwość.
Można też zrobić kał - posiew bakteriologia, mykologia.
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Wisienko super że weselicho udane

Gratki za pół roczniaków i za rocznicę ślubne

Dziewczyny samochód by nas dziś potrącił weszłam z wózkiem na pasy, samochody z obu stron w miarę daleko, ale jechał buc tak szybko , dobrze że na środku pasów się popatrzyłam w prawo bo by w nas wjechał !!!! Stanęłam na środku a ten w ostatniej chwili mnie zauważył i z piskiem hamował :banghead::banghead::bang head::banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o mój Boże, dobrze, że nic się nie stało, buc jeden
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
No właśnie mówi że to nic pokarmowego, tylko liszaj. Dostaliśmy maść, smarować aż złagodnieje i przerzucić się na emolium krem specj. Kąpać jak najbardziej w krochmalu na tych upałach się możemy. definitywny ZAKAZ SŁOŃCA.
A skad się wziął. Pytam czy przez psy. Liżą po buzi? Broń Boże. No to prawdopodobna przyczyna jest taka, że przy ostatnich upałach młody się grzał, pocił, poza tym zęby więc ślina, paluchy w buzi, co popadnie, mokre koszulki, śliniaki, nie dramatyzować - smarować, jak się do 10 dni nie poprawi to się pokazać.
Wycałował doktor Dadiego poaptrzył nam na piśka bo prosiłam i mówi żeby nie tarmosić go jak położna gadała, do 1 roku spokój mu z tym dać, ale sam mu ściągnął i mówi że tu wszystko ładnie wydziurkowane, a młody się łapie tam bo odkrył, że mu coś dyndoli między nogami iże ja tego nie zrozumiem
padłam
faktycznie Ty tego nie zrozumiesz
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Wszem i wobec oświadczam, że się się udało i zdobiłam tytuł inżyniera .
Obroniłam się na 4
dla Pani Inżynier
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora