Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-04, 19:29   #963
banka26
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Armageddon za oknem! Takiej burzy dawno nie było! Z sie nie przejmuje i przysypia

Zjadlam pierwsze jedzonko od wczoraj

Jaka ja jestem zakochana w Z.. Przysypia i co chwile na mnie patrzy tymi granatowymi oczetami ach..

Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2
no widzisz jakie szvzescie masz

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
ja wczoraj za 34 zł kupiłam :P

tanio

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Zamow przez net albo moge Ci z Poznania wyalac jak chcesz. Cena 25 pln z czyms albo 26.

Lonely no gratuluje wagi!!!

Dziewczyny ja sie zlamalam i chyba raz dziennie bede sie wspomagala mm. MLOdy juz6 dzien jak wstanie o 8,9 to nie spi i caly czas na cycku ale i na nim marudzi. Udalo mi sie na 2hgo uspic w chuscie, pewno sie uda kolo 17:00 bo wtedy jezdzimy na spacer a w miedzyczasie nie. I nic nie dziala. W lozeczku bez placzu ogladajac karuzele czy inne takie polezy cicho 5min. , na rekach moze z 30 pozniej juz sie niecierpliwi, na brzuchu szybko dostaje wku....rwa. no wiec juz naprawde nie umielismy sie domyalic o co chodzi i kolo 15"00 zapodalam mm. Wypil 60 ml i padl. Co prawda na brzuchu u mnie ale grunt ze spi
No i czuje ze tak juz zostanie tzn.by miec choc 3 drzemki w ciagu dniabedzie chusta, wozek i mm bo na cyckach nie dam rady.

P.s.dobrze ze wynalezli wizaz i net w telefonie, przynajmniej moge cos robic w miedzyczasie bo na laptopie ciezko majac Mlodego na brzuchu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

dzieki kupie na necie znalazlam za 19 zl

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Brawo za serduszko:-* no i nocka piękna;-)

Lonley piękna waga W.:-D ciekawe ile nasz już waży

Witam się

Dzionek prawie zleciał. Rano zaprowadziłam chłopców na zajęcia. Miasto organizuje na okres wakacji dzieciom codziennie inne zajęcia od 10do13 plastyczne,teatralne,twor zenie kukiełek,taneczne,karate, ruchowe itp. Zawsze to coś i nudzić się nie będą. Potem obiad i zabrałam ich na nasz miejski basen. Trochę dupki pomoczyli i deszcz nas wygonił:-P dobrze że folie na wózek miałam przy sobie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

dzieki fajnie masz ze Tymek daje ci ze mozesz z chlopcami isc na basen itp

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Happy- dziekuje, cierpliwosc sie przyda ale jestem taka szczesliwa z tego powodu, ze juz nie moge sie doczekac

Nie wiem czy to normalne czy nie, ale moje dziecko spi jak dorosly, zasypia przed 24 spi do 8 w miedzy czasie zero budzenia, o 8 cyc, przewijanie i spi dalej do 11, pozniej juz nie spi w ogole od 11 uciela sobie moze ze 3 drzemki 5-10 minutowe

Zrobilismy dzis morfologie i wszystko ok

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
już po neurologu. odruchy w normie, zdrowy, ale ma ogromny problem z trzymaniem główki (podciągnięty z plecków za łapki i na brzuszku w ogóle nie trzyma) i ma zaleconą rehabilitację. na nfz są terminy na koniec roku a on już powinien bo im później tym lepiej. prywatna to koszt średnio 100zł/h ... a mąż nadal bez pracy ;(
w ogóle zdziwiliśmy się bo mamy na razie nie szczepić, tylko żółtaczka i wzw b. powiedziała nam że szczepienia osłabiają organizm a Przemek ma się w tej chwili skupić na rozwoju i wzmacniać mięśnie szyjki i barków.
za miesiąc kontrola.

tfuuu im wcześniej tym lepiej oczywiście. jak będziemy zwlekać to będzie o wiele później siadał, raczkował itp
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora